Rudzia-Bianca Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Gratuluje :) piękna nowa twarz w rodzinie :) a jaka spokojna w wannie :) ale masz wesoło teraz . Jak się ekipa dogaduje ? Quote
betty_labrador Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 o wow Basiu! masz nowego pieska ! gratuluje i podziwiam :) głaski dla Warki i dla Bonnie :loveu: Quote
anetta Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A czemu tu się nic nie dzieje? :razz: Basia... :cool3: Quote
wiq Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Basia pewnie ma kupę zajęcia teraz, to i nie ma dla nas czasu :evil_lol: Quote
Dorkaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Basiu, nie uwierzysz :razz: Śniłaś mi się :lol: Byłyśmy razem z goldenką (:cool3:) i innymi na spacerku przy lesie :lol: Warka była i Bonnie :P Zdjęcia im robiłam, nawet tobie portret pstryknęłam :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Dzień dobry :) Jak mijają święta? Te pierwsze w większym gronie? :) Pozdrawiamy Was dziewczyny cieplutko! :loveu: Quote
Avaloth Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 coś cię nie widać Basiu ostatnio :eviltong: wesołego jajka & mizanka dla psiaków oraz kota ^^ Quote
Szarik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Cześć Basiu Wielkie Serce! ;) Jak dobrze zobaczyć szczęśliwą Wareczkę uwolnioną od samotnego życia bez Misia w schronie! :loveu: Jeszcze lepiej będzie ją zobaczyc na żywo na spacerku, bardzo się ciesze, że do Ciebie trafiła, jestes wielka! Przy każdej okazji prosze całuj ten jej siwy pyszczek :loveu: Quote
diabelkowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 czesc nadrobilam duzo stron a fotek Warki z domu tylko 2 zrob cos z tym ale sie ciesze ze ja masz !!! FOTY!!! Quote
basia bonnie Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Witamy Was, Kochani DGManiacy!:multi: Kochani jesteście, zawsze o nas pamiętacie:loveu::loveu::loveu: Wiem, ostatnio mało się odzywam, przepraszam:oops::oops::oops: Warka stała się już pewniejsza siebie:multi: już się nie boi, jest śmielsza :) Z Boni dogaduja się...średnio... na spacerkach ładnie, szaleją razem, ale dziś wpadł im do głowy pomysł, żeby na koniec spacerku pobawić się w gryzienie:mad: Samoistnie się nie gryzą:multi: Jedynie sporadycznie, gdy zdarzy się jakaś scena zazdrości, np. ja się bawie z Warką a Boni wejdzie nie spodziewanie do pokoju to wiadomo, moja pańcia, won mi od niej!:evil_lol: ale i tak zastanawiam się nad szkoleniowcem.... ;) Mam pare fotek,ale potwornej jakości:-(, dam na razie 5, wieczorkiem jeszcze coś wstawię;) pozdrawiamy:multi::loveu: Quote
Bewarka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Widziałam już je w Paryżewie, fajne, ale czekam na więcej xD Quote
Tepes Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Za nieługo suńcie się pokochają:) Śliczne panienki:loveu: Quote
olifka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Cześć Basiu:loveu: Fajnie że wzięłaś Warkę:loveu:, jest przecudowna:loveu: Dobrze że dziewczyny się jakoś dogadują :) Ucałuj panienki:loveu: Quote
Avaloth Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 oj jakie kochane :) :loveu: ładnie razem wyglądają, dobrze że Warka krótkowłosa, bo by je trudno było odróżnić od tyłu :eviltong: a jak kiciuś? dziękować za odwiedzinki :lol: Quote
Recommended Posts