agaciaaa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Agaciu, już nie te lata... :lol: niestety, 'nastu' lat już nie mam :cool3: Samturia napisał(a):Agacia- no to do duktura trza się wybrac... Hej Basia! :) bywam, bywam, krótkowidzem jestem :eviltong: ß@$!@ napisał(a):a to czemu?:diabloti::evil_lol: jakoś tak niewyraźnie te fotki widze... :eviltong: Quote
basia bonnie Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Samturia napisał(a):ja jestem grzeczna! cały czas!!!! no nie wiem :diabloti: agaciaaa napisał(a):jakoś tak niewyraźnie te fotki widze... :eviltong: aaaa.. ja też znam ten ból :lol: furciaczek napisał(a):Ja tez jestem grzeczna:loveu: :multi: Quote
Helga&Ares Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 o widzę, ze sesja z jabłuszkiem była ;) super foty! Quote
Mi. Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 basia, chcesz zostac ujezdzaczka koni?:D:D Quote
anetta Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Samturia napisał(a):ja jestem grzeczna! cały czas!!!! furciaczek napisał(a):Ja tez jestem grzeczna:loveu: Dobra, dobra :diabloti: Pokażcie te paluszki zza pleców :diabloti: Quote
Bewarka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 O...jabłuszko :D a ja już dziś zjadłam dwa :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Helga_psiaki napisał(a):o widzę, ze sesja z jabłuszkiem była ;) super foty! No tak :evil_lol: Dzaga napisał(a):Szekszi jabłuszko ;) haha:evil_lol: :crazyeye:nie upomniałaś się, że mało fot :crazyeye: *luthien* napisał(a):basia, chcesz zostac ujezdzaczka koni?:D:D Taaaak:diabloti::evil_lol: justys95 napisał(a):O...jabłuszko :D a ja już dziś zjadłam dwa :evil_lol: dobre były?:evil_lol: Werka napisał(a):Hej SiS:kiss_2: Hej Kochana :) Dla niewiedzących .. fotki na poprzedniej stronce :) Quote
BBeta Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i36603_61.jpg Fajne krowy :cool3: Alpejskie ?? :diabloti: http://tinypic.pl/out.php/i36599_57.jpg A gdzie głowa ?? :crazyeye: Quote
Samturia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 BBeta, Bonka na tym zdjęciu odwróciłą główkę ;P a krowy nie alpejskie, zza domu xD (widziałąm :cool3) Quote
Dorkaa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Cudo :) :) :) :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Fajne 1. zdjęcie :loveu: Quote
Akadna Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Heeeeeej! Nie spać, wstawać!:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 BBeta napisał(a):http://tinypic.pl/out.php/i36603_61.jpg Fajne krowy :cool3: Alpejskie ?? :diabloti: http://tinypic.pl/out.php/i36599_57.jpg A gdzie głowa ?? :crazyeye: to te z milki , tylko je zafarbowałam:oops: Samturia napisał(a):BBeta, Bonka na tym zdjęciu odwróciłą główkę ;P a krowy nie alpejskie, zza domu xD (widziałąm :cool3) cichoo być :evil_lol::diabloti: :-x Dorkaa napisał(a):Cudo :) :) :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Fajne 1. zdjęcie :loveu: Hej Dorka! :multi: Dziękujemy Ci bardzo :) :loveu: Werka napisał(a):Heeeeeej! Nie spać, wstawać!:evil_lol: ja już wstałam godz. temu :) -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- No to cioteczki macie jeszcze fotki, bo ja już mykam się ubrać i doprowadzić do porządku:evil_lol: potem lecę po prezent, potem obowiązki, a potem urodziny koleżanki :) teraz troszkę domowej sesji :evil_lol: Pozdrawiamy Was gorąco! :multi::loveu: Quote
Dorkaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Jaka ona jest cudowna :) Te oczka :) Quote
Bewarka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 A jabłuszka takie sobie, bo kwaśne straszliwie :mad: Śliczna Bonnieczka :loveu: Quote
eria Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 jak mowa o jabłuszkach to Foxi zeżarła dzisiaj 5 ogryzków na spacerze:evil_lol: razem z ogonkami:evil_lol:mijamy dzikie jabłonki dające pyszne słodkie jabłuszka:loveu: Quote
basia bonnie Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Werka napisał(a):O, jakie oczęta:) :) :) :loveu: Dorkaa napisał(a):Jaka ona jest cudowna :) Te oczka :) dziękuję :loveu: justys95 napisał(a):A jabłuszka takie sobie, bo kwaśne straszliwie :mad: Śliczna Bonnieczka :loveu: :evil_lol: ja mam słodziutkie :loveu: eria napisał(a):jak mowa o jabłuszkach to Foxi zeżarła dzisiaj 5 ogryzków na spacerze:evil_lol: razem z ogonkami:evil_lol:mijamy dzikie jabłonki dające pyszne słodkie jabłuszka:loveu: :crazyeye: haha, no to macie szczęście :) Ehh..nie dawno się dowiedziałam, że znajomej, która jest miłośniczką kotów i ma bzika na ich punkcie zdechł jej kotek...:-(:-( [''] Quote
Dorkaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Troszku niewyraźne Z powodu kotka bardzo mi przykro :( Quote
agaciaaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Cześć :) fotki są :multi: http://tinypic.pl/out.php/i36599_57.jpg 'nie bede pozować' :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Piekne ma oczeta:loveu: troszke Ci sie post rozjechal moja droga:evil_lol: Quote
Recommended Posts