pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Oj, nie zauważyłam zdjęć :oops: Jakie zaganiacze bydła z nich :evil_lol: Nie wiem, ma mi dać ostateczną odpowiedź jutro :) Quote
Matusz Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Witamy :) śliczna twoja mini flatka Bonnie :loveu::loveu::loveu: pozdrawiam Quote
BBeta Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 A gdzie się wybieracie ?? :cool3: Wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj, nie zauważyłam zdjęć :oops: Jakie zaganiacze bydła z nich :evil_lol: Nie wiem, ma mi dać ostateczną odpowiedź jutro :) nie szkodzi ;) haha:evil_lol: :) [quote name='matusz5']Witamy :) śliczna twoja mini flatka Bonnie :loveu::loveu::loveu: pozdrawiam Witanko u nas :multi: dziękuję ;) [quote name='Dorkaa']Ale ten golden byczy :D :loveu: Bonnie :evil_lol: To przy Bonnie tak się wydaje :evil_lol: [quote name='BBeta']A gdzie się wybieracie ?? :cool3: Wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła :diabloti: i do wiedzy :) w niedzielę jest impreza w Bielsku i bierzemy żywieckie psiaki, będziemy chodzić z psiakami, zbierać pieniądze itp. ;) może jakiś znajdzie dzięku tem dom.. oby! tu masz link jak chcesz poczytać więcej :) Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 o, znowu fotki tego dużego łaciatego psiaka :loveu: Quote
anetta Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 O matko :mdleje: Przeczytałam :shake: CZyli ona sama sobie to zrobiła?? :crazyeye: Obejrzeliście potem ogród? Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='agaciaaa']o, znowu fotki tego dużego łaciatego psiaka :loveu:[/quote] taaak :loveu: [quote name='anetta']O matko :mdleje: Przeczytałam :shake: CZyli ona sama sobie to zrobiła?? :crazyeye: Obejrzeliście potem ogród?[/quote] tak, sama..tzn. na to wychodzi pewnie,byłam tam potem popatrzeć, nic nie znalazłam ciekawego.. Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dziendoberek:loveu: Podobaja mi sie te duze laciate psy:evil_lol::loveu: a bonni cudna jak zwykle:loveu: Quote
basia bonnie Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Dziendoberek:loveu: Podobaja mi sie te duze laciate psy:evil_lol::loveu: a bonni cudna jak zwykle:loveu: [quote name='Karolina_Nett']Witam, super zdjęcia :loveu:. [quote name='eria']a Bonnie jak zwykle cudna:loveu: Dziękuję dziewczyny :multi::loveu: Trzymajcie kciuki za jutro, oby jakiś piesio znalazł dom! :) pyszczek ;) MuĆiek ma klona :-o Galllop ;) Quote
Dorkaa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 :D I jak teraz MuĆka odróżnisz :evil_lol: ? Pychol :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Cześć Basiu :) http://tinypic.pl/out.php/i41326_121.jpg Ja mam takie pytanie... co Gordi robi na tym zdjęciu? :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pyszczek, widzę pyszczek :multi::multi::multi:. Quote
basia bonnie Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Werka']fane fociexD Dziękuje:loveu: [quote name='Dorkaa']:D I jak teraz MuĆka odróżnisz :evil_lol: ? Pychol :loveu: ano nie wiem :evil_lol::evil_lol: [quote name='matusz5']świetne fotki ! :loveu::loveu::p Dziękuje! :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Basiu :) http://tinypic.pl/out.php/i41326_121.jpg Ja mam takie pytanie... co Gordi robi na tym zdjęciu? :evil_lol: hej:multi: ja mam dobrą, ale krótką pamieć, nie pamiętam:eviltong: [quote name='Karolina_Nett']Pyszczek, widzę pyszczek :multi::multi::multi:. Dobrze widzisz:evil_lol: Kochani, wróciłam już :) było świetnie! Pieniędzy uzbieraliśmy trochę, było zainteresowanie pieskami i kotkami, ale zobaczymy jeszcze czy ktoś zaadoptuje kogoś dzięki temu :) miło było mi poznać dziewczyny ;) goldenka mi psa dokarmia:eviltong: pajencynka :grins: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pajęcynka be :eviltong: Też mi Cię Basiu było miło poznać... poraz kolejny :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Witaj Basiu. Fajne fotki!:multi: A pajenczynka fajna a nie be:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Rybka_39 napisał(a): A pajenczynka fajna a nie be:cool3: Rybka Ty fanko sześcionogich, owłosionych, obleśnych pająków! Fuj :p Quote
Rybka_39 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Rybka Ty fanko sześcionogich, owłosionych, obleśnych pająkó! Fuj :p :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ładna pajęczynka :) bo bez pajączka :diabloti: Quote
Akadna Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 faaaaaaaaaaaana pajencynka :grins: :megagrin: Quote
Dorkaa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ja was tu zaraz postrasze strasznym, włochatym pająkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pieski cudowne :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts