eria Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i41683_127.jpg ten wzrok:cool3::cool3: Ja was tu zaraz postrasze strasznym, włochatym pająkiem :shake::shake:panicznie się boję pająków:shake: Quote
basia bonnie Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pajęcynka be :eviltong: Też mi Cię Basiu było miło poznać... poraz kolejny tez siem bojem pajonkuff :diabloti: Cała przyjemność po mojej stronie :evil_lol: [quote name='Rybka_39']Witaj Basiu. Fajne fotki!:multi: A pajenczynka fajna a nie be Heja:multi: dziekować:loveu: fajna, fajna... :scared: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Rybka Ty fanko sześcionogich, owłosionych, obleśnych pająków! Fuj bleeee ... :scared: [quote name='Rybka_39']:loveu: podziwiam:evil_lol: [quote name='agaciaaa']ładna pajęczynka bo bez pajączka :diabloti: no też fakt :evil_lol: [quote name='Werka']faaaaaaaaaaaana pajencynka :grins: :megagrin: fana fana :evil_lol: [quote name='Dorkaa']Ja was tu zaraz postrasze strasznym, włochatym pająkiem Pieski cudowne :loveu: Hahah:evil_lol: szczególnie Sylwie i Justyne :cool3: dziękować:loveu: [quote name='Werka']witam ponownie:mdrmed: Witam:multi: [quote name='eria']http://tinypic.pl/out.php/i41683_127.jpg ten wzrok:cool3::cool3: :shake:panicznie się boję pająków:shake: :) arachnofobia? :razz: ja sie boje, ale nie aż tak panicznie :evil_lol: emoty ciach :diabloti: DOBRANoc Quote
BBeta Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://tinypic.pl/out.php/i41326_121.jpg Ja mam takie pytanie... co Gordi robi na tym zdjęciu? :evil_lol: Przewrót w przód :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 BBeta napisał(a):Przewrót w przód :diabloti: hahahh furciaczek napisał(a):dzindoberk:loveu: hej:loveu: zaraz fotecki :lol: Quote
basia bonnie Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 to już ostatnie ze spacerku z Gordim :lol: Quote
basia bonnie Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Werka']dawa footy :D a co jest na stronie 342, w poście 3418 ? :diabloti: Quote
Dzaga Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 co tam jest ? super fotki Bonki-oponki xD :loveu: :D Quote
Dobcia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześ Basienko:multi: Ładniutka Bonni od tyłu:cool3: I Gordi też śliczniy jak zawsze:lol: Quote
Iza. Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Śliczna psinka z Bonnie :loveu::loveu: i na dodatek czarna:loveu:, nie wiem czemu, ale mam jakąś słabośc do czarnych psów ;):p Quote
agaciaaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i42177_133.jpg śliczny pychol :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Dzaga']co tam jest ? super fotki Bonki-oponki xD :loveu: :D coś co Ty zawsze narzekasz, że tego jest za mało:evil_lol: Hej Dzagosław :loveu: [quote name='maziak']a przy okazji Gordiego:) ;) [quote name='Dobcia']Cześ Basienko:multi: Ładniutka Bonni od tyłu:cool3: I Gordi też śliczniy jak zawsze:lol: Jadzia! :multi: Boni od przodu to ciężko jest uchwycić :evil_lol: [quote name='Pimpek']Śliczne foty :loveu: dziękować :loveu: [quote name='Iza13']Śliczna psinka z Bonnie :loveu: i na dodatek czarna:loveu:, nie wiem czemu, ale mam jakąś słabośc do czarnych psów ;) Witamy u nas :multi: ja też mam słabość do czarnych:loveu: [quote name='agaciaaa']http://tinypic.pl/out.php/i42177_133.jpg śliczny pychol :evil_lol: :evil_lol: A tymczasem pozwolę sobie wkleić kilka zdjęć z wczorajszej akcji;) żywieckie stoisko P.Sabina (chyba dobrze pamiętam) malowała dzieci za symboliczną złotówkę ;) od lewej: Aganiechaa, goldenka245 i Fredziu, B@$!@ i Dropsik :) :diabloti: no i już pieski wracają.. Wszystkie foty można obejrzeć TUTAJ ;) Quote
Dorkaa Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ciekej, ciekej to ty tam byłąs :)? Fajnieeee :) Quote
Nayantara Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 łaaa..... pikne psiaki.... fajna akcja:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Łaaa... wszędzie te same fotki :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witam u Was, ależ masz piękną czarnulkę , miziaki dla Bonnie ode mnie i machnięcie łapą od mojej Bianki . Piękny ma nochal czarnulka :) Quote
basia bonnie Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 [quote name='Dorkaa']Ciekej, ciekej to ty tam byłąs :)? Fajnieeee :) Tak, byłam ;) więc dam może jeszcze kilka fot Dropsika, mojego podopiecznego:loveu:(wszystkie tamte fotki i te są autorstwa _bubu_ :) nie wiem czy to już wcześniej pisałam:evil_lol:) [quote name='matusz5']fajnie, fajnie ;) i B@$!@ się pokazała ;) fajnie :) :oops: [quote name='maziak']łaaa..... pikne psiaki.... fajna akcja:) :):) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Łaaa... wszędzie te same fotki :evil_lol: wszyscy się zachwycają:loveu: [quote name='Rudzia-Bianca']Witam u Was, ależ masz piękną czarnulkę , miziaki dla Bonnie ode mnie i machnięcie łapą od mojej Bianki . Piękny ma nochal czarnulka :) Witam:multi: Dziękujemy bardzo za komplementy :) zaraz pomiziam Bonke ;) Jeśli się uda to jutro będą końskie foty :multi: ale nie wiem .. bo jak koleżanka nie pożyczy ładowarki to nie będzie... :roll: zobaczymy :) Quote
Recommended Posts