Izabela124. Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Hejka Ja jeszcze musze poprawic histe i gegre i bede miala juz wsio z glowy Quote
basia bonnie Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Dziękujemy wszystkim baaardzo za miłe komentarze:loveu: Betty, tak pół ogrodu mam w bzie;) 2 tyg. temu wyglądał tak: a teraz to już jest piękny, zakwitnięty :) jeszcze na drzewach się to pojawiło;) a na ziemi...;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ No dobra, teraz coś ode mnie. Nie będę dłużej wymigiwać się szkołą(ale to prawda, zaliczeń mam dużo, nie wiem jak dam radę...). Powiem teraz prawdę, ale proszę, traktujcie mnie poważnie, a nie jak jakieś dziecko, które chce sie zabić, booo chłopak, którego kocha nie kocha jej. Czasem życie układa się tak, że trzeba radzić sobie samemu, szybciej nauczyć się pewnych rzeczy, szybciej stać się odpowiedzialnym, rozważnym i samodzielnym...kto rozumie ten rozumie, nie o tym teraz. Nie wiem, co ta wiosna w sobie ma, ale dla mnie ona jest pechowa. 2 lata temu, w czerwcu gdy stało się COŚ, wtedy uświadomiłam sobie duuużo strasznych, rzeczywistych rzeczy. Nie będę pisać tu wszystkiego szczegółowo, nie potrafię. Może to się wydać głupie i weźmiecie mnie za idiotkę, ale nie potrafię zaufać nikomu w żadnej sprawie. Rok temu wiosną to był jakby przełom mego życia:roll:. Te 3 miesiące były najgorsze w moim życiu. Działo się tyyyyyle złego, że o mało co, a nie odwiedziłabym nieba... Działo się tyle, że to, co mnie nie zabiło to mnie wzmocniło i to baaardzo mocno. Ale nie będę się o tym produkować, bo wtedy to mnie już na pewno weźmiecie za jakąś kretynkę ;) Powiem tyle, że odbić się z samego dna, dosłownie z samego jest bardzo ciężko. Udało mi się to, samej.. nie miał mi kto pomóc, bo tyyyle razy zostałam zraniona, że nie mam odwagi komuś zaufać i czegokolwiek powiedzieć... Tak, tak, mam być silna, nie poddawać się, bo poddać się to stchórzyć. Ale jak się nie załamać, kiedy ciągle jest to samo, kiedy ciągle musisz się bać, kiedy ciągle musisz uciekać, kiedy nie czujesz się bezpiecznie, gdy ciągle jest ten strach czy znów dziś, czy znów TO będzie.. no dobra, nie ważne. przejdźmy do teraźniejszości. Umiem z tym żyć, no cóż... ale po prostu ostatnio dzieje się coś dziwnego:-( cały czas siedzi we mnie jakiś dziwny niepokój, strach, jakby zaraz miało się coś stać dziwnego, mam czarne myśli, nie wiem jak to będzie.... za niedługo będzie już druga rocznica dnia 26.06:placz::placz::placz: ... Ale COŚ trwa nadal... i będzie zawsze, tego nie da się już pozbyć. Ale teraz na pewno nie dam się już wplątać w pewne świństwo, w które dałam się wplątać rok temu... zbyt wielu rzeczy jestem świadoma, po prostu dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi... No dobra, pogmatwane to trochę.. pisałam to tak, ot tak, bez ładu i składu... Nie wiem co sobie o mnie pomyślicie teraz... nie wiem, ale mam nadzieję, że nie przestaniecie nas lubieć....? no dobra, już nie gadam bzdet... idę uczyć się na tą chemię... koło 21 dam jakieś fotki... to na tyle... pa... Quote
Mi. Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 nie wiem o co chodzi... nie wiem co bylo 2 lata temu... ale czytalam to z ogromnym strachem i niepokojem... cokolwiek masz na mysli 3maj sie i badz spokojna bo wszystko sie ulozy=*. Ja to wiem. A ty wiesz, ze ja duzo rzeczy wiem:) I zazwyczaj to się sprawdza;) dzielna z Ciebie dziewczynka, dasz radę =* przychodz szybko na gg pogadamy troszke =* Quote
basia bonnie Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Dzięki Mi. :buzi: Na gg nie mogę wejść, znów się psuje:mad: Quote
basia bonnie Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 nie ma sie co już użalać itd.:diabloti: dawno fot nie było!:evil_lol::diabloti: ostatnie fotki ze spacerku ;) Gizmo i Karmen :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kooper Bonnie i Gizmo :) Quote
basia bonnie Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Miło było, ale trzeba było wracać... Koniec! Dobranoc:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Basiu też nie wiem o co chodzi ale przytulam , na pewno nikt Cię nie ma za kretynkę ani nie przestaniemy Was lubić :loveu: śliczne zdjęcia :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dzień dobry :) Podoba mi się Basiu to, co napisałaś. To było takie szczere i... pokazało, że wiek wcale nie decyduje o zachowaniu i emocjach człowieka. Napisałaś o swoich uczuciach bardzo dorośle i odpowiedzialnie. W życiu każdego człowieka następuje taki przełom. Kiedy nagle zapada się gdzieś głęboko i MUSI dosięgnąć swojego(piszę "swojego", bo każdy ma na ten temat inne zdanie)dna, aby się od niego odbić. Też miałam taki moment ;) 3 lata temu. Ale to już było i nie wróci, prawda? Jesteś wielka, dzielna i niezwykła - pamiętaj o tym! :loveu: A zdjęcia jak zwykle pięknie, szkoda, że to już koniec spacerowych wspomnień :) To znak, że trzeba zrobić kolejne zdjęcia... :eviltong: Quote
basia bonnie Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Heeej:multi: Chemia zaliczona!! Spr. z 1szego semestru zaliczony na 5!:multi: jeszcze tylko fizyka :mdleje: i geografia:placz: [quote name='Rudzia-Bianca']Basiu też nie wiem o co chodzi ale przytulam , na pewno nikt Cię nie ma za kretynkę ani nie przestaniemy Was lubić :loveu: śliczne zdjęcia :lol: Nawet nie wiesz, jak mi miło :loveu: dziękujemy :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) Podoba mi się Basiu to, co napisałaś. To było takie szczere i... pokazało, że wiek wcale nie decyduje o zachowaniu i emocjach człowieka. Napisałaś o swoich uczuciach bardzo dorośle i odpowiedzialnie. W życiu każdego człowieka następuje taki przełom. Kiedy nagle zapada się gdzieś głęboko i MUSI dosięgnąć swojego(piszę "swojego", bo każdy ma na ten temat inne zdanie)dna, aby się od niego odbić. Też miałam taki moment ;) 3 lata temu. Ale to już było i nie wróci, prawda? Jesteś wielka, dzielna i niezwykła - pamiętaj o tym! :loveu: A zdjęcia jak zwykle pięknie, szkoda, że to już koniec spacerowych wspomnień :) To znak, że trzeba zrobić kolejne zdjęcia... :eviltong: Hej:multi: No właśnie, jedni mają to wcześniej, jedni później... Ale my już mamy to za sobą i to nie wróci! :) dzisiaj w siebie uwierzyłam i napisałam spr. z chemii z 1szego semestru na 5!:diabloti::evil_lol: Już zrobione :) zaraz suprise! :cool3: Quote
basia bonnie Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Chciałbym Wam oznajmić...:diabloti: choć pewnie niektórzy wiedzą, że ćwiczymy z Boni agility :) Na razie, na domowych przeszkodach w ogrodzie, ale jak już powstanie klub w Tychach, to będzie ćwiczyć tam, a potem może nawet jakieś zawody:multi:;) idziemy do ogrodu.. a tam niespodzianka!:evil_lol: a tak Bonnie skacze :) Jutro spr. z fizyki plus zaliczanie poprzedniego działu :mdleje: Trzymać kciuki, Pa!:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 No nie mogę, Basiu gratulacje!!! :multi: :multi: :multi: Może jeszcze z Ciebie chemiczka jakaś wyrośnie? :evil_lol: Fizyki serdecznie współczuję, nienawidzę tego przedmiotu... :angryy: Też jutro mam sprawdzian ;) Ja nie wiedziałam o Agility :) super! :loveu: Bonnie zapowiada się na świetną zawodniczkę! :loveu: I jaki koncert Happysad? Co ja tu wyczytałam na dogo... :diabloti: Gdzie? Bo przecież w Bielsku będą dopiero na jesień :roll: Quote
Tepes Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Oho jak Bonnie skacze:) Fajnie żę masz taką możliwość zrobienia przeszkód ja nie mam gdzie:P Quote
basia bonnie Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):No nie mogę, Basiu gratulacje!!! :multi: :multi: :multi: Może jeszcze z Ciebie chemiczka jakaś wyrośnie? :evil_lol: Fizyki serdecznie współczuję, nienawidzę tego przedmiotu... :angryy: Też jutro mam sprawdzian ;) Ja nie wiedziałam o Agility :) super! :loveu: Bonnie zapowiada się na świetną zawodniczkę! :loveu: I jaki koncert Happysad? Co ja tu wyczytałam na dogo... :diabloti: Gdzie? Bo przecież w Bielsku będą dopiero na jesień :roll: Chemiczka?:evil_lol::evil_lol: o nieee:evil_lol: Fizyka jest najgorsza:diabloti: /pomijając geografie z naszą panią...:angryy:/ Ale ciekawa jestem jak zachowa się już na profesjonalnym torze:) W Żorach!:cool3: ostatni w bielsku przegapiłam:placz: tzn. dowiedziałam się o nim w dniu koncertu... teraz idę już serio się uczyć:evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Te foty agilitowe już widziałam, ale cóż...:eviltong: http://i26.tinypic.com/29wwoc7.jpg Co za wzrok xD PS:Z tego tekstu właściwie nic konkretnego nie zrozumiałam, heh :) Quote
agaciaaa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nie mam pojęcia o co chodzi... ale trzymaj sie Basiu, jesteś dzielna! ;) I pamiętaj, że masz przy sobie swoje dziewczyny :loveu: Fotki spacerowe super, szkoda że już koniec :razz: http://i28.tinypic.com/33ww3li.jpg chyba dobrze jej idzie? :loveu: fajnie, że sobie skaczecie ;) Quote
wiq Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 dasz radę, skoro już dotknęłaś tego dna i się odbiłaś :) bo ja np. w dalszym ciągu na to dno nie trafiłam... czasem tylko pukam w nie od spodu :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Basienko co było to było... każdy kiedyś przechodzi złe chwile... bardzo złe... Ale teraz kiedy to minęło, może byc już tylko lepiej;) Jesteś wspaniałą dziewczyną o cudownym serduchu, trzymaj się! Gratuluję 5! Brawo:multi: Z fizyką też sobie poradzisz:cool3: http://i28.tinypic.com/33ww3li.jpg piękny skok:lol: Quote
Akadna Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Basiu... a ja cie rozumiem... nawet nie wiesz.. jak bardzo Quote
anetta Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nikt nie wie o co chodzi, ale trzymaj się Basia :calus: Pierwsze hopki za wami :lol: Quote
Marta_Ares Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 niestety nie wiem o co chodzi, Trzymaj sie kochana, bedzie dobrze :* Quote
betty_labrador Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 witaj Basienko :loveu: sliczne kolejne foteczki. Super sprawa z tym agility :) nie wiedzialam ze trenujecie, zycze powodzenia. Ja mysle ze wiem o czym mowisz w tekscie...i wiem jak ciezko komus zaufac po takich przezyciach jak Twoje :( (oczywiscie nie wiem tego z autopsji)- (i jak Ci kiedys przyzeklam nikt wiecej o tym nie wie - buzia na klodke) Dzielna jestes bardzo, i wierze w Ciebie ze kolejne problemy beda coraz lepiej i z wieksza sila pokonywane, bo i tak jak napisalas juz jestes wzmocniona bardzo... trzymaj sie kochana, teraz bedzie tylko lepiej, glownie z Twoja psychika..masz kochane zwierzatka, one Cie z pewnoscia w duzej mierze podnosza na duchu. buziaczki dla Ciebie moja droga :calus: Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Acctiually']Oho jak Bonnie skacze:) Fajnie żę masz taką możliwość zrobienia przeszkód ja nie mam gdzie:P Hej:multi: Tak, zrobiłam, ale przyszedł gościu kosić nam ogród i wszystko rozwalił, bo myślał,że to jakieś niepotrzebne deski:diabloti: więc teraz dwa pnie i kijek od mopa:evil_lol: i czekamy aż powstanie tor w Tychach :) [quote name='Justys95']Te foty agilitowe już widziałam, ale cóż...:eviltong: http://i26.tinypic.com/29wwoc7.jpg Co za wzrok xD PS:Z tego tekstu właściwie nic konkretnego nie zrozumiałam, heh :) Oglądnęłaś jeszcze raz:evil_lol: :roll: [quote name='agaciaaa']Nie mam pojęcia o co chodzi... ale trzymaj sie Basiu, jesteś dzielna! ;) I pamiętaj, że masz przy sobie swoje dziewczyny :loveu: Fotki spacerowe super, szkoda że już koniec :razz: http://i28.tinypic.com/33ww3li.jpg chyba dobrze jej idzie? :loveu: fajnie, że sobie skaczecie ;) Dziękuje:loveu: Moje mordki zawsze mi humor poprawią:loveu: no niestety, wszystko kiedyś musi się skończyć:evil_lol:;) Super jej idzie:multi: [quote name='wiq']dasz radę, skoro już dotknęłaś tego dna i się odbiłaś :) bo ja np. w dalszym ciągu na to dno nie trafiłam... czasem tylko pukam w nie od spodu :evil_lol: Dziękuje, dziękuje:loveu: Tak też bywa:evil_lol: [quote name='Dobcia']Basienko co było to było... każdy kiedyś przechodzi złe chwile... bardzo złe... Ale teraz kiedy to minęło, może byc już tylko lepiej;) Jesteś wspaniałą dziewczyną o cudownym serduchu, trzymaj się! Gratuluję 5! Brawo:multi: Z fizyką też sobie poradzisz:cool3: http://i28.tinypic.com/33ww3li.jpg piękny skok:lol: Dziękuje Jadziu!:loveu: Z fizyką dałam radę, co prawda nie na 5, ale jednak;) :) Quote
basia bonnie Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Akadna']Basiu... a ja cie rozumiem... nawet nie wiesz.. jak bardzo Werka, co się dzieje? :glaszcze: [quote name='anetta']Nikt nie wie o co chodzi, ale trzymaj się Basia :calus: Pierwsze hopki za wami :lol: :loveu::loveu: długi skok też:evil_lol:;) [quote name='Marta_Ares']niestety nie wiem o co chodzi, Trzymaj sie kochana, bedzie dobrze :* Dziękuje Martuś:loveu: [quote name='betty_labrador']witaj Basienko :loveu: sliczne kolejne foteczki. Super sprawa z tym agility :) nie wiedzialam ze trenujecie, zycze powodzenia. Ja mysle ze wiem o czym mowisz w tekscie...i wiem jak ciezko komus zaufac po takich przezyciach jak Twoje :( (oczywiscie nie wiem tego z autopsji)- (i jak Ci kiedys przyzeklam nikt wiecej o tym nie wie - buzia na klodke) Dzielna jestes bardzo, i wierze w Ciebie ze kolejne problemy beda coraz lepiej i z wieksza sila pokonywane, bo i tak jak napisalas juz jestes wzmocniona bardzo... trzymaj sie kochana, teraz bedzie tylko lepiej, glownie z Twoja psychika..masz kochane zwierzatka, one Cie z pewnoscia w duzej mierze podnosza na duchu. buziaczki dla Ciebie moja droga :calus: Hej Beatka:multi: Dziękujemy:loveu: Beti, jesteś kochana:loveu: dziękuje baaardzo:loveu::loveu: takie słowa naprawdę dają otuchy:loveu: I dziękuje, że można Ci ufać!!:loveu: [quote name='Akadna']Dobry wieczór :) Hej:multi: Quote
Recommended Posts