basia bonnie Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Hahaha, okazało się, że nie mam żadnego zagrożenia:crazyeye: A bylam pewna, że mam z geografii:diabloti: Ale to nie tak, że jestem nieuk czy coś... tylko ten rok byl bardzo trudny, naprawdę najbardziej ze wszystkich. Prawie w każdym tygodniu miałam jakiś dzień nieobecności, masa zaległości i tak potem to nauczyciele zastępowali jedynkami... A z fizyki z odp. dostałam 3:evil_lol: a z kartkówki będę mieć 3 na pewno,może nawet i 4, bo napisałam wszystko, prócz jakichś walniętych obliczeń:evil_lol::diabloti: Lecimy z fotkami:multi: teraz troszkę Boniowych;) Bonka nie lubi sama skakać:diabloti: i pełno fot jest nie w ruchu:evil_lol: bo ona potrafi się ładnie wybić, skoczyć daleko i pięknie, ale tylko jak ja z nią biegnę :) Raczej jak ja stane z drugiej strony i kucam i każe jej skoczyć to ona nie chce zbytnio;) Pańcia, bez ciebie nie skacze!:diabloti: Nie ma mowy o skoku bez ciebie!:diabloti: Po co mnie wołasz? i tak nie skocze!:diabloti: Miłego dnia:multi: Quote
M&T Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 AAA!! Jaka ona prześliczna!!! :crazyeye::crazyeye: Normalnie zakochałam się w Bonnie :loveu: i Warka też śliczniutka! :D:D Powiedz, że jedziecie na zloot! :D Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Jedziemy na zlot :) I biorę tylko Bonnie;) Quote
Mi. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 piękne zdjęcia Basiu:cool1: no i gratuluje dobrych ocen, widzisz nie jest źle:lol: a czemu nie przenioslas bonnie przez przeszkode?:mad:bidna nie mogla przejsc:shake::eviltong: Quote
Akadna Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Hejka! :loveu: A... ułomem to się trza urodzić... Basiu, to nie jest sprawa na dgm.. Poozdrooowiankaa :kiss_2: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dobry wieczór :) http://i29.tinypic.com/2w7im8k.jpg Za wysoko... :placz: ;) :loveu: Quote
Magot Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Śliczne focie:loveu: A jaki entuzjazm do skakania u Bonnie:evil_lol::eviltong: Quote
Dobcia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Mądra dziewczynka:evil_lol: Bez panci się wysilac nie będzie:evil_lol::lol: Quote
agaciaaa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 http://i29.tinypic.com/2w7im8k.jpg a to spryciula ;) czeka na pancie :lol: Quote
basia bonnie Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Marta_Ares']pieknaaaa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: [quote name='Acctiually']O śliczna Bonnie:loveu: :loveu::loveu: [quote name='Mi.']piękne zdjęcia Basiu:cool1: no i gratuluje dobrych ocen, widzisz nie jest źle:lol: a czemu nie przenioslas bonnie przez przeszkode?:mad:bidna nie mogla przejsc:shake::eviltong: Heej:loveu: Jest źle, bo sie dowiedziałam, że musze jednak coś tam z tej glupiej gejografii pisać:evil_lol: ona czekała na mnie:diabloti: [quote name='Akadna']Hejka! :loveu: A... ułomem to się trza urodzić... Basiu, to nie jest sprawa na dgm.. Poozdrooowiankaa :kiss_2: Hej:loveu: Ok, pogadamy na gg :glaszcze: [quote name='Helga&Ares']ale cwaniaczek z niej:loveu: Noo:evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 [quote name='Marta_Ares']A dlaczego bez Warki jedziesz?? Bo rose pisała, żeby wziąc raczej jednego psa, bo jak się ta właścicielka dowie ile psów ma jechac...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Warka jest takim dzikusem, nigdy nie miala domku, po prostu ona się boi wszystkiego ;) Jakiś huk, krzyk, ona w nogi i przed siebie. No, a druga sprawa to ona nigdy nie miala domku, nikt jej nie uczył, że nie wolno się zalatwiać w domu, a 8letniego psa trudno jest tego nauczyć;) W dodatku tyle psów, ludzi.... jakoś jej nie widzę w tym ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) http://i29.tinypic.com/2w7im8k.jpg Za wysoko... :placz: ;) :loveu: Hej:multi: Ona wyższe potrafi skakać!! :) [quote name='magda_drakkar']Śliczne focie:loveu: A jaki entuzjazm do skakania u Bonnie:evil_lol::eviltong: A py fy:diabloti: nie czytało się co pisałam:diabloti: [quote name='Dobcia']Mądra dziewczynka:evil_lol: Bez panci się wysilac nie będzie:evil_lol::lol: Cffaniak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agaciaaa']http://i29.tinypic.com/2w7im8k.jpg a to spryciula ;) czeka na pancie :lol: Taki cwaniak mały:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 U nas ok, wszyscy zdrowi:evil_lol: Musze z geografii coś tam jeszcze napisać i zlapać jakieś oceny z niemieckiego :mdleje: ale nie jest tak źle... W czerwcu będziemy sterylkować:evil_lol: Bonnie :) Perełka po sterylce, Warka też to teraz czas na Bonke! ;) A ja byłam ostatnio u okulisty i... mam astygmatyzm :?:evil_lol::evil_lol: No dobra, fotki ;) Leceeee A ja wącham drzewo:evil_lol: No dobra, skoro nie chcesz ze mną biegać pańcia, przeskoczę z miejsca:evil_lol:;) Milego dnia! Quote
Marta_Ares Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 oo skaczaca Bonnie:loveu: :loveu: :loveu: to faktycznie nie ma co jej stresowac:shake: Quote
basia bonnie Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Marta_Ares napisał(a):oo skaczaca Bonnie:loveu: :loveu: :loveu: to faktycznie nie ma co jej stresowac:shake: Hej:multi:;) No, zostanie sobie z mamą :) Madzik77 napisał(a):ile Bonnie wazy? 6-7kg :) Quote
agaciaaa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Cześć:) http://i25.tinypic.com/295bach.jpg śmiesznie wyszła z doopką w górze :lol: Quote
Izabela124. Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Witanko Uff wsio nadrobiłam Czytałam tekst i przypomniały mi się moje przeżycia:shake::shake::shake: Fajne foteczki, ja nie mam gdzie zrobic ani postawic przeszkód dla Bobisia Quote
Madzik77 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 czyli jest gabarytów mojej .... moja 10kg ale troszke jej sie utyło ;/ I jak podbne są?? Mam w domu fotki na ktorych bardziej podobna jest Quote
Bewarka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 O tych fotek nie wiedziałam. :) Fajowsko skacze Bonnie :] Quote
betty_labrador Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 basia bonnie napisał(a): Beti, jesteś kochana:loveu: dziękuje baaardzo:loveu::loveu: takie słowa naprawdę dają otuchy:loveu: I dziękuje, że można Ci ufać!!:loveu: :) Ty tez Basiu jestes kochana :loveu: i wiele rozumiesz ;) Bonnie pieknie skacze :) na pewno bedzie mistrzynia w agiliity :) pozdrowka :* Quote
Dobcia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Witaj Basiu:loveu: A jednak przechytrzyłaś cffaniaczkę!:evil_lol::lol: Też mam astygmatyzm:razz: Da się z tym życ;) Quote
Recommended Posts