diabelkowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ja tez czekam na wiecej fajne ID ma warka:evil_lol: ile ona ma w klebie i ile ma bonnie ? Quote
anetta Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No jesteś w końcu ;))))))) Gdyby nie smycz to bym ich prawie nie zauważyła http://i25.tinypic.com/2j2ys6e.png http://i25.tinypic.com/2j2ys6e.png :evil_lol: Quote
Dobcia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Hey!:multi: Ale sie maskują w tym śniegu:cool3: Fajne smyczki:) Quote
Izabela124. Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Hejka Ale fajniv, ze suczki juz sie toleruja czekamy na wiecej zdjvc Quote
Dorkaa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Fajnie :) Mam nadzieje, że sceny zazdrości miną ;) Fajny spacerowy komplecik i fotki (czekamy na nowe :P ) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 witamy poświątecznie , u nas też śnieg :( a suńki cudne, śłicznie razem wyglądają :) prosze je wymiziać od nas i kicię tyż :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dobry wieczór Basiu! :) Widziałam już te zdjęcia w wątku Warki - ale panny mają zgrabne tyłeczki! :evil_lol: :loveu: Czekamy na więcej! :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Fotki rzeczywiście troche niewyraźne ;) ale dobrze że są :) :loveu: mam nadzieje, że dziewczyny z czasem sie pokochają :) Quote
marymek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Hej Basiu :loveu: Fajne zdjęcia, ale ja czuje jakiś taki głód, Głodzilla fotkowa mnie dopadła, więc wstawiaj więcej :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Czesc Basiu! Witamy sie poswiatecznie!:loveu: Quote
Pimpek Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Witamy się :D [URL]http://i25.tinypic.com/2j2ys6e.png[/URL] Hah, ta w tą, ta w tą :eviltong: Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Witanko A z dwwoma sunkami jedziesz na zlot? Quote
Magot Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Jesteście w końcu:loveu: [quote name='Izabela124.']Witanko A z dwwoma sunkami jedziesz na zlot?[/quote] O, właśnie:razz: Quote
Marta_Ares Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 witam fajne fotki dziewczynek:loveu: :loveu: prosze o wiecej:loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Witanko No i gdzie wlascicielka FB sie podziala? Quote
Luzia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Hehe teraz to jej już nikt nie da spokoju z fotkami :evil_lol: Ale wcale mnie to nie dziwi jeśli ma 2 ślicznotki :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Justys95']Widziałam już je w Paryżewie, fajne, ale czekam na więcej xD zaraz,zaraz:cool3: [quote name='Acctiually']Za nieługo suńcie się pokochają Śliczne panienki mam nadzieję;) [quote name='Sznaucerka-Balbina']Cześć Basiu Fajnie że wzięłaś Warkę, jest przecudowna Dobrze że dziewczyny się jakoś dogadują Ucałuj panienki Hej:multi: dzieki:loveu: [quote name='chester07']oj jakie kochane ładnie razem wyglądają, dobrze że Warka krótkowłosa, bo by je trudno było odróżnić od tyłu a jak kiciuś? dziękować za odwiedzinki hihi:evil_lol: Tiga w nowym domku:multi:a moja Perełka lubi Warkę, bo nic sobie nie robią;) [quote name='diabelkowa']ja tez czekam na wiecej fajne ID ma warka ile ona ma w klebie i ile ma bonnie ? takie przejściowe noo:evil_lol: Bonnie ma chyba 30cos, a Warka...:hmmmm: szczerze to nie wiem, ale po kolano jest dziołcha:evil_lol::evil_lol: p.s Miło było Cię poznać:loveu: [quote name='anetta']No jesteś w końcu ;))))))) Gdyby nie smycz to bym ich prawie nie zauważyła http://i25.tinypic.com/2j2ys6e.png http://i25.tinypic.com/2j2ys6e.png jestem,jestem;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Dobcia']Hey! Ale sie maskują w tym śniegu Fajne smyczki Cześć Jadziu :evil_lol: mamy nowe:diabloti::cool3: [quote name='Izabela124.']Hejka Ale fajniv, ze suczki juz sie toleruja czekamy na wiecej zdjvc Cześć Izuś:loveu: będa,będą :) [quote name='Dorkaa']Fajnie Mam nadzieje, że sceny zazdrości miną Fajny spacerowy komplecik i fotki (czekamy na nowe :P ) też mam taką nadzieje ;) fotki nowe? ano mam jakieś, komplecik też:evil_lol: usunęłam emoty;) Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):witamy poświątecznie , u nas też śnieg :( a suńki cudne, śłicznie razem wyglądają :) prosze je wymiziać od nas i kicię tyż :) Witam:multi: u nas już słoneczko:0 dziękujemy:multi::loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry wieczór Basiu! :) Widziałam już te zdjęcia w wątku Warki - ale panny mają zgrabne tyłeczki! :evil_lol: :loveu: Czekamy na więcej! :loveu: Cześć!:multi: moje kochane tyłeczki:diabloti::loveu: zaraz będą;) agaciaaa napisał(a):Fotki rzeczywiście troche niewyraźne ;) ale dobrze że są :) :loveu: mam nadzieje, że dziewczyny z czasem sie pokochają :) dziś będą lepsze:cool3: nooo, dziś się dziołchy:evil_lol: wąchały i nie warczały:multi: i potem obydwie prosiły o smakolyczka;) Rudzia-Bianca napisał(a):dzień dobry :) Witam:multi: marymek napisał(a):Hej Basiu :loveu: Fajne zdjęcia, ale ja czuje jakiś taki głód, Głodzilla fotkowa mnie dopadła, więc wstawiaj więcej :evil_lol: Cześć Marysia!:multi: :evil_lol::evil_lol:ok,ok;) Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Rybka_39']Czesc Basiu! Witamy sie poswiatecznie!:loveu: Hello Sylwia:multi: [quote name='Pimpek']Witamy się :D http://i25.tinypic.com/2j2ys6e.png Hah, ta w tą, ta w tą :eviltong: Hej;) :evil_lol::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Witanko A z dwwoma sunkami jedziesz na zlot? Cześć Iza :) nie, Bonnie na pewno nie wezmę, ale Warkę tak :) [quote name='magda_drakkar']Jesteście w końcu:loveu: O, właśnie:razz: jesteśmy, jesteśmy;) [quote name='Marta_Ares']witam fajne fotki dziewczynek:loveu: :loveu: prosze o wiecej:loveu::loveu: Cześć Martuś:multi: :cool3: Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko No i gdzie wlascicielka FB sie podziala? Witam! jestem,jestem :) chester07 napisał(a):chcemy więcej fotek !:evil_lol: już,już:evil_lol: Luzia&Funia napisał(a):Hehe teraz to jej już nikt nie da spokoju z fotkami :evil_lol: Ale wcale mnie to nie dziwi jeśli ma 2 ślicznotki :loveu: no właśnie, biedną Basie męczycie:evil_lol: :loveu: Izabela124. napisał(a):Hejka No i co tu taka cisza? Hej!:multi: HAŁŁŁAS:diabloti: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Basia, come back! :loveu: jesteeem!:multi: Quote
basia bonnie Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 .....................................:diabloti: zaraz fotki:cool3: Quote
Recommended Posts