Dobcia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Basiu życzę Ci dużo zdrowia,szczęścia i słodyczy, długich wspomnień, pięknych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń!!!!!!!!!!:new-bday: Quote
basia bonnie Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Dziękuje wszystkim za życzenia:loveu::loveu: :pepsi: :pepsi: :pepsi: [quote name='Mi.']Nie zaprosilas mnie!!!:evil_lol:wiesz jak ja potrafie imprezke rozkrecic:cool3::evil_lol: Jak to Cię nie zaprosiłam?!:crazyeye: żeby tylko imprezke:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 ok, częstujcie sie i rób ta co chce ta:evil_lol: Quote
Matusz Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 o masz nową Nesti, dobra jest?? jutro sobie chyba kupie :diabloti::diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i70406_tnIMG3262.jpg a feeeee :shake: smaczna Nestea? ;) Quote
basia bonnie Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 BBeta napisał(a):Red & white? Bleeee... :diabloti: nie moja wina, że caro się skończyło:diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='agaciaaa']http://tinypic.pl/t1/out.php/i70406_tnIMG3262.jpg a feeeee :shake: smaczna Nestea? ;) dobra dziewczynka:evil_lol: mniam!!!!:loveu: [quote name='Matusz']o masz nową Nesti, dobra jest?? jutro sobie chyba kupie :diabloti::diabloti: PYYYSzna:loveu: chociaż pomarańczowa wymiata:loveu: Quote
BBeta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 basia bonnie napisał(a):nie moja wina, że caro się skończyło:diabloti: Caro też jest ble :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 BBeta napisał(a):Caro też jest ble :diabloti: to jakie Ty lubisz najbardziej?:diabloti: te takie długie są dobre:oops::evil_lol::loveu: Quote
BBeta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 basia bonnie napisał(a):to jakie Ty lubisz najbardziej?:diabloti: Ja nie pale :p Quote
basia bonnie Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 BBeta napisał(a):Ja nie pale :p pff no to co piszesz, że r&w i caro są nie dobre?:cool3: Quote
BBeta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 basia bonnie napisał(a):pff no to co piszesz, że r&w i caro są nie dobre?:cool3: Napisałam, że nie pale, a nie, że nigdy nie paliłam :p basia bonnie napisał(a):te takie długie są dobre:oops::evil_lol::loveu: A Ty nie za młoda jesteś? :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 BBeta napisał(a):Napisałam, że nie pale, a nie, że nigdy nie paliłam :p A Ty nie za młoda jesteś? :diabloti: dobra, już dobra:evil_lol: nie napisałam, że pale:diabloti: no, ale że wszystkiego trzeba w życiu spróbować...:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A ja skromnie ale z całego serca :loveu: Wszystkiego NAJ NAJ NAJ lepszego :cool3: Quote
basia bonnie Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Luzia&Funia']A ja skromnie ale z całego serca :loveu: Wszystkiego NAJ NAJ NAJ lepszego :cool3: Dziękuje:multi::loveu: [quote name='BBeta']Ale w odpowiednim czasie :p no wiesz, zawsze są jakieś wyjątki:eviltong: ok,macie kundla ja sie powoli zmywam... trzeba sie wyspac a od jutra impreze przygotywywac..;) Quote
Pimpek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='agaciaaa']śliczny kundel :loveu: Ja ci dam kundel !:x http://tinypic.pl/t1/out.php/i70473_tnIMG3190.jpg :loveu: Quote
Mi. Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='basia bonnie'] żeby tylko imprezke:evil_lol: mniejsza z tym:)... Quote
Paulina. Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Kundleee są faaajne :loveu: A mini flatki to juz całkiem ! Quote
Akadna Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Paulinaaa']Kundleee są faaajne :loveu: A mini flatki to juz całkiem ! a mini flatki z ADHD to już są rlzzz i wymiatają :evilbat: :multi: Quote
basia bonnie Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='agaciaaa']śliczny kundel :loveu: :loveu: [quote name='Pimpek']Ja ci dam kundel !:x http://tinypic.pl/t1/out.php/i70473_tnIMG3190.jpg :loveu: kundel, kundel:eviltong: [quote name='Mi.']mniejsza z tym:)... :evil_lol::evil_lol: [quote name='Paulinaaa']Kundleee są faaajne :loveu: A mini flatki to juz całkiem ! faaajne:loveu::loveu: [quote name='Werka']a mini flatki z ADHD to już są rlzzz i wymiatają :evilbat: :multi: :evil_lol::evil_lol::loveu: Ha na imprezce było super:loveu:mam jedno zdjęcie, ale wole go nie publikować:evil_lol: jak ktoś chce to na PW:evil_lol:;) Quote
Kincia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ups xD Spóznione ale szczere :D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :*:*:* :new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::drink1::drink1::cunao::cunao: Quote
Recommended Posts