basia bonnie Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='agaciaaa']http://i211.photobucket.com/albums/bb109/Bonnie_photoalbum/tn_IMG_3170.jpg przybij piatke Bonnie :evil_lol: :evil_lol:umie;) [quote name='Rinuś']http://i211.photobucket.com/albums/bb109/Bonnie_photoalbum/tn_IMG_3174.jpg łaaaaa zjadła mnie :scared::crazyeye: co za strata:diabloti: [quote name='Dobcia']Cześc Basiu:) http://i211.photobucket.com/albums/bb109/Bonnie_photoalbum/tn_IMG_3170.jpg 'nie foc mnie, wstydzę sie!':evil_lol: Hej Jadziu:multi: skromna jest:evil_lol: [quote name='Kincia']Witam :multi: Aaaa jakie zębiska :evil_lol::diabloti: Witam:loveu: [quote name='Justys95']Co ty jej robiłaś?! Gilgotałaś? :evil_lol: Miny strzela super! :) Hahaha, ja jej nic nie robiłam:evil_lol: [quote name='Werka']fof jakie fotki :D fof, fof:evil_lol: [quote name='diabelkowa']masz agresywnego psa bo ma czarne podniebienie!! owszem:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='anetta']Ale ja mam w ręku parkinsona :evil_lol: no to... kup parkera:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Mi.']helol:diabloti::diabloti::diabloti: cześć mordo ty moja:diabloti: [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: Heeej:loveu: Zagadka kto to?:diabloti: Quote
anetta Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ojejj :lol: Mała Basia ;) Jaki miałas zajefajny kapelusz :cool3: Quote
Matusz Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Wiadomo, że to Basia :diabloti::diabloti: Quote
Avaloth Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 jakie fotki :P fajne podniebienie xDD Quote
basia bonnie Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Brawoo! zgadliście :diabloti: :loveu: chcecie jeszcze? :diabloti: Quote
Dorkaa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Basssiaaaa :evil_lol: Przecież każdy znas był i jest dzieckiem :evil_lol: :] Quote
Ola164 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Witam :cool3: Basiu, dużo, dużo zdrówka i wszystkiego naj oraz dużo wrażliwości na krzywdę zwierząt życzy Ola ;) Życzę CI: :Rose: - dużo miłości :smilecol: - kolorowego życia :sweetCyb: - dużo radości :2gunfire: - nieśmiertelności :flaming: - 0 miśli samobujczych :new-bday: - super impry :tort: - pysznego torciku :evil_lol: - i wiele więcej :drink1:- świetnej zabawy z przyjaciółmi :cunao: - dużo humoru Quote
Matusz Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Dzień doberek ;) ze szkoły:evil_lol: z lekcji Wf-u:evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Wszystkiego NAAAAAJ Basiu!!!!! :buzi: Spełnienia marzeń! :loveu: Quote
Rinuś Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 wszystkiego najlepszego Basiu :multi::multi::multi: a Matusz wszędzie wkleja to samo :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Wszystkiego naj, naj !!! :multi::multi::multi: :tort::BIG::BIG::new-bday::new-bday: Quote
anetta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ooo impra :cool3: Wszystkiego naj najlepszego :sweetCyb::new-bday: :BIG: Quote
basia bonnie Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Ojejku, jestem w szoku że pamiętaliście :loveu: oczywiście w pozytywnym szoku :loveu: dziękuje bardzo!! :buzi: :buzi: :buzi: :pepsi: :pepsi: :pepsi: za niedługo lece na angielski, zaprosze naszego kochanego pana na impreze jutrzejszą :diabloti: ale z flaszką :diabloti: a w szkole było fajnie, na informatyce omawaliśmy klawiature i moja grupa miała klawisze numeryczne i te scroll locki i inne no i omawiamy po kolei i ja mówie"no strzałki to nie trzeba mówić, bo każdy głupi to wie:diabloti:" on na mnie patrzy i mówi ale ja jestem mądry i nie wiem :D no to ja mu: peszek :diabloti: jutro mam imprezke urodzinową(wszyscy zaproszeni się czujcie oczywiście :evil_lol:) ale zdjęć nie będzie, bo nie zdążyłam aparatu załatwić. Wy sobie tu pijcie i wznoście toasty, a ja pojawię się pewnie wieczorem :loveu: Quote
BBeta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Wszystkiego najlepszego !!! :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :BIG: :BIG: Quote
goldenka245 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Również wszystkiego najlepszego młoda:diabloti: Quote
Dorkaa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 :diabloti: Szyskiego :diabloti: Naj :diabloti: 13 już ci wybiła, tak :diabloti:? Szykuję się na imprę :new-bday::BIG::tort::drinking::gent: Quote
Mi. Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nie zaprosilas mnie!!!:evil_lol:wiesz jak ja potrafie imprezke rozkrecic:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts