Samturia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ello! Bonnie bez ADHD to nie Bonnie, wiem, widziałam xD Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Babia Góra... Beskidy nasze najdroższe :loveu: Quote
Samturia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Basia już na babią wchodzi.. podobno ma dość :] Quote
BBeta Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Hej :) Biedna Basia, tak się męczyć w sobotnie popołudnie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Rybka_39 napisał(a):No to graty ja mam narazie tylko 5 z łaciny:cool3: gratuluje :) Madzik13 napisał(a):No i zleksza sie kurzyło :evil_lol: zleksza:evil_lol: furciaczek napisał(a):4 z matmy...jestes geniuszem:evil_lol: :loveu: Ja sie zawsze o 2 modlilam:lol: Jak mialam 3 to juz normalnie swieto:evil_lol: A to u mnie też tak czasem bywa:evil_lol: anetta napisał(a): :o no tabletki na oczy :):loveu: justys95 napisał(a):Babia Góra jest extra! :D to niedaleko Ciebie? :cool3: Byłaś? hmm... jakieś nie wiem... półtorej godz. drogi autobusem szkolnym:evil_lol: Pimpek napisał(a):Cześć :cool3: Co tam u was ?:loveu: Hej ;) Samturia napisał(a):Ello! Bonnie bez ADHD to nie Bonnie, wiem, widziałam xD Potwierdzam. pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Babia Góra... Beskidy nasze najdroższe :loveu: Taaak:loveu::loveu: Helga_psiaki napisał(a):witamy się:) :loveu: Hej:multi: Samturia napisał(a):Basia już na babią wchodzi.. podobno ma dość :] No na początku było ostro..ale potem super!!! :) BBeta napisał(a):Hej :) Biedna Basia, tak się męczyć w sobotnie popołudnie :diabloti: hej :) Taa..zmęczyłam się tylko troszkę, na początku. A wieczorem "rozwaliłam" palec... uderzyłam się o krzesło małym palcem u nogi i mnie bolałooooo to się chwyciłam potem patrze, krew mi się z tego leje:-( Ale już jest ok :) Zaraz fotki!!(jak mi się uda zgrać i obrobić) Quote
basia bonnie Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Na stronie 317 są foty :) A teraz zdjęcia mundurka.. łeee... specjalnie dla Justyny :P I mój bilet wstępu na Babią :) Quote
BBeta Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ten mundurek nie taki zły, da się przeżyć, gdyby tylko to z tyłu odciąć :diabloti: Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 myslalam ze mundurki sa ze tak powiem brzydsze... a ten wyglada na calkiem normalny:) Quote
furciaczek Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 aaa zapomnialam fajny golden:loveu: Quote
basia bonnie Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 BBeta napisał(a):Ten mundurek nie taki zły, da się przeżyć, gdyby tylko to z tyłu odciąć :diabloti: najlepiej cały potargać :loveu: furciaczek napisał(a):myslalam ze mundurki sa ze tak powiem brzydsze... a ten wyglada na calkiem normalny:) No, najgorszy nie jest :) furciaczek napisał(a):aaa zapomnialam fajny golden:loveu: Hehe to Gordi jest ;) Quote
agaciaaa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Fajne foty :loveu: mundurek nie jest taki zły ;) Quote
Madzik93 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i34459_1.jpg Łaaa ADHD leci :evil_lol: A mundurek? Hmmmm...... No niezbyt mi sie podoba :diabloti: Quote
Dzaga Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Fooootki !! U nas w oławskim schronie Husky :( !! Quote
goldenka245 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 furciaczek napisał(a):aaa zapomnialam fajny golden:loveu: To mój, to mój:diabloti: Basia zapożyczam fotki do siebie, ok?:cool3: Quote
Samturia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 pff... macie epszy mundurek niż my... u nas jest bezrękawnik z polaru... :roll: Quote
furciaczek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 goldenka245 napisał(a):To mój, to mój:diabloti: Basia zapożyczam fotki do siebie, ok?:cool3: Gdybys wstawiala wiecej fotek u sibie to bym poznala:diabloti: Quote
goldenka245 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 furciaczek napisał(a):Gdybys wstawiala wiecej fotek u sibie to bym poznala:diabloti: Pff....:diabloti: Quote
Bewarka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='ß@$!@'] Byłaś? hmm... jakieś nie wiem... półtorej godz. drogi autobusem szkolnym:evil_lol: Byłam, ale dawno...jakieś 3 lata temu :cool3: E...to masz niedaleko...:D [quote name='ß@$!@'] http://tinypic.pl/out.php/i34459_1.jpg Tu fajnie wyszła :razz: Quote
anetta Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 no tabletki na oczy Nie wiedziałam że są takie tabletki :cool3: A mundurek? Dziwny :eviltong: , on jest z dzinsu?? Quote
Bewarka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A mi się nawet ten mundurek trochę podoba...:cool3: nie jest znów taki zły :lol: Quote
basia bonnie Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='agaciaaa']Fajne foty :loveu: mundurek nie jest taki zły ;) Dziękuje :) jest zły:diabloti: [quote name='Madzik13']http://tinypic.pl/out.php/i34459_1.jpg Łaaa ADHD leci :evil_lol: A mundurek? Hmmmm...... No niezbyt mi sie podoba :diabloti: Mi też :p [quote name='Dzaga']Fooootki !! U nas w oławskim schronie Husky :( !! :) :( [quote name='goldenka245']To mój, to mój:diabloti: Basia zapożyczam fotki do siebie, ok?:cool3: ja ci dam do Twojej galerii wszystkie foty co na nich Gordi jest. [quote name='Samturia']pff... macie epszy mundurek niż my... u nas jest bezrękawnik z polaru... :roll: uu... [quote name='justys95']Byłam, ale dawno...jakieś 3 lata temu :cool3: E...to masz niedaleko...:D Tu fajnie wyszła :razz: Dziękować:loveu: [quote name='anetta']Nie wiedziałam że są takie tabletki :cool3: A mundurek? Dziwny :eviltong: , on jest z dzinsu?? No, są ja mam takie. okropny jest.. z dżinsu. [quote name='justys95']A mi się nawet ten mundurek trochę podoba...:cool3: nie jest znów taki zły :lol: hehe, a mi nie :P Zaraz foty :) Quote
Recommended Posts