agaciaaa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ß@$!@ napisał(a):jeszcze Was pomęcze takimi fotkami, ok? :cool3: męcz, męcz :loveu::loveu::loveu: świetne :loveu: Quote
eria Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 świetny sport ale drogi:roll: zawsze chciałam się nauczyć, moze jeszcze kiedyś się uda:lol: Quote
basia bonnie Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='matusz5']suuper fotki:loveu::loveu: ja uwielbiam konie, zawsze chciałem się nauczyć jeździć ale u nas nie ma nawet gdzie:-( dziękuje :multi: ojj, szkoda, szkoda... [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kolejne świetne zdjęcia :) Zapomniałam już... gdzie jeździsz? Nie chce mi się, nie mam czasu i pieniędzy :eviltong: w kętach-podlesiu ;) hehe no tak mi tego czasu też czasem brakuje.. kasy też :evil_lol: :) [quote name='agaciaaa']męcz, męcz :loveu::loveu::loveu: świetne :loveu: ok, to jeszcze pomęcze :) [quote name='eria']świetny sport ale drogi:roll: zawsze chciałam się nauczyć, moze jeszcze kiedyś się uda:lol: drogi, drogi... uda się, wierzę w Ciebiee :cool3: Zapraszam wszystkich na bazarek!!! http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89266 Quote
agaciaaa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 koniki :loveu: http://tinypic.pl/out.php/i45170_tnIMG2292.jpg ten ma super grzywe :loveu: pasemka czy balejaż? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='agaciaaa']koniki :loveu: http://tinypic.pl/out.php/i45170_tnIMG2292.jpg ten ma super grzywe :loveu: pasemka czy balejaż? :evil_lol: hormony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja lecę spać :) dobranoc :loveu: a Wy cofnijcie się stronkę do tyłu ;) Quote
furciaczek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A co Ty na tych fotach tak dziwnie rece trzymasz...lokcie do ciala kobito bo wygladasz jak jakas kukla na tym koniu:evil_lol::eviltong: a kopytne przesliczne:loveu: tak mnie wzielo ze po powrocie z Pl znajde sobie tu jakas stajnie bo serce mi peknie... Quote
WinterGirl Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Meldujemy się cioteczko cztery łapki razy 2 i 2 bGirl.. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Quote
olifka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Jeeej Jakie konie cudowne:loveu: Bryyy Basiu :buzi: Quote
basia bonnie Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='furciaczek']A co Ty na tych fotach tak dziwnie rece trzymasz...lokcie do ciala kobito bo wygladasz jak jakas kukla na tym koniu:evil_lol::eviltong: a kopytne przesliczne:loveu: tak mnie wzielo ze po powrocie z Pl znajde sobie tu jakas stajnie bo serce mi peknie... wiem, wiem :) haha pani instruktorka już zaczyna pracę :diabloti: znajdziesz, znajdziesz :loveu: i będziesz jeździc :loveu: [quote name='Werka']Bry Basiu, SiS:cool: Hej:multi: [quote name='bGirl']Meldujemy się cioteczko cztery łapki razy 2 i 2 bGirl.. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD Witamy Serdecznie :multi: [quote name='Dzaga']Dzyńdobry! :D Dzyń dzyń:evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Jeeej Jakie konie cudowne:loveu: Bryyy Basiu :buzi: :) Hej kochana:loveu: Czym Was teraz pomęczyć..hmm.. chcecie fotki z lasu? czy uciekającą Bonnie? :cool3: Quote
Bewarka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i45116_tnIMG2285.jpg O jak ślicznie :loveu: PS:Mnie ostatnio życie nauczyło, żeby nie wyciągać nóg ze strzemion, nawet przy stepowaniu...jak mi konik zaczął nagle kłusować :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ja tez chce fotki czarnej uciekającej! :D Quote
Akadna Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Oj nie rób smaka Baisu:lmaa: Tylko dawaj te foty :talker: [:peace::peace: po dobroci :evil_lol:] Quote
basia bonnie Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Werka']UCIEKAJĄCĄ BONNIE!!!:diabloti: uciekająca panna młoda :diabloti: [quote name='justys95']http://tinypic.pl/out.php/i45116_tnIMG2285.jpg O jak ślicznie :loveu: PS:Mnie ostatnio życie nauczyło, żeby nie wyciągać nóg ze strzemion, nawet przy stepowaniu...jak mi konik zaczął nagle kłusować :evil_lol: a tam, najwyżej spadne :evil_lol: [quote name='matusz5']ja poproszę :) Witamy :) [quote name='Werka']Oj nie rób smaka Baisu:lmaa: Tylko dawaj te foty :talker: [:peace::peace: po dobroci :evil_lol:] już się robi ;) boni sobie grzecznie leży, aż tu nagle wpada pańcia z aparatem.. spadaj z tym złomem! nie będe pozować! :diabloti: skryje się za ława :cool3: Quote
Akadna Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 wreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszcie! :loveu: Quote
Dobcia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Jaka nieśmiała ślicznotka:loveu: A dlaczego na niektórych fotkach Bonnie jest za zasłonięta przez mglistą, prostokątną zasłonę? Quote
anetta Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Podobno jak się nie spadnie to się nie nauczy, czy jakoś tak :evil_lol: Ja nie spadłam do tej pory...:evil_lol: więc nie powinnam tego pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobcia, żeby było widać Bonnie? :hmmmm::lol: Ale ona się chowa! :lol::lol: Quote
Recommended Posts