basia bonnie Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Witam Wszystkich!:multi: Ja znów jestem chora, mam wysoką gorączkę, okropnie się czuje, zaraz spadam do lekarza:placz:dlatego też nie mam nawet siły, żeby się rozpisywać:oops: ale i tak Was kocham:loveu: w ramach przeprosin, że nie napiszę zbytnio co u nas i za to, że nie będzie wielu fotek stawiam Wam pyszne karmelowe cappuccino z serduszkiem dla dogomaniaków:loveu: Ja z Warką:loveu: z sesji by goldenka:loveu: to foto nie wyszło, ale mnie się podoba:loveu: ahhh no i zrobiłam zakupy na Katowickiej wystawie!;) fotek dziewczyn w nowych rzeczach jeszcze nie mam, ale zakupiłam: 1) skórzany czarny dwójnik 2) Lupine Puupy Love, ja nie przepadam za różem, ale ten wzorek strasznie mi się podoba (fota zapożyczona z pełna-miska) 3) obroża nie wiem co mnie naszło, ale różowa:oops: rogz z łancuszkiem :) Quote
Dobcia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Witaj Basiu!:multi: Nareszcie jakieś wieści! Wybaczamy Ci tą nieobecnośc... cappuccino potrafi zdziałac cuda:evil_lol: :loveu:wspaniale widziec taką szczęśliwą Wareczkę:lol: Życzę zdrowia!:loveu: Wiosna za oknem, nie czas na chorowanie! Quote
Marta_Ares Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 witam zdjecia naprawde piekne:loveu: :loveu: fajne zakupy :loveu: Quote
Helga&Ares Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 świetne foteczki:loveu: ale Ty te psiaki rozpieszczasz, no no:cool3: Quote
Tepes Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No jaka Warka szczęśliwa w objęciach pańci:) A byłaś w niedziele w Katowicach?:D Fajna smyczka:) Quote
agaciaaa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 http://i32.tinypic.com/vh3k2d.png śliczne :loveu: Teraz czekamy na fotki nowych nabytków na modelkach ;) Quote
Dorkaa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ale fajne fotki :loveu: Czekamy na fotki na modelach. Zdrowiej nam :) Mi sie też zakupy udały :evil_lol: Quote
Herspri Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Śliczna Warka i bardzo pasują jej te szeleczki :loveu: Quote
Mi. Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 basia... ja nie wiem co napisać... ciesze się, że masz Warke a co do zdjęć-sama słodycz piękne http://i26.tinypic.com/apbs04.png Quote
basia bonnie Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Dobcia']Witaj Basiu! Nareszcie jakieś wieści! Wybaczamy Ci tą nieobecnośc... cappuccino potrafi zdziałac cuda wspaniale widziec taką szczęśliwą Wareczkę Życzę zdrowia! Wiosna za oknem, nie czas na chorowanie! Hej:multi: cieszę się:loveu: :cool3: dziękuje:loveu: [quote name='Marta_Ares']witam zdjecia naprawde piekne fajne zakupy Hej!:multi: tez mi się podobają:cool3: :oops::loveu: [quote name='Helga&Ares']świetne foteczki ale Ty te psiaki rozpieszczasz, no no :) oj tam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Acctiually']No jaka Warka szczęśliwa w objęciach pańci A byłaś w niedziele w Katowicach? Fajna smyczka ano,byłam :) [quote name='agaciaaa']http://i32.tinypic.com/vh3k2d.png śliczne Teraz czekamy na fotki nowych nabytków na modelkach :) fotki w nowych nabytkach w przyszłym tyg. bo teraz z psami chodzi mama, mi lekarz kazał w łóżku lezeć:placz::placz:/ale i tak na dogo siedze:diabloti:/ [quote name='Dorkaa']Ale fajne fotki Czekamy na fotki na modelach. Zdrowiej nam Mi sie też zakupy udały :) co kupiłaś?:cool3: [quote name='Herspri']Śliczna Warka i bardzo pasują jej te szeleczki cieszę się, że się podoba:loveu: [quote name='Mi.']basia... ja nie wiem co napisać... ciesze się, że masz Warke a co do zdjęć-sama słodycz piękne http://i26.tinypic.com/apbs04.png Helooooł:loveu: smacznego:evil_lol: /emoty usunięte;)/ Quote
basia bonnie Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Witam Wszystkich!:multi: Za oknem piękna pogoda, a ja z psami nawet wyjść nie mogę:mad: Mam leżeć w łóżku i faszerować się antybiotykiem :angryy: nie mam nowych fotek dziewczyn, tzn. są, bo goldenka robiła, jak puściłam pierwszy raz Warkę ze smyczy, ale nie wysłała mi jeszcze ;) dlatego daję kilka starych Quote
basia bonnie Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 macie jeszcze jedną fotke Bonki: :loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='basia bonnie']macie jeszcze jedną fotke Bonki: http://i30.tinypic.com/2hmne38.png :loveu::loveu::loveu: Sliczna wystawowa poza:loveu::loveu::loveu: Quote
Herspri Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Mudik napisał(a):Sliczna wystawowa poza:loveu::loveu::loveu: To samo chciałam napisać :D Fajnie się czarnulki reprezentują na śniegu ;) Quote
agaciaaa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Zdrówka życzymy! Leż w łóżku i sie kuruj ;) Czarnulki śliczne :loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dzień dobry :) Bonnie na ostatniej fotce, jak w pozycji wystawowej :loveu: Kuruj się bidolku - dużo zdrówka od bielskich znajomych! :loveu: :multi: Quote
goldenka245 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Witam:diabloti: Basia uprawia skoki przez przeszkodę:cool1::evil_lol: Quote
Mi. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 łii fotecki!!! wiecej wiecej!!! Karolinaaaa wiecej!!! Quote
goldenka245 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mi.']łii fotecki!!! wiecej wiecej!!! Karolinaaaa wiecej!!! :siara::evil_lol: Quote
Mi. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='goldenka245']:siara::evil_lol: nooo plissssss:errrr: leń! :obrazic: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Czeeeeeść :loveu: Przyszłam po długiej nieobecności wkupić się z powtorem w łaski Twoje :D Tak długo mnie nie było, a Ty już dorobiłaś się 2 psiaka no no :) Ale się Wam powodzi... To ja proszę krótkie streszczenie skąd ją masz :diabloti: Quote
anetta Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Czekam na foty w "ubraniach" :evil_lol: Zdrówka życze! Quote
Recommended Posts