agaciaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 furciaczek napisał(a):Mialam dokladnie to samo napisac:loveu: ale jak widac moja sekretarka juz sie tym zajela:diabloti::evil_lol: czytam w Twoich myślach :cool3: Ja Ci dam Twoja sekretarka :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 agaciaaa napisał(a):czytam w Twoich myślach :cool3: Ja Ci dam Twoja sekretarka :evil_lol: A doczytalas sie?? Bo ja pisze jak kura pazurem:evil_lol: Dobra niech Ci bedzie... moja asystentka:evil_lol::diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 furciaczek napisał(a):A doczytalas sie?? Bo ja pisze jak kura pazurem:evil_lol: Dobra niech Ci bedzie... moja asystentka:evil_lol::diabloti: Hehe doczytałam :evil_lol: nie wyzywaj mnie od personelu!!!! :cool3: A tak w ogóle.. to nie jest miejsce na gadanie :razz: Quote
furciaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 agaciaaa napisał(a):Hehe doczytałam :evil_lol: nie wyzywaj mnie od personelu!!!! :cool3: A tak w ogóle.. to nie jest miejsce na gadanie :razz: Chyba nie czytalas dokladnie:diabloti: Zwalniam Cie:evil_lol::eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 furciaczek napisał(a):Chyba nie czytalas dokladnie:diabloti: Zwalniam Cie:evil_lol::eviltong: :angryy: dobra, ja stąd spadam, nie zaśmiecajmy galerii :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 agaciaaa napisał(a)::angryy: dobra, ja stąd spadam, nie zaśmiecajmy galerii :evil_lol: Nie zlosc sie tak, przeciez dostalas pol roczna odprawe:evil_lol: dobra juz se ide i sie nie odzywam:loveu: Quote
Madzik93 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='ß@$!@'] tak teraz patrze, że ja jeszcze nie dałam zdjęć tej nowej obrożki..:crazyeye: już daje:) http://tinypic.pl/out.php/i33340_35.jpg http://tinypic.pl/out.php/i33339_34.jpg I jeszcze jak ktoś nie widział, to TU jest filmik na potwierdzenie tego, ze Bonie ma ADHD :) Ja juz widziałam twoją obrózke. Bardzo pasuje do Bońci:cool3: A filmiku nie musze oglądac bo widziałam na zywo jakie to ADHD małe jest :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Sliczna obróżka:loveu::loveu: :) :loveu: [quote name='anetta']Super :diabloti: nie ma to jak oszczędzanie miejsca w szkole :diabloti: To się zwie głooopawka :cool1: Masaj też tak zapierdziela tylko trza go dobrze zachęcić :lol: :evil_lol::evil_lol: hehe no to Boni nie jest sama :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Śliczna obroża :) tylko przydałaby sie fotka Bonnie w obroży :cool3: [quote name='furciaczek']Mialam dokladnie to samo napisac:loveu: ale jak widac moja sekretarka juz sie tym zajela:diabloti::evil_lol: Mówisz masz :) Hahahaha fajna dyskusja MOJE sekretarki :diabloti::evil_lol::loveu: [quote name='Madzik13']Ja juz widziałam twoją obrózke. Bardzo pasuje do Bońci:cool3: A filmiku nie musze oglądac bo widziałam na zywo jakie to ADHD małe jest :evil_lol: :) :evil_lol::evil_lol: heh no miałaś okazje zobaczyć :) :) Quote
agaciaaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Bardzo ładnie wygląda Bonnie w oróżce :loveu: Quote
despera Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dzień dobry:multi: Tak dawno nas tu nie było że aż wstyd:oops: Śliczna obróżka, pasuje małej :loveu: A po obejrzeniu filmiku stwierdzam, że Nes chyba też ma ADHD:evil_lol: Pozdrawiamy:loveu: Quote
basia bonnie Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 agaciaaa napisał(a):Bardzo ładnie wygląda Bonnie w oróżce :loveu: Dziękujemy :) :loveu: despera napisał(a):Dzień dobry:multi: Tak dawno nas tu nie było że aż wstyd:oops: Śliczna obróżka, pasuje małej :loveu: A po obejrzeniu filmiku stwierdzam, że Nes chyba też ma ADHD:evil_lol: Pozdrawiamy:loveu: Dobry:multi: nie szkodzi, wybaczam :) Dziękuje :loveu: Oo to chyba wszystkie czarne, kudłate mają :evil_lol: My też pozdrawiamy :loveu: Aaa ciotki zaraz idę spać, bo rano zapomniałam zjeść tabletki na oczy i w szkole mnie tak bolały, że myślałam że zasnę... :mdleje: Quote
Mi. Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 co ty gadasz :P Erga nie jest czarna, i nie mow mi prosze, ze nie ma ADHD:diabloti::eviltong: Quote
Madzik93 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ß@$!@ napisał(a): :evil_lol::evil_lol: heh no miałaś okazje zobaczyć :) :) No, szczególnie jak wyczyniała cuda z kotem w piwnicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cóż za dziwna perspektywa fotek :p Witaj :loveu: Quote
Bewarka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Moja przed cieczką też tak latała...:D ale teraz spoważniała :cool3: fajna obroża ;) Quote
Helga&Ares Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i33641_20.jpg śliczna W TEJ obróżce :loveu: Quote
Dobcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Hey! Chyba zainwestuje w obrotowy monitor:evil_lol: Ładna obróżka;) Quote
eria Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='ß@$!@'] I jeszcze jak ktoś nie widział, to TU jest filmik na potwierdzenie tego, ze Bonie ma ADHD :) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ożesz!!! na fotach taka spokojna wygląda :evil_lol::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ...Witam! E tam Bonni jest superADHD to chyba nic strasznego:cool3:Kora do tej pory ma ADHD i nidomózg wsteczny chwilami:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='*luthien*']co ty gadasz :P Erga nie jest czarna, i nie mow mi prosze, ze nie ma ADHD:diabloti::eviltong: Zawsze musi być jakiś wyjątek potwierdzający regułe :evil_lol: [quote name='Madzik13']No, szczególnie jak wyczyniała cuda z kotem w piwnicy :evil_lol::evil_lol: no nieźle było :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cóż za dziwna perspektywa fotek :p Witaj :loveu: Witaj:loveu: :evil_lol: [quote name='justys95']Moja przed cieczką też tak latała... ale teraz spoważniała fajna obroża ;) Hehe moja cieczkę miała w czerwcu, a lata tak ciągle ;) [quote name='Helga_psiaki']http://tinypic.pl/out.php/i33641_20.jpg śliczna W TEJ obróżce :loveu: Dziękuje :loveu: [quote name='Dobcia']Hey! Chyba zainwestuje w obrotowy monitor:evil_lol: Ładna obróżka;) Hej :multi: Dzięki:oops::evil_lol::loveu: [quote name='eria']:crazyeye::crazyeye: ożesz!!! na fotach taka spokojna wygląda :evil_lol::evil_lol: Cicha woda brzegi rwie :) [quote name='Rybka_39']...Witam! E tam Bonni jest superADHD to chyba nic strasznego Kora do tej pory ma ADHD i nidomózg wsteczny chwilami Hahahhaha :evil_lol: Witam wszystkich! Dziś dostałam pierwsze oceny :P 6 z wf za bieg i 4 matmy.. ale nie narzekam. Na drugiej lekcji musieliśmy biegać po naszej miejscowści :) a raczej "dzielnicy" ale dałam rade. Po drodze braliśmy jabłka i orzechy :evil_lol: Zaraz lecę z psem, potem sprzątam, potem na angielski:placz: wieczorem gości mam, a jutro na Babią Górę :) więc jutro wieczorem będę. Jeśli się uda co nie jest pewne.. więc się nie nastawiajcie na 100% bo może wieczorem będzie kilka fot. Pozdrawiamy. Quote
Rybka_39 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 No to graty ja mam narazie tylko 5 z łaciny:cool3: Quote
Madzik93 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ß@$!@ napisał(a):no nieźle było :) No i zleksza sie kurzyło :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 4 z matmy...jestes geniuszem:evil_lol: :loveu: Ja sie zawsze o 2 modlilam:lol: Jak mialam 3 to juz normalnie swieto:evil_lol: Quote
anetta Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 O rzesz Ty Rybka :o Masz łacine w szkole? rano zapomniałam zjeść tabletki na oczy :o Quote
Bewarka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Babia Góra jest extra! :D to niedaleko Ciebie? :cool3: Quote
Recommended Posts