Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry :)

Powiem Ci, że dokładnie Cię rozumiem :diabloti: Doba powinna trwać minimum 48 godzin!

Wierzę, że uda Ci się wszystko ponadrabiać :) I że spotkamy się w niedziele na Błoniach :loveu:

Pozdrawiam Ciebie i dwoje dziewczyny :) :loveu:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Basieńko! :)

Oj, jak ja rozumiem taki nawał, niemniej jednak szczerze współczuję. Ale jak to wszystko załatwisz, to bedzesz się czuła bardzo dobrze, zapewniam! ;)

Ciesze sie, ze między dziewczynami już wszystko OK! :loveu:
Ślicznie Wareczce w różowej obróżce :loveu:

Pozdrawiam! :)

Posted

Wprawdzie czasu za dużo nie mam, mimo iż dwa dni wolnego, ale skoro 500 jest to wpaść muszę! ;)
Na posty poodpisuję(i fotki dam:loveu:), gdy już będę miała więcej luzu w szkole, bo teraz masakra. Na razie udało mi się poprawić tylko 1 spr. z geografii, napisać kartkówkę z biologii i złapać jedną 5:) no i z matmy jakieś oceny się złapały:multi:

Nooo, ale życzę nam, żebyśmy mieli okazję świętować razem jeszcze drugie 500, czyli 1000, a może nawet i 5000!:evil_lol:;)

:sweetCyb::cunao::drinking::cunao::sweetCyb:

Posted

[quote name='basia bonnie']Wprawdzie czasu za dużo nie mam, mimo iż dwa dni wolnego, ale skoro 500 jest to wpaść muszę! ;)
Na posty poodpisuję(i fotki dam:loveu:), gdy już będę miała więcej luzu w szkole, bo teraz masakra. Na razie udało mi się poprawić tylko 1 spr. z geografii, napisać kartkówkę z biologii i złapać jedną 5:) no i z matmy jakieś oceny się złapały:multi:

Nooo, ale życzę nam, żebyśmy mieli okazję świętować razem jeszcze drugie 500, czyli 1000, a może nawet i 5000!:evil_lol:;)

:sweetCyb::cunao::drinking::cunao::sweetCyb:

Oooo fotki...No to czekamy......cierpliwie :)
Gratulacje i trzymam kciuki za resztę sprawdzianów etc....:kciuki:

Posted

Gratulacje !:BIG:
[quote name='basia bonnie']

o tak 5000 ! :D
to czekamy aż będziesz miała czas cierpliwie ;)