basia bonnie Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 diabelkowa napisał(a):a teraz zgadnij ktory element mi sie najbardziej na tym zaproszeniu podoba:diabloti: czyżby zdjęcie nr 2?:loveu::cool3: Quote
basia bonnie Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 świętoszek:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 na str. 387 i 388 fotki z Wadowic :) na 389 fotka czegoś :evil_lol: DOBRANOC! Quote
despera Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dzień dobry:multi: Co to za dzień dobroci dla dogociotek, że tyle zdjęć?:loveu: Nie żebym narzekała, oby tak dalej:D Pozdrawiamy:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dzień dobry :loveu: [quote name='basia bonnie'] a ja wyłączyłam, bo sie boje:diabloti: ja sie strasznie boje, ale serio..:shake: szczególnie ciemności i samotności:roll: E tam RING 2 nie był taki straszny, trochę tandeta... lepsza 1 :diabloti: [quote name='basia bonnie'] Spokojnie dziewczynki, spokojnie, nigdzie nie ma takiego butiku jak jest w Wadowicach:diabloti: Ale my tak z miłości :loveu: Prawda Rinuś? :razz: Bonnie ma przerażający wzrok :-o Quote
Avaloth Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 śliczne fotki ;) no xD jeszcze wczoraj od cioci dostał nową piłeczkę z takimi kolcami :p ale najbardziej lubi kość z skóry prasowanej.. już taka wymemłana przez niego jest że masakra xD a nie wiem czy Cię pytałam ale mam zaniki pamięci, kto ci robił bannery? i jaki jest kod żeby jak sie klika w obrazek wchodziło do galeri? ;* Quote
Karolina_Nett Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Widać pyska :multi:, śliczna jest :loveu:. Quote
basia bonnie Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='despera']Dzień dobry:multi: Co to za dzień dobroci dla dogociotek, że tyle zdjęć?:loveu: Nie żebym narzekała, oby tak dalej Pozdrawiamy:multi: Hej:multi: spokojnie, teraz wszystkie fotki będą takie:loveu: [quote name='Werka']A tej zaś się oczy świecą:evil_lol: Werkaaaa:placz: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :loveu: E tam RING 2 nie był taki straszny, trochę tandeta... lepsza 1 Ale my tak z miłości :loveu: Prawda Rinuś? Bonnie ma przerażający wzrok :-o hej:multi: no ring 2 troche przynudzał:eviltong: a jak się skończyło? ja sie boje... kiedyś oglądałam w nocy blair witch, tata ze mną, ale on już przysypiał ja leżałam tuż obok TV, tata troszku dalej i w połowie tak sie bałam...to było straszne, serio! no i tak się bałam, że mimo, że mogłam poprostu ręke wyciągnąć i zgasić TV, bałam się, tata musiał wstawać i wyłączać :oops: dopsz, dopsz:loveu: ona też oglądała ring 2:diabloti: [quote name='chester07']śliczne fotki no xD jeszcze wczoraj od cioci dostał nową piłeczkę z takimi kolcami ale najbardziej lubi kość z skóry prasowanej.. już taka wymemłana przez niego jest że masakra xD a nie wiem czy Cię pytałam ale mam zaniki pamięci, kto ci robił bannery? i jaki jest kod żeby jak sie klika w obrazek wchodziło do galeri? ;* dziękuje:multi: banerki sama robiem ;) a żeby wchodzily do galerii to trzeba podlinkować:cool3: [quote name='Karolina_Nett']Widać pyska :multi:, śliczna jest :loveu:. Dziękuje:multi: a teraz ide sprzątać, przygotować akwarium na patolki i spadam do koników, jak będziecie grzeczni to przywiozę fotki:cool3: rutinoscorbin działa:multi: emoty poszły... w las Quote
furciaczek Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 jakie ona ma zabujcze spojzenie:diabloti::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jak się skończyło? Dla mnie zbyt pięknie - wypędziła z synalka Samarę, zamknęła jej właz w studni tak, że już nigdy nie mogła wyjść i... i tyle :p Miłej jazdy życzę, przywieź fotki, to ja przywiozę jutro patyki :P Quote
agaciaaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i57652_tnIMG2927.jpg :sabber: :diabloti: Widzisz, jednak da sie zrobić Bonnie wyraźne fotki, z głową widoczną z przodu :cool3: :evil_lol: śliczne :loveu: Quote
Dorkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 :loveu: Ona jest po prostu cudowna :loveu: Ja też chce patolki ;( Quote
diabelkowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i57761_tnIMG2707.jpg jak to sie je ??? Quote
Bewarka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jaka Bonnie jest wyraźna :D Też byłam w Wadowicach....kiedyś :) Zaproszenie zaje.biaszcze xD Quote
basia bonnie Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='furciaczek']jakie ona ma zabujcze spojzenie:diabloti::loveu: zabije Cie tym spojrzeniem:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak się skończyło? Dla mnie zbyt pięknie - wypędziła z synalka Samarę, zamknęła jej właz w studni tak, że już nigdy nie mogła wyjść i... i tyle :p Miłej jazdy życzę, przywieź fotki, to ja przywiozę jutro patyki :P aaa.. typowy film, happy end:evil_lol: mam fotki:multi: [quote name='agaciaaa']http://tinypic.pl/t1/out.php/i57652_tnIMG2927.jpg :sabber: :diabloti: Widzisz, jednak da sie zrobić Bonnie wyraźne fotki, z głową widoczną z przodu :cool3: :evil_lol: śliczne :loveu: to sie pije:diabloti: dziękuje:loveu: [quote name='anetta']:cool3: No nie ;) :eviltong::eviltong: [quote name='Dorkaa']:loveu: Ona jest po prostu cudowna :loveu: Ja też chce patolki ;( dziękuje:loveu: a Zippi? [quote name='diabelkowa']http://tinypic.pl/t1/out.php/i57761_tnIMG2707.jpg jak to sie je ??? coo? Boni?:evil_lol: [quote name='dadiii']hejo u nas juz sa foty nowe!! :p hej, zaraz zobacze ;) [quote name='Justys95']Jaka Bonnie jest wyraźna :D Też byłam w Wadowicach....kiedyś :) Zaproszenie zaje.biaszcze xD ;);) fajnie jest, nie? dziekuje:loveu: [quote name='wiq']witam słodką flatkę :loveu: Witam Wiqusiowe :evil_lol: chcecie końskie fotki? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Chcemy! :multi: :multi: :multi: Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Czesć Boniaczki :loveu: fotki wstawiaj Quote
basia bonnie Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Hej Aresiki :loveu: foteczki! :) jest ich mało, bo: 1. nie ma jak czyszczę, bo mam też czyściła i nie miał kto robić, a ja w dodatku czyściłam wredną Fige, co kopie. 2. bo większość fot jest takich, na których nie jestem sama, a innych wstawiać tu nie będę. 3. pod koniec lekcji pojechaliśmy do lasu, więc nie mam fotek z lasu. ... Quote
Recommended Posts