Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahaha, okazało się, że nie mam żadnego zagrożenia:crazyeye: A bylam pewna, że mam z geografii:diabloti: Ale to nie tak, że jestem nieuk czy coś... tylko ten rok byl bardzo trudny, naprawdę najbardziej ze wszystkich. Prawie w każdym tygodniu miałam jakiś dzień nieobecności, masa zaległości i tak potem to nauczyciele zastępowali jedynkami...
A z fizyki z odp. dostałam 3:evil_lol: a z kartkówki będę mieć 3 na pewno,może nawet i 4, bo napisałam wszystko, prócz jakichś walniętych obliczeń:evil_lol::diabloti:

Lecimy z fotkami:multi: teraz troszkę Boniowych;)
Bonka nie lubi sama skakać:diabloti: i pełno fot jest nie w ruchu:evil_lol: bo ona potrafi się ładnie wybić, skoczyć daleko i pięknie, ale tylko jak ja z nią biegnę :) Raczej jak ja stane z drugiej strony i kucam i każe jej skoczyć to ona nie chce zbytnio;)

Pańcia, bez ciebie nie skacze!:diabloti:

Nie ma mowy o skoku bez ciebie!:diabloti:

Po co mnie wołasz? i tak nie skocze!:diabloti:

Miłego dnia:multi:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AAA!! Jaka ona prześliczna!!! :crazyeye::crazyeye: Normalnie zakochałam się w Bonnie :loveu: i Warka też śliczniutka! :D:D

Powiedz, że jedziecie na zloot! :D

Posted

piękne zdjęcia Basiu:cool1:
no i gratuluje dobrych ocen, widzisz nie jest źle:lol:
a czemu nie przenioslas bonnie przez przeszkode?:mad:bidna nie mogla przejsc:shake::eviltong:

Posted

[quote name='Marta_Ares']pieknaaaa:loveu: :loveu: :loveu:
:loveu::loveu:
[quote name='Acctiually']O śliczna Bonnie:loveu:
:loveu::loveu:
[quote name='Mi.']piękne zdjęcia Basiu:cool1:
no i gratuluje dobrych ocen, widzisz nie jest źle:lol:
a czemu nie przenioslas bonnie przez przeszkode?:mad:bidna nie mogla przejsc:shake::eviltong:
Heej:loveu:
Jest źle, bo sie dowiedziałam, że musze jednak coś tam z tej glupiej gejografii pisać:evil_lol: ona czekała na mnie:diabloti:
[quote name='Akadna']Hejka! :loveu:
A... ułomem to się trza urodzić... Basiu, to nie jest sprawa na dgm..
Poozdrooowiankaa :kiss_2:

Hej:loveu:
Ok, pogadamy na gg :glaszcze:

[quote name='Helga&Ares']ale cwaniaczek z niej:loveu:
Noo:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']A dlaczego bez Warki jedziesz??
Bo rose pisała, żeby wziąc raczej jednego psa, bo jak się ta właścicielka dowie ile psów ma jechac...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Warka jest takim dzikusem, nigdy nie miala domku, po prostu ona się boi wszystkiego ;) Jakiś huk, krzyk, ona w nogi i przed siebie. No, a druga sprawa to ona nigdy nie miala domku, nikt jej nie uczył, że nie wolno się zalatwiać w domu, a 8letniego psa trudno jest tego nauczyć;) W dodatku tyle psów, ludzi.... jakoś jej nie widzę w tym ;)
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :)

http://i29.tinypic.com/2w7im8k.jpg

Za wysoko... :placz:

;) :loveu:
Hej:multi:

Ona wyższe potrafi skakać!! :)
[quote name='magda_drakkar']Śliczne focie:loveu: A jaki entuzjazm do skakania u Bonnie:evil_lol::eviltong:
A py fy:diabloti: nie czytało się co pisałam:diabloti:
[quote name='Dobcia']Mądra dziewczynka:evil_lol:
Bez panci się wysilac nie będzie:evil_lol::lol:
Cffaniak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='agaciaaa']http://i29.tinypic.com/2w7im8k.jpg a to spryciula ;) czeka na pancie :lol:
Taki cwaniak mały:evil_lol:

Posted

U nas ok, wszyscy zdrowi:evil_lol: Musze z geografii coś tam jeszcze napisać i zlapać jakieś oceny z niemieckiego :mdleje: ale nie jest tak źle...
W czerwcu będziemy sterylkować:evil_lol: Bonnie :) Perełka po sterylce, Warka też to teraz czas na Bonke! ;) A ja byłam ostatnio u okulisty i... mam astygmatyzm :?:evil_lol::evil_lol:
No dobra, fotki ;)

Leceeee

A ja wącham drzewo:evil_lol:

No dobra, skoro nie chcesz ze mną biegać pańcia, przeskoczę z miejsca:evil_lol:;)

Milego dnia!

Posted

Marta_Ares napisał(a):
oo skaczaca Bonnie:loveu: :loveu: :loveu:

to faktycznie nie ma co jej stresowac:shake:

Hej:multi:;)

No, zostanie sobie z mamą :)
Madzik77 napisał(a):
ile Bonnie wazy?

6-7kg :)

Posted

basia bonnie napisał(a):

Beti, jesteś kochana:loveu: dziękuje baaardzo:loveu::loveu: takie słowa naprawdę dają otuchy:loveu: I dziękuje, że można Ci ufać!!:loveu:

:) Ty tez Basiu jestes kochana :loveu: i wiele rozumiesz ;)

Bonnie pieknie skacze :) na pewno bedzie mistrzynia w agiliity :)

pozdrowka :*