Dorkaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Basiaaaa :P Bo chyba wybierzemy się do ciebie i porobimy Bonnie foty :evil_lol: Ostatnia może być :evil_lol: Nie bij :evil_lol: Tylko sie staraj :P Quote
basia bonnie Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 eria napisał(a):rację ma:mad: Dorkaa napisał(a):Basiaaaa :P Bo chyba wybierzemy się do ciebie i porobimy Bonnie foty :evil_lol: Ostatnia może być :evil_lol: Nie bij :evil_lol: Tylko sie staraj :P :shake::shake::shake: to w takim razie fot nie będzie... bo widzę, że żadna nie spełnia Waszych wymogów... chyba, ze jakieś tam moje makra...:roll: MOŻE w przyszłym tygodniu postaram się zrobić jakieś zdjęcia... dobranoc Quote
Dorkaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Czekaj na dobrą pogodę i pstryk fota, i pstryk druga :) I od razu lepsze będą :) Quote
agaciaaa Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześć :multi: [quote name='basia bonnie']jesteś wniebowzięta?:evil_lol: jestem :loveu::loveu::loveu: http://tinypic.pl/t1/out.php/i52610_tnIMG2324.jpg znowu!!! :multi: :loveu: Quote
BBeta Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 basia bonnie napisał(a)::shake::shake::shake: to w takim razie fot nie będzie... bo widzę, że żadna nie spełnia Waszych wymogów... Nie przejmuj się, przecież Dorkaa chce zostać Twoim osobistym fotografem, zobaczymy czy stanie na wysokości zadania :diabloti: Quote
Dorkaa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Skończ. Basia jak tam widno Bonnie :evil_lol:? Quote
Dobcia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hey Basiu:lol: Ale tam u Ciebie są śliczne łączki:loveu: I nawet Bonnie-odrzutowiec udało się uchwycic na ostatniej fotce:loveu: Quote
Bewarka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i52610_tnIMG2324.jpg Tu tak jasno wyszła, że nawet nie poznałam :evil_lol: :loveu: PS:Och tak...bo ja ciemna nie jestem! Ja jestem cimna! :D PS2:Nie chciało mi się cytować do PSu tego na górze...;) Quote
Akadna Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witaj SiS mła :loveu: Kidy bd miala tego patyczka? :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ale burzowe chmury do wątku wpadły :roll: A ja cieplutko się witam z Tobą Basieńko :loveu: Quote
Avaloth Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 o mamo ! jaki śliczny piesek ! nie no boska jest ;) i śliczne banerki masz do tego :P sama robiłaś? ^^ a jak nie to mogłabyś mi dać adres kto Ci robił? ;P zapraszam na moją nową galerię ( za niedługo będzie banner z odnośnikiem w podpisie a póki co adres : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8307986) :p Quote
BBeta Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale burzowe chmury do wątku wpadły :roll: To o mnie ?? Jestem zdecydowanie gradową, a nie burzową :diabloti: Oczywiście tylko dla wybranych :diabloti: Quote
Dorkaa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Kurcze, Baśka chyba strajkuje :evil_lol: Ups :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='Dorkaa']Czekaj na dobrą pogodę i pstryk fota, i pstryk druga :) I od razu lepsze będą :) ale nie zawsze mam dostępny aparat:eviltong: [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: jestem :loveu: http://tinypic.pl/t1/out.php/i52610_tnIMG2324.jpg znowu!!! :multi: :loveu: hej:multi: cieszę się ;) oh ah:evil_lol: [quote name='BBeta']Nie przejmuj się, przecież Dorkaa chce zostać Twoim osobistym fotografem, zobaczymy czy stanie na wysokości zadania :diabloti: BBeta, Ty to potrafisz czlowieka na duchu podnieść :evil_lol::loveu: [quote name='Dorkaa']Skończ. Basia jak tam widno Bonnie :evil_lol:? ha! Bonnie...aaa ćwicze z tym głuptaskiem do wystawy ciągle ;) [quote name='Dobcia']Hey Basiu:lol: Ale tam u Ciebie są śliczne łączki:loveu: I nawet Bonnie-odrzutowiec udało się uchwycic na ostatniej fotce:loveu: Hey:multi: za domem mam łąkę i las :) [quote name='Justys95']http://tinypic.pl/t1/out.php/i52610_tnIMG2324.jpg Tu tak jasno wyszła, że nawet nie poznałam :evil_lol: :loveu: PS:Och tak...bo ja ciemna nie jestem! Ja jestem cimna! :D PS2:Nie chciało mi się cytować do PSu tego na górze...;) haha:evil_lol: :grin: [quote name='Werka']Witaj SiS mła :loveu: Kidy bd miala tego patyczka? :diabloti: Witam:loveu: jak go odbiorę od pinczerki ;) czyli prawdopodobnie w przyszlą niedziele. Quote
basia bonnie Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='agaciaaa']cześć :multi: [quote name='Helga_psiaki']witajcie :multi: Hej dziewczyny:multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale burzowe chmury do wątku wpadły :roll: A ja cieplutko się witam z Tobą Basieńko :loveu: :evil_lol: witam:loveu: szkoda, że nie do jutra :placz: [quote name='chester07']o mamo ! jaki śliczny piesek ! nie no boska jest ;) i śliczne banerki masz do tego :P sama robiłaś? ^^ a jak nie to mogłabyś mi dać adres kto Ci robił? ;P zapraszam na moją nową galerię ( za niedługo będzie banner z odnośnikiem w podpisie a póki co adres : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8307986) :p Witam! Dziękuje bardzo ;) tak, bannerki sama robie ;) do Twojej galerii już weszłam:loveu: [quote name='Dorkaa']A Basieńki nima i nima :( a Basieńka jest:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 fotki od następnej stronki :bigcool: Quote
basia bonnie Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 BBeta napisał(a):To o mnie ?? Jestem zdecydowanie gradową, a nie burzową :diabloti: Oczywiście tylko dla wybranych :diabloti: tornado:cool3: Dorkaa napisał(a):Kurcze, Baśka chyba strajkuje :evil_lol: Ups :evil_lol: już nie :evil_lol: bijcie, bo mam fajne fotki i zagadkę taką jakby:diabloti::cool3: Quote
Dorkaa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 O kurcze, to bijemy :evil_lol: Dawaj te fotki!! :evilbat: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 BBeta napisał(a):To o mnie ?? Jestem zdecydowanie gradową, a nie burzową :diabloti: Oczywiście tylko dla wybranych :diabloti: Nie... do Ciebie już zdążyłam się przyzwyczaić, takie słowa z Twoich ust to jak balsam :loveu: :evil_lol: Chodziło mi raczej o docinki na linii Dorkaa-Basia ;) Quote
basia bonnie Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 spoko, spoko, my z Dorką się bardzo lubimy! :diabloti: prawda, Dorka? :loveu: Quote
Dorkaa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie... do Ciebie już zdążyłam się przyzwyczaić, takie słowa z Twoich ust to jak balsam :loveu: :evil_lol: Chodziło mi raczej o docinki na linii Dorkaa-Basia ;) :evil_lol: Jakie docinki? :evil_lol: No pewnie że my sie z Baśką bardzo lubimyy :loveu:!!! Baśka, fotki, fotki :evil_lol: Quote
Recommended Posts