basia bonnie Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Tak więc Monika i Szarik:loveu: Marta i Karmen:loveu: BBeta z Kają:loveu: Pinczerka i Gizmo:loveu: Pinczerka z Gizmo i w tle Marta z Karmen ;):loveu: Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Gizmo:loveu: Karmen, Warka, Monika i Szarik:loveu: Warka:loveu: Szarik:loveu: Bonnie:loveu: Quote
Tepes Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Witam:) Oo a to co za jakieś spotkanko czy jak?:D Quote
agaciaaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Widze że spacerek udany :) http://i32.tinypic.com/svhvfm.jpg śliczna Warka :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dzień dobry :) Świetne zdjęcia - ah ta Bonnie, taką ma fotogeniczną tą mordkę! :loveu: Niech żałują wszyscy, którzy tam nie dotarli! :) Quote
Dobcia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Bonnie ślicznotka:loveu: ahhh... na otarcie łez chociaż fotki ze spaceru mogę sobie obejżec:razz: Quote
Bewarka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ach...pozazdrościć tylko takich spacerków. :loveu: Zazwyczaj chodzę sama, ale kilka razy udało mi się namówić koleżanki na wyprawę po polach i górkach :diabloti: Jednak to nie to samo... :razz: :placz: BTW: Dawać resztek foty, bo się ciekawie robi xD Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 BBeta, dziękuje bardzo za fotki, są przepiękne:multi::loveu: [quote name='Acctiually']Witam:) Oo a to co za jakieś spotkanko czy jak?:D Dogomaniacki psacerek;) [quote name='agaciaaa']Widze że spacerek udany :) http://i32.tinypic.com/svhvfm.jpg śliczna Warka :loveu: Baardzo;) [quote name='Acctiually']Ślicznie:loveu: :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) Świetne zdjęcia - ah ta Bonnie, taką ma fotogeniczną tą mordkę! :loveu: Niech żałują wszyscy, którzy tam nie dotarli! :) Hej:multi: noo, a kiedyś zwiewała na kilometr od aparatu, albo chciała go gryźć:evil_lol: Owszem,mają czego;) [quote name='Samturia']ale spacerek cudowny :loveu: zapraszamy na kolejny:loveu: [quote name='Dobcia']Bonnie ślicznotka:loveu: ahhh... na otarcie łez chociaż fotki ze spaceru mogę sobie obejżec:razz: :) Szkoda, że Cię z nami nie było, no ale jeszcze będzie nie jedna okazja żeby pospacerować razem:multi: [quote name='Justys95']Ach...pozazdrościć tylko takich spacerków. :loveu: Zazwyczaj chodzę sama, ale kilka razy udało mi się namówić koleżanki na wyprawę po polach i górkach :diabloti: Jednak to nie to samo... :razz: :placz: ...co z dogomaniakami. BTW:Dawać resztek foty, bo się ciekawie robi xD Co racja, to racja;) Już linkuje:) Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Marta z Karmen i Bonnie, a w tle Gizmo:evil_lol::loveu: Szarik:loveu: Pinczerka i Kaja:loveu: Tej pani przedstawiać nie trzeba;) A to foto mnie się bardzo podoba:loveu: Marta i Karmen:loveu: następna porcja już jutro!;) Quote
Tepes Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Juu fotki mamo śliczne WSZYSTKIE:Loveu: Fajny spacerek też tak fce:D Quote
Marta&Karmen Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Super fotki, czekamy na kolejne:multi: Czemu ja wzięłam aparat bez karty:placz: Pozdrawiamy;) Quote
agaciaaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 http://i26.tinypic.com/ri953q.jpg ślicznie Bonnie wyszła :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Widzę, że na tych fotkach się psami pozamienialiśmy, Marta z Bonnie, ja z Kają... :evil_lol: Świetne zdjęcia :loveu: A za Szarikiem nawet aparat nie nadąża... :cool3: Quote
Dorkaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Widzę mie zdjecia ominęły :P Pozdrawiam i gratuluję udanego spacerku :) Quote
Marta_Ares Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 sliczneeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Nadrobiłam spacerek. Ach te foty BBety, zazdraszczam że macie ją pod ręką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wareczka się słuchała bez problemu? :) Quote
basia bonnie Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Acctiually']Juu fotki mamo śliczne WSZYSTKIE:Loveu: Fajny spacerek też tak fce:D :) następny latem, zapraszamy!:cool3: [quote name='Marta&Karmen']Super fotki, czekamy na kolejne:multi: Czemu ja wzięłam aparat bez karty:placz: Pozdrawiamy;) Hej:multi: No cóż, ale ważne, że było super:multi: [quote name='agaciaaa']http://i26.tinypic.com/ri953q.jpg ślicznie Bonnie wyszła :loveu: dziękuje w jej imieniu;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Widzę, że na tych fotkach się psami pozamienialiśmy, Marta z Bonnie, ja z Kają... :evil_lol: Świetne zdjęcia :loveu: A za Szarikiem nawet aparat nie nadąża... :cool3: Taak, robimy mętlik w głowach dogomaniaków:diabloti::evil_lol: Szarik straszny wariat:loveu: ciężko ostrość złapać:evil_lol: [quote name='Dorkaa']Widzę mie zdjecia ominęły :P Pozdrawiam i gratuluję udanego spacerku :) Hej:multi: [quote name='Marta_Ares']sliczneeee:loveu: cieszę się, że się podobało:loveu: [quote name='anetta']:loveu: Nadrobiłam spacerek. Ach te foty BBety, zazdraszczam że macie ją pod ręką :evil_lol: Wareczka się słuchała bez problemu? :) ;) :evil_lol:Trzeba było mieszkać w Beskidach!:diabloti: Na spacerkach u nas, jak ją głośno zawołam to się słucha raczej:) a na DGManiackim to chyba była troszkę oszołomiona, bo nie oddalała się prawie w ogóle;) Quote
basia bonnie Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Lekko rozmazany Szarik:evil_lol: Pozujeee:loveu: biegne:loveu: stoje :loveu: Quote
basia bonnie Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Szariczek:loveu: Dziołchy:evil_lol: wracają:loveu: :loveu: Kaja:loveu: I idziemy dalej....;) c.d popołudniu ;) Quote
Tepes Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Musze się zastanowić:D A gdzie to spotkałyście sie?:D Quote
basia bonnie Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Acctiually']Musze się zastanowić:D A gdzie to spotkałyście sie?:D :cool3::cool3::cool3: Bielsko-Biała;) Quote
agaciaaa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 http://i30.tinypic.com/nlel2s.jpg znowu śliczna Bonnie :loveu::loveu: http://i30.tinypic.com/333vfoh.jpg Warka sprawdza, czy na pewno idziesz za nimi ;) Quote
Recommended Posts