basia bonnie Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 agaciaaa napisał(a):Ja też chce fotki mundurka :cool3: Świetna książka!!! Na początku strasznie ciężko mi szła, a potem ją wręcz pochłaniałam.. a ile się przy niej napłakałam... A "O psie.." to ze 100 razy czytałam, bo mam swoją :loveu: i za każdym razem ryczę! ;) :diabloti: Hehe :) zobaczymy czy mi przypadnie do gustu :) Quote
Bewarka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Dzieci z Bullerbyn wyjątkowo mi się nie spodobały :cool3: ale Chłopcy z Placu Broni fajni nawet :lol: Quote
Rinuś Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 naprawdę pod koniec września dopiero będą?????? Quote
basia bonnie Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='justys95']Dzieci z Bullerbyn wyjątkowo mi się nie spodobały :cool3: ale Chłopcy z Placu Broni fajni nawet :lol: hehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='*luthien*']i to i to do dupy ;) papla najlepsza:D przeczytam sobie :cool3: [quote name='Rinuś']naprawdę pod koniec września dopiero będą?????? tak :roll: No to wieczorem, jak wrócę z Wadowic to może opowiem co nie co co u nas :) Pasi ? :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 cześć ;) to czekam na to co nie co ;) Quote
Dobcia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć Basiu! Mamy wieczór... więc co tam u Was?:cool3: Quote
Pimpek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 ß@$!@ napisał(a): Ano tak :diabloti: stoi :) He he :evil_lol: Będzie się działo :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Cześć :) I gdzie ten mundurek? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 dziendobry:diabloti: koniec wrzesnia juz blisko:cool3: Quote
drzalka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witamy śliczną Bonnie :loveu: Aja chora i do skzoły nieposzłam :p, wpadnij do nas i wybierz najlepsze zdiecie :p Quote
basia bonnie Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='agaciaaa']cześć ;) to czekam na to co nie co Hej ;) to troszkę poczekasz... :) [quote name='Dobcia']Cześć Basiu! Mamy wieczór... więc co tam u Was?:cool3: Witaj ;) Jutro coś naskrobię.. dziś padam z nóg, muszę jeszcze się pouczyć.. spać mi się tak chce, że zaraz tu zasne... :roll: nawet po szkole dziś spałam 3 godz. co u mnie rzadkością jest, że zasnę w dzień :roll: :) [quote name='Pimpek']He he Będzie się działo ;) :evil_lol: Hej :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :) I gdzie ten mundurek? :evil_lol: Hej ;) :siara: wisi w szkolnej szafce :) [quote name='furciaczek']dziendobry:diabloti: koniec wrzesnia juz blisko:cool3: Dobry:multi: :cool3:szykujcie się powoli na foty :evil_lol: [quote name='*luthien*']heloł:) musialas isc do szkoly???? Heloł ;) musiałam, musiałam już dzis... [quote name='drzalka']Witamy śliczną Bonnie :loveu: Aja chora i do skzoły nieposzłam , wpadnij do nas i wybierz najlepsze zdiecie :p Witam :multi: Ale Ci dobrze (że do szkoły nie chodzisz:evil_lol:) Pozdrawiamy wszystkich i witamy! :multi: Koniec września niebawem :) :evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dobry wieczór;) Ooo to się wyśpij i wracaj do nas! :cool3: Quote
Madzik93 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Gdzie w tej galerii są zdjęcia Bonisi? :mad: Quote
basia bonnie Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Helga_psiaki']przyszliśmy się przywitać :):) Hej:multi: [quote name='Dobcia']Dobry wieczór;) Ooo to się wyśpij i wracaj do nas! :cool3: Cześć;) Wyśpię się w nocy :) chyba:evil_lol: [quote name='Madzik13']Gdzie w tej galerii są zdjęcia Bonisi? :mad: Końcem września nowa porcja ;) [quote name='anetta']Macie szafki w szkole? Tak.. jedna szafka na dwie osoby.. [quote name='Rinuś']hejka hej krejzolu :multi::multi: Hej hej imprezowiczko :multi::multi: tak teraz patrze, że ja jeszcze nie dałam zdjęć tej nowej obrożki..:crazyeye: już daje:) I jeszcze jak ktoś nie widział, to TU jest filmik na potwierdzenie tego, ze Bonie ma ADHD :) Quote
basia bonnie Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']czeeeść:loveu: Heeeej:loveu::loveu: Zapraszam na poprzednią stronę :evil_lol: Quote
anetta Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Tak.. jedna szafka na dwie osoby.. Super :diabloti: nie ma to jak oszczędzanie miejsca w szkole :diabloti: I jeszcze jak ktoś nie widział, to TU jest filmik na potwierdzenie tego, ze Bonie ma ADHD To się zwie głooopawka :cool1: Masaj też tak zapierdziela tylko trza go dobrze zachęcić :lol::lol: Quote
agaciaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Śliczna obroża :) tylko przydałaby sie fotka Bonnie w obroży :cool3: Quote
furciaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 agaciaaa napisał(a):Śliczna obroża :) tylko przydałaby sie fotka Bonnie w obroży :cool3: Mialam dokladnie to samo napisac:loveu: ale jak widac moja sekretarka juz sie tym zajela:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts