basia bonnie Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Ja dziś tak wcześnie, zaraz uciekam sprzątać etc. bo dziś przyjeżdża moja przyjaciołka:loveu: I idziemy na koncert:multi: Warka Bonnie i razem:multi: Quote
Tepes Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Razem najlepiej:loveu: Ale Wraka się ma u Ciebie dobrze:) Ja też chciałabym zaadoptować jakiegoś pieska malutkiego...ale niestetyt rodzice się nie godzą:( Quote
agaciaaa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 basia bonnie napisał(a):Wareczka dobrze, zaaklimatyzowała, ale ciągle jest takim dzikusiem, który boi się każdego hałasu, krzyku itp. no ale trudno jej się dziwić.... ;) A z Bonnie to już nie ma problemu:multi: Bonnie ciągle chce się z nią bawić, Warka troche mniej, ale często wąchają się nosek w nosek:loveu: a ostatnio nawet razem spały na łóżku:cool3: Bonka sie nauczyła przy Warce, że nie trzeba od razu na wszystkie psy warczeć (chociaż ona po prostu jest dominująca),ale że można też się z nimi bawić :) No to bardzo sie ciesze :) :) Dwie śliczne modelki :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Hejka Fajnie miec dwa psy w domu, ja też bym chciała Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dobry wieczór :) http://i27.tinypic.com/2cy5k6g.jpg Piękna Wareczka :loveu: Quote
Dobcia Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Udanej zabawy na koncercie!:) Śliczne fotki dziewczynek:loveu: Quote
Paulina. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ale Wam zazdroszczę własnego ogrodu ! A dziewczęta na zdjęciach wyszły cudnie :loveu: Quote
M&T Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ahh one są śliczne :loveu: Ale Warka znowu przy drzewie! Co ona znowu zrobiła, że tam ciąglę stać musi? xD Quote
Rudzia-Bianca Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 lepiej późno niż wcale :) gratuluję 5 z chemii i pozostałych zaliczeń :) dlaczego znęcasz się nad biedną Warka - no żeby psa do drzewa przywiązać :mad: ( ale darujemy Ci bo dzięki temu mogłam się lepiej ślicznotce przyjżeć ;)) udanej zabawy na koncercie ;) Quote
Izabela124. Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Hej Ciekawe czy beda fotki z koncertu:razz: Quote
Rybka_39 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ślicznie razem wyglądają na tle ogrodu!:loveu: Quote
Avaloth Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 cudne :loveu: no to już dziewczynki się pokochały :eviltong: Quote
betty_labrador Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 tup tup tup :) przyszlysmy Cie z Tosia odwiedzic :) :calus: Quote
M&T Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 hej hej :D wpadliśmy się przywitać i zobaczyć, czy są nowe focie, ale żadnych nie widać :( Quote
basia bonnie Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Hej:multi: niestety nie mogę odpisać na każdy post przez tą nową głupią mozille:angryy:Ale bardzo dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa:loveu: zaraz napisze cos od siebie i dam fotki;) Quote
basia bonnie Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Witam Wszystkich:multi: U nas ok,ja od poniedziałku chora:( leki za 90zł+ marsjanki o.O Na koncercie było super:multi: Wyszalałyśmy się z przyjaciółką za wszystkie czasy:loveu: oj działo się,działo:) Wybierałam się na koncert Linkin Park do Czech, już tata kazał mi rezerwować bilety,a ja w ostatniej chwili sie rozmyśliłam:roll: ale za to za tydz, w piatek jade do Żor na jakiś tam festyn,bo gra Happysad:multi: A w czerwcu Bonnie idzie na sterylkę :) Jakoś tak piszę bez ładu i składu,ale przy chorobie tak jest:evil_lol: czy mam fotki z sobotniego koncertu? pewnie! :) prosze: zespół Frey:) Reggae'owy zespół Ras Szamra,który bisował chyba ze 3 razy:) a tutaj zespół Rolling Stonka:loveu: oni dali czadu :) Przy nich wszyscy się bawili,są świetni!! :) były też inne zespoły,ale nie mam fotek :) Miłego dnia:multi: Quote
Szarik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Cześć Basiu! :) No wiadomo, ze na koncertach świetna zabawa :loveu: Ale coś czuje, że dopiero będzie, nie ma to jak Happysad ;) Do zobaczenia w którąs niedzielę! :) Quote
Marta_Ares Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ojej koncert happysad zazdroszcze:loveu: :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 oj Basienko Ty tez chora :( szybko nam zdrowiej kochana :* fajnie ze sie wybawilyscie na koncercie :) zdjecia pokazuja ze bylo super :multi: czemu zrezygnowalas z Linkin Park? o Bonnie bedzie sterylnieta :cool3: fajnie :) buziaczki dla Ciebie i psiorkow :* Quote
Dobcia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Witaj Basiu:loveu: Nie ma jak dobry koncert:) Życzę zdrowia! Trzymaj się cieplutko:loveu: Quote
Recommended Posts