Avaloth Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 a no 'troszkę' sie nazbierało xD czy takie śliczne to bym nie powiedziała, no może parę :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 bardzo ladnie wygladasz z ta grzywka;) Quote
WinterGirl Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 u was też duecik widać czarna siostrzyczka i jej pani... Quote
Szarik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Bonnie prawie jak kotek ze Shreka, a grzywka totalnie Cię domieniła! :loveu: Witamy Basieńko! ;) Quote
Bewarka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Fryzurka świetna, ale czy ty coś widzisz? :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Cześć Basiu :multi: bardzo Ci ładnie, ale mnie również ciekawi, czy coś widzisz? :lol: :evil_lol: Bonnie ma cudne oczka :loveu: Quote
aleb Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Hej :multi: Super fotki :) http://i26.tinypic.com/aovzx0.jpg A jaka grzywka :razz: Oczu ci już nie widać :lol: Quote
basia bonnie Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Hej ! Dziś wyjątkowo troszkę inny post:evil_lol: ale zanim przejdę do rzeczy... tak, grzywka mi przysłania oczy, za szybko rośnie:diabloti: no, ale... chyba będziemy mieć nowego lokatora :multi: a raczej lokatorkę ;) chyba, że znajdzie się domek.... Więcej do poczytania TUTAJ. wklejam fotki Tigi:loveu: tutaj widać jaka chudzinka to jest pyszczynio:loveu: Quote
Dorkaa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ja też chcę noweg lokaa w postaci kota... :( No ale skąd się wzięła? Przybłęda, schroniskowa? Co na to Bonnie? Widzę, że kotka ma pewne obrażenia i chuda badzo faktycznie. Quote
Paulina. Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cudna koteczka :loveu: Też mi się marzy jakaś kiciambra, ale w najbliższej przyszłości to chyba nie możliwe :roll: Quote
Magot Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 O mamusiu, jakie cudo!:loveu: Ja też chcę znów kota...:-( Quote
Tepes Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 O kiciunia:loveu: E na pewno szybko nabierze ciałka i bedzie jeszcze śliczniejsza:) Quote
LeCoyotte Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 czesc Basia;) no wlasnie, widzisz cos w tej grzywce? :hmmmm: :eviltong: Quote
basia bonnie Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Cześć Kochani:multi: Kicię znalazłam nad rzeką, dziś byłyśmy u weta i: -Tiga jest jesienna, ma ok. 5mies. -waży zaledwie 1,5 kg :-( -ma świerzbowiec :placz: w uszkach, masakra, jak zobaczyłam te robaczki pod mikroskopem:placz: -jedno uszko jej krwawiło, ma je w nie najlepszym stanie:shake: -i prawdopodobnie o coś zahaczyła? i ma ranę, nad oczkiem, ale na szczęście już zagojona :smile: tylko trzeba smarowac, zeby strupy ładnie zeszły :smile: -i ma rujkę dostała płyn do uszu , który do odebrania mam jutro dostała też jakiś płyn przeciw pchłom, kleszczom i świerzbowcom, wieczorem mam jej to wlać na kark, no i oczywiście wetka poczyściła jej te uszka, popatrzyła na ząbki :smile: będzie dobrze! musi być! :) tutaj zdjęcie jakie nieładne ma to uszko, które jest w gorszym stanie:shake: teraz, po wizycie to wszystko ma śliczne, różowe, wyczyszczone (raz dziennie muszę jej czyścić;) ) widać też tą rankę nad oczkiem Quote
Dzaga Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Trzymamy kciuki za kicię, śliczna jest. Czy może będzie u Ciebie na stałe :D ? Wymiziaj Kicię i Bonkę-Oponkę :) Quote
Dorkaa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Będzie dobrze, będzie na pewno :) Czimamy kciuki !! Quote
Pimpek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Kicia śliczna, oby szybko wyzdrowiała i wszystko się zagoiło :lol: Quote
Szarik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Śliczna koteczka, dobrze, że trafiła na Was ;) Mam nadzieję, ze zostanie u Ciebie, lepszego właściciela nie znajdzie :loveu: Quote
Dobcia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Jaka ładna koteczka:) Miała dużo szczęścia, że ją znalazłaś;) Na pewno teraz szybko wróci do zdrowia!;) Quote
Akadna Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witaj siostra :) Pozdrów Bońkę i zdrówka dla Kici :calus: Quote
Marta_Ares Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ale ladna kicia:loveu: :loveu: biedne te jej uszko :-( niech szybko wraca do zdorowia!! Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witanko Ale sliczna kicia,a jaki ma piekny kolor oczu Quote
Recommended Posts