basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):Na to aż bede sama mieszkać i rodzice nie beda mi marudzić :roll: ah, rozumiem... :glaszcze: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):ah, rozumiem... :glaszcze: 20 lat na psa czekałam.. na kota pewnie musiałabym kolejne tyle :evil_lol: ale kiedyś to ja bede miała zwierzyniec :loveu: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):20 lat na psa czekałam.. na kota pewnie musiałabym kolejne tyle :evil_lol: ale kiedyś to ja bede miała zwierzyniec :loveu: no pewnie :) marzenia się spełniają ;) doczekasz się zwierzyńca :) tak,jak furciaczek się doczeka października :) trzeba tylko wierzyć, że się uda..co czasem wcale nie takie łatwe jest... ale ok, jestem śpiąca, nie wyspałam się dziś, za niedługo spadam spać :roll: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 a czemu sie nie wyspalas:diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 bo jak poszłam spać o wpółdo szośtej to już zasypiałam a tu brat przyszedł i kompa włączył... więc zasnęłam troche później :evil_lol: i się obudziłam o 13 i mi mało :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 eeee kiepska wymowka:evil_lol: przyznaj ze po prostu nie chcesz z nami gadac:diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 ja mówię serio ;) gadać chce :) ale potem mi się dostanie, ze kolejną noc z rzędu siedze na kompie :evil_lol: tak do drugiej posiedze :) Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):ja mówię serio ;) gadać chce :) ale potem mi się dostanie, ze kolejną noc z rzędu siedze na kompie :evil_lol: tak do drugiej posiedze :) Nio dobre i to:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):no pewnie :) marzenia się spełniają ;) doczekasz się zwierzyńca :) tak,jak furciaczek się doczeka października :) trzeba tylko wierzyć, że się uda..co czasem wcale nie takie łatwe jest... ale ok, jestem śpiąca, nie wyspałam się dziś, za niedługo spadam spać :roll: No mam nadzieje, że sie doczekam :loveu: Przecież spałaś 8 godzin :razz: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):Nio dobre i to:loveu: :loveu::loveu::loveu: agaciaaa napisał(a):No mam nadzieje, że sie doczekam :loveu: Przecież spałaś 8 godzin :razz: Pewnie :) tak, ale w inne dni dużo mniej :) widać to mi nie wystarcza :evil_lol::evil_lol: p.s.dziś jest 15sty? Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):tak, ale w inne dni dużo mniej :) widać to mi nie wystarcza :evil_lol::evil_lol: p.s.dziś jest 15sty? Nie przesadzaj, bierz przykład z Furciaka :evil_lol: ona prawie w ogóle nie śpi i jakoś żyje :razz: a może nie? :evil_lol: Noo 15, a co? :razz: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 tak dzisiaj 15:) 8 godzin to strasznie duzo:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):Nie przesadzaj, bierz przykład z Furciaka :evil_lol: ona prawie w ogóle nie śpi i jakoś żyje :razz: a może nie? :evil_lol: Noo 15, a co? :razz: właśnie podziwiam ją jak ona tak funkcjonuje prawie bez snu :) furciaczek napisał(a): 8 godzin to strasznie duzo:evil_lol: tak dzisiaj 15:) Jak dla kogo :) Ooo to fajnie. Kto wie co jest jutro? :grins: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):Nie przesadzaj, bierz przykład z Furciaka :evil_lol: ona prawie w ogóle nie śpi i jakoś żyje :razz: a może nie? :evil_lol: blizej mi do tej 2 opcji:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):właśnie podziwiam ją jak ona tak funkcjonuje prawie bez snu :) długo już tak nie pociągnie :evil_lol: furciaczek napisał(a):blizej mi do tej 2 opcji:evil_lol: też tak myśle :evil_lol: Co jest jutro???? :razz: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):długo już tak nie pociągnie :evil_lol: też tak myśle :evil_lol: Co jest jutro???? :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przeczytajcie pierwszy post na pierwszej stronie :) kto pierwszy zauważy? Test IQ :evil_lol: :grins: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 spoko jeszcze troche pociagne... musze was troche pomeczyc:loveu: co jutro jest?? bo dla mnie to kolejny bezpsi dzien... Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):spoko jeszcze troche pociagne... musze was troche pomeczyc:loveu: co jutro jest?? bo dla mnie to kolejny bezpsi dzien... :mdleje: pomęcz, pomęcz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: furciaczek napisał(a):urodzinki bedziemy mieli:loveu: brawoo :loveu:;) Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):Bonnie kończy 2 latka!!!! :loveu: jak ten czas leci.. Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 o to jutro calonocna imprezka urodzinowa sie szykuje:diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 taa :evil_lol: całonocna to może nie ;) ale pół nocna to tak :evil_lol: Oo i zaraz będzie 300 stronka :) dwie imprezy po pół nocy :evil_lol: czyli miałaś rację , impreza będzie całonocna :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 eee pol nocna sie nie oplaca:shake: Quote
Recommended Posts