anetta Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Obejrzałam właśnie zdjęcia z akcji:multi: Brawo :klacz: Quote
Iza. Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 obejrzałam zdjęcia z akcji ;) Bardzo fajne :D Quote
Cambel&Megi Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Super ta akcja była :loveu: Nasze schronisko też miało stoisko > na targach zoologicznych ;) Quote
Madzik93 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 http://img518.imageshack.us/img518/8443/24ca1.jpg Ooo Basia! Jak ja cie dawno nie widziałam. Mordo ty moja :evil_lol: :loveu: Quote
basia bonnie Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 eria napisał(a):fajne fotki z żywieckiej akcji :lol: :) :) maziak napisał(a):piękna psinka basiu: szkoda, że bez domku... anetta napisał(a):Obejrzałam właśnie zdjęcia z akcji:multi: Brawo :klacz: ;););) Iza13 napisał(a):obejrzałam zdjęcia z akcji ;) Bardzo fajne :D _bubu_ robi śliczne zdjęcia :loveu: Dobcia napisał(a):Cześc Basiu!:lol: Co tam u Was? Hej! ano dziś miałam zabiegany dzień ;) wróciłam ze szkoły, ledwo coś zjadłam i pojechałam na koniki :) wróciłam, zrobiłam lekcje, poszłam z psem, wróciłam, robiłam fotki bazarkowych rzeczy :) i jestem tu:evil_lol: Werka napisał(a):Hej Basieńko, mła sisterio :lovey: witaneczko:multi: Cambel napisał(a):Super ta akcja była :loveu: Nasze schronisko też miało stoisko > na targach zoologicznych ;) super :) oo, fajnie ;) Chcecie końskie foty? z dzisiejszej jazdy:cool3: Quote
basia bonnie Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 post sie zdublowal.. nie da sie usunac... :roll: Quote
Kincia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Chcemy foty z jazdy :multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cześć :) http://img127.imageshack.us/img127/6507/57uf4.jpg Dropsik jest super :loveu: Dawaj fotki z jazdy :cool3: Quote
basia bonnie Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 ... Dla Erii, czyszczenie kopyt:loveu: Quote
Dorkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jeee, kopytne :loveu: W rybaczkach na konia ? Quote
Dorkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ach jak ja kocham zakładać wytok :loveu: Kiedy fotki były robione? Quote
basia bonnie Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Dorkaa napisał(a):Jeee, kopytne :loveu: W rybaczkach na konia ? :) :) no, w getrach :) bo bryczesy dopiero dziś mi wysłali :) Dorkaa napisał(a):Ach jak ja kocham zakładać wytok :loveu: Kiedy fotki były robione? :) dziś :) godzina 15:30-17 ;) agaciaaa napisał(a):Piękne fotki konikowe :loveu: dziękuje ;) jak na jakimś zdjęciu będzie widać, że np. mam złą postawe, ręce za nisko itp. to nie krzyczcie, bo ja się dopiero ucze...:roll: Quote
Dorkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 To się wyrabia po jakimś czasie ;-) Jak jeżdżę z ,,nowymi" to widzę ich sposób anglezowania i to jest duża różnica między kimś kto jeździ parę lat, ale to się wyrabia jak mowiłam. Ważne żeby nie nauczyć się złych nawykó jak to jest w przypadku mojej łydy :( To tak ciepło było :D ? Co masz za bryczesy, pochwal sie :P Quote
basia bonnie Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 część dalsza fotek jutro :) Dorkaa napisał(a):To się wyrabia po jakimś czasie ;-) Jak jeżdżę z ,,nowymi" to widzę ich sposób anglezowania i to jest duża różnica między kimś kto jeździ parę lat, ale to się wyrabia jak mowiłam. Ważne żeby nie nauczyć się złych nawykó jak to jest w przypadku mojej łydy :( To tak ciepło było :D ? Co masz za bryczesy, pochwal sie :P :) ciepło :loveu: a bryczesy to mam takie >>KLIK<< zgadnijcie jaki kolor:cool3: zamówiłam jeszcze to: >>KLIK<< >>KLIK<< też zgadnijcie jaki kolor :cool3: Quote
Kincia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Jezdzilam na podobnym koniku :loveu::loveu: Quote
Dorkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 grafitowo-różowy :P Rekawiczki to mam z Go-Sportu jedne ciepłe, a jedne takie czarne, letnie. A takich nie kupuję bo ja jestem zmarzluch ręczny i nożny więc na nic mi one :P Quote
basia bonnie Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jezdzilam na podobnym koniku :loveu::loveu: ooo, powiedz coś więcej :cool3: Dorkaa napisał(a):grafitowo-różowy :P Rekawiczki to mam z Go-Sportu jedne ciepłe, a jedne takie czarne, letnie. A takich nie kupuję bo ja jestem zmarzluch ręczny i nożny więc na nic mi one :P Niee :P szaro-czarny ;) hehe , ja też zmarzluch :eviltong: Quote
Nayantara Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 piękny konik basiu:) <tak jak i ty> hehe :) Quote
Kincia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A to dawno bylo :diabloti: Chyba w 4 albo 5 klasie :roll: Pewnie jezdzilabym do tej pory ale zamkneli stadline:-( A po za tym to fajnie bylo xD Ale jezdzilam tylko na lonzy i klusem, galopu sie nie doczekalam :placz: No dobra bo gadam bezsensu juz :diabloti: Quote
Bewarka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ß@$!@ napisał(a): jak na jakimś zdjęciu będzie widać, że np. mam złą postawe, ręce za nisko itp. to nie krzyczcie, bo ja się dopiero ucze...:roll: :diabloti: ß@$!@ napisał(a): http://tinypic.pl/out.php/i43442_tnIMG2269.jpg Śliiiicznie wyszliście razem...:loveu: ale konik ładniej :eviltong: Quote
furciaczek Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Swietne foteczki:loveu: az mi sie serducho scisnelo na widok kopytnych... Quote
Recommended Posts