Dorkaa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :multi: 500 ! Taki "Abracham" RAZY 10 :cool1: U nas też urwanie głowy :roll: w szkole Quote
Marta&Karmen Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hej:) My pierwszy raz na waszej galerii. Fajne psiaki. Do której chodzisz klasy? Tez mam masakre w szkole:placz: Quote
marymek Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Odpowiem za Basię :p Chodzi bodajże do 1 gimnazjum, no nie? ;-) Quote
Avaloth Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 już 501 :evil_lol: dzień dobry :) miłego weekendu życzę :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dzień dobry Basiu :) Gratuluję 500 strony! :loveu: Gonicie nas... :diabloti: Dziękujemy za udany spacerek (ah, Warka :loveu:) i czekamy na zdjęcia... :razz: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Wracajcie do nas! Jestem ciekawa jak tam dziewczyny ;) Quote
Tepes Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Hello Basia gdzie jesteś:( Opusciła nas psy ważniejsze a my nie:D Quote
Szarik Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Witaj Basiu! Dziękuję za wczoraj i za dzisiaj ;) Wracaj i wklejaj zdjęcia spacerowe, bo wiemy, że masz, nie ukryjesz sie przed Nami :diabloti: Quote
basia bonnie Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Hello Kochani:multi: Jak wiecie był spacerek dogomaniacki, było super, jak zawsze;):loveu: Warka i Bonnie trzymały się mnie, nie oddalały się zbytnio :) Byłam bardzo zaskoczona, bo Boni nie warczała na psy:crazyeye: i nie próbowała ich ustawić:crazyeye: no, kilka razy na Szarika:loveu: szczeknęła ;) Fakt, że było gorąco i Boni nie mogła pokazać, że ma ADHD, ale i tak sobie pobiegała;) i chyba 1szy raz w życiu była padnięta:multi: normalnie w szoku byłam, jak zobaczyłam, że Boni jest zmęczona:-o:evil_lol: Przejdźmy do zdjęć.... ;) Ahh, jeszcze do uczestniczek spaceru: czy ktoś nie zgadza się, żebym wstawiała foty, na których jest któraś z Was?;) wolę zapytać, żeby nie było pretensji ;) Tej pani przedstawiać nie muszę:evil_lol: tej też nie;) Moje dwie panie i Szariczek:loveu: prześliczna Karmen:loveu: Quote
basia bonnie Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 jęzorek:evil_lol: Warka:loveu: D:oops::oops:pa Gizmo:evil_lol: ;) Gizmo:loveu: [quote name='Helga&Ares']ale faajny spacerek! Pewnie, że fajny! Zapraszamy na nasze, bielskie DGManiackie spacerki :) ja spadam się uczyć, potem dalsza część fotek i nadrobię zaległości w Waszych galeriach :multi: Quote
Tepes Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Oo Basia o nas nie zapomniala!!:) Śliczne dziewczynki:loveu: Quote
Avaloth Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 jakie ładne fotki :loveu: też zazdroszczę takich spacerków ;):roll: Quote
Izabela124. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Hejka Widac spacerek super, czekam na ciag dalszy fotek Quote
Marta&Karmen Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='basia bonnie']Ahh, jeszcze do uczestniczek spaceru: czy ktoś nie zgadza się, żebym wstawiała foty, na których jest któraś z Was?;) wolę zapytać, żeby nie było pretensji ;) Ja się zgadzam (chyba że wyszłam wyjątkowo tragicznie to mnie wukratkuj:lol:) My Wam również dziękujemy za super spacerek:) I mam nadzieje że jeszcze się spotkamy:multi: Quote
Szarik Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Śliczne zdjęcia Basiu, choć mam nadzieję, że to dopiero początki :evil_lol: Możesz sobie mnie używać, chyba, że wyszłam jak totalny debil :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Basiu świetne zdjęcia ;) Gizmo pokazany od prawidłowej strony... :evil_lol: No i cóż... czekam na więcej :loveu: A na pokazanie mojej twarzy również się zgadzam, choć nie wiem, czy to dobra decyzja - najwyżej zasiejemy pustki w Twojej galerii... :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 aleee fajny spacerek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Acctiually']Oo Basia o nas nie zapomniala!! Śliczne dziewczynki:loveu: ja o Was zawsze pamietam:loveu: [quote name='aleb']Widać, że spacerek był udany baardzo:multi: [quote name='magda_drakkar']Zazdroszczę takich spacerków:loveu: zapraszamy:loveu: [quote name='chester07']jakie ładne fotki :loveu: też zazdroszczę takich spacerków :) również zapraszamy!;) [quote name='Izabela124.']Hejka Widac spacerek super, czekam na ciag dalszy fotek zaraz będzie:) [quote name='Marta&Karmen']Ja się zgadzam (chyba że wyszłam wyjątkowo tragicznie to mnie wukratkuj) My Wam również dziękujemy za super spacerek:) I mam nadzieje że jeszcze się spotkamy:multi: Ok:evil_lol: też mam taką nadzieję:multi: [quote name='Szarik']Śliczne zdjęcia Basiu, choć mam nadzieję, że to dopiero początki :evil_lol: Możesz sobie mnie używać, chyba, że wyszłam jak totalny debil :evil_lol: początki, początki;) E tam, dogomaniacy zawsze pięknie wychodzą na zdjęciach:diabloti:;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Basiu świetne zdjęcia ;) Gizmo pokazany od prawidłowej strony... :evil_lol: No i cóż... czekam na więcej :loveu: A na pokazanie mojej twarzy również się zgadzam, choć nie wiem, czy to dobra decyzja - najwyżej zasiejemy pustki w Twojej galerii... :diabloti: od kooperka:loveu: wręcz przeciwnie, będą biły tłumy:cool3: [quote name='Marta_Ares']aleee fajny spacerek:loveu: Heej:multi: [quote name='Izabela124.']Hejka CZekam na kolejne fotki już wklejam ;) Quote
Recommended Posts