Pimpek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i31736_Boni12.JPG Bonnie ty ślicznoto :loveu: A czemu na następnych zdjęciach, obcięłaś siebie ?:diabloti: Jak ty siebie nie obetniesz na następnych fotach to ja swoje foto z Pimpaśnym pokaże, stoi ?:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 no wypraszam sobie...nocniki tez mi cos:evil_lol: Quote
Mi. Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 heloł basiu:*** wybacz, ze zrobie reklame z twojej galerii:evil_lol::cool3: wchodzcie:cool1: http://www.chat-dogomaniakow.prv.pl/ Quote
anetta Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Stooo laaat dla czarnulki!! Duzo kości i wszystkeigo naj :loveu: :cunao::BIG::new-bday: Quote
basia bonnie Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 justys95 napisał(a):Sie troche spóźniłam...dobrego Bonnie Dziękuje w jej imieniu :) wiq napisał(a):cześć nocniki :evil_lol: 100 lat dla Bonnie! :multi: Ja Ci dam nocniki :-x Dzięki xD ale nie, nie wytrzymam z tym moim kundlem 100lat :evil_lol::diabloti: Samturia napisał(a): niezły tekst :lol::roflt: :-x Dobcia napisał(a):Cześć Basiu;) http://tinypic.pl/out.php/i31736_Boni12.JPG Bonnie ma tu minkę, jakbyś ją obudziła w trakcie najpiękniejszego snu...;) Witaj ;) hehe nawet nie pamiętam czy to zdjęcie było robione jak ona się obudziła, czy nie:evil_lol: ;) Pimpek napisał(a):http://tinypic.pl/out.php/i31736_Boni12.JPG Bonnie ty ślicznoto A czemu na następnych zdjęciach, obcięłaś siebie ?:diabloti: Jak ty siebie nie obetniesz na następnych fotach to ja swoje foto z Pimpaśnym pokaże, stoi ? Ano tak :diabloti: stoi :) furciaczek napisał(a):no wypraszam sobie...nocniki tez mi cos:evil_lol: dokładnie:evil_lol: *luthien* napisał(a):heloł basiu:*** wybacz, ze zrobie reklame z twojej galerii wchodzcie http://www.chat-dogomaniakow.prv.pl/ :) anetta napisał(a):Stooo laaat dla czarnulki!! Duzo kości i wszystkeigo naj :loveu: :cunao::BIG::new-bday: Dziękujemy bardzo :loveu: :buzi: No, a teraz się powoli żegnam... do piątku! szkoła :placz: Wasze galerie poodwiedzam jutro, pojutrze..a może dopiero w piątek, dziś nie mam siły.. :roll: Pozdrawiamy :multi: Quote
wiq Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 i tak zostaniecie dla mnie nocnikami :loveu::evil_lol: Quote
anetta Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 wiq napisał(a):i tak zostaniecie dla mnie nocnikami :loveu::evil_lol: :-x :evil_lol: anetta napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Wariacie :) Hej:multi: agaciaaa napisał(a):Cześć :) miłego dnia ;) Witamy :) dzięki :):) Fotki dopiero końcem września :grins: też Was kocham :grins: feeee... dziś nam dali te okropne mundurki :placz::placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ß@$!@ napisał(a): feeee... dziś nam dali te okropne mundurki :placz::placz: :lol: :lol: :lol: :diabloti: Zdjęcie, zdjęcie, zdjęcie, zdjęcie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 okej, ale końcem września, jak będę z cyfrówki robić, bo z telefonu to nic widać nie będzie :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ß@$!@ napisał(a):okej, ale końcem września, jak będę z cyfrówki robić, bo z telefonu to nic widać nie będzie :roll: Jak nie, przecież mundurek nie biega tak szybko jak Bonnie - więc zdjęcie się nie rozmaże :evil_lol: Proszę... :loveu: Quote
basia bonnie Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 ok, ale to nie dziś :) musze jeszcze zrobić durne zadanie z polaka... :placz: Jaka jest ciekawa książka, która mogłaby stanowić lekturę? :roll: HELP!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ß@$!@ napisał(a):ok, ale to nie dziś :) musze jeszcze zrobić durne zadanie z polaka... :placz: Jaka jest ciekawa książka, która mogłaby stanowić lekturę? :roll: HELP!! Ja dostaję w szkole ciekawsze zadania :eviltong: Hm... ja nie poleciłabym żadnej, bo każda, nawet najfajniejsza książka, stając się lekturą, traci cały swój urok ;) Quote
basia bonnie Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 no tak.. tylko, że mamy nie za fajną nauczycielkę z polaka...ehh..nie wiem no.. powiem chyba moją ulubioną książkę i w duszy będę miała nadzieję, że wybierzemy inną :evil_lol: :) Quote
Mi. Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 a my mundurki za miesiac bedziemy miec:eviltong: nocniki wy:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='*luthien*']a my mundurki za miesiac bedziemy miec:eviltong: nocniki wy:evil_lol: ale masz fajnie! :-x [quote name='Sznaucerka-Balbina']Czeeeść:loveu: Hej:multi::multi::multi: Uff napisałam to zadanie.. teraz się nauczyć na pamięć...ehh .. idę się zaraz pouczyć... :-( Quote
Rinuś Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 cześć :) my też Was odwiedzimy i jak nam nie znikniecie z 1 strony fotoblogów to będziemy częściej wpadać ;) ale fotek nie widzę:razz::razz: Quote
Bewarka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Mi się w życiu tylko jedna lektura podobała: "Ten obcy" :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Justyś, jeszcze dużo lektur zdążysz znienawidzić, a może jeszcze jakąś polubić ;) Mi do gustu przypadła lektura bodajże z 2 klasy gimnazjum - "Kamienie na Szaniec". Podobała mi się też "Romeo i Julia" :) I "O psie, który jeździł koleją" w 3 klasie podstawówki :D Ale zazwyczaj lektury są po prostu nudne. Quote
agaciaaa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ja też chce fotki mundurka :cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Mi do gustu przypadła lektura bodajże z 2 klasy gimnazjum - "Kamienie na Szaniec". Świetna książka!!! Na początku strasznie ciężko mi szła, a potem ją wręcz pochłaniałam.. a ile się przy niej napłakałam... A "O psie.." to ze 100 razy czytałam, bo mam swoją :loveu: i za każdym razem ryczę! ;) Quote
basia bonnie Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Rinuś']cześć :) my też Was odwiedzimy i jak nam nie znikniecie z 1 strony fotoblogów to będziemy częściej wpadać ;) ale fotek nie widzę:razz::razz: Hej:multi: Super, cieszę się :):multi: [quote name='Helga_psiaki']a gdzie fotki? :razz: fotki pod koniec września :) [quote name='justys95']Mi się w życiu tylko jedna lektura podobała: "Ten obcy" :cool3: ee nie znasz sie ! dzieci z bullerbym rules :evil_lol::evil_lol: hahah [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Justyś, jeszcze dużo lektur zdążysz znienawidzić, a może jeszcze jakąś polubić ;) Mi do gustu przypadła lektura bodajże z 2 klasy gimnazjum - "Kamienie na Szaniec". Podobała mi się też "Romeo i Julia" :) I "O psie, który jeździł koleją" w 3 klasie podstawówki :D Ale zazwyczaj lektury są po prostu nudne. My mamy mieć w tym roku Kamienie na Szaniec i Romeo i Julia :) Mi się znów podobało np. Chłopcy z Placu Broni :diabloti: :) Masz rację, zazwyczaj są nudne. Quote
Recommended Posts