furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 aaaa basia dawaj jakies zdiecia:cool3::diabloti: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Samturia napisał(a):jeszcze 13 minut do fotek :cool3: a no tak... do jutra musimy czekac:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Samturia napisał(a):To, że nie musisz wykonywać porannych prac domowych, tylko ktoś je zrobi za ciebie, żeby Cię nie budzić :loveu: dobrze napisane :) :loveu: furciaczek napisał(a):aaaa basia dawaj jakies zdiecia:cool3::diabloti: za 15 min, bo muszę dać je jutro :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Samturia napisał(a):jeszcze 13 minut do fotek :cool3: dokladnie :) furciaczek napisał(a):a no tak... do jutra musimy czekac:evil_lol: kupa czasu:evil_lol: jejku, jak Wy szybko te posty piszecie :evil_lol: nie nadazam :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):np. to, że nie muszę się zastanawiać co będę robić do godz. 13 :evil_lol: jakoś sobie zwykle radze :evil_lol: furciaczek napisał(a):mozesz sie wyspac i nie nudzisz sie przez pol dnia:diabloti: jakbym wcześniej poszła spać to też bym sie wyspała :eviltong: Samturia napisał(a):To, że nie musisz wykonywać porannych prac domowych, tylko ktoś je zrobi za ciebie, żeby Cię nie budzić :loveu: To jest najlepsze.. :evil_lol: szkoda tylko że nierealne :evil_lol: furciaczek napisał(a):i znowu mi wypominasz:evil_lol: Ty mi też :razz: to nie nasza wina że jesteśmy z '86 :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ß@$!@ napisał(a): jejku, jak Wy szybko te posty piszecie :evil_lol: nie nadazam :evil_lol: to przyspiesz:evil_lol: Quote
Samturia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Basia jaka ty zacofana! kurde u ciebie tak sie galera rozwija a u mnie pustki... :( Quote
Samturia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ee, juz 00:01, fotki chcemy! :mad: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Samturia napisał(a):ee, juz 00:01, fotki chcemy! :mad: wlasnie wlasnie juz jest jutro:diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):jakoś sobie zwykle radze :evil_lol: jakbym wcześniej poszła spać to też bym sie wyspała :eviltong: To jest najlepsze.. :evil_lol: szkoda tylko że nierealne :evil_lol: Ty mi też :razz: to nie nasza wina że jesteśmy z '86 :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Ty lepiej nie jakbuj :evil_lol::evil_lol: e tam nierealne, marzenia się spełniają ;) pechowy rocznik :evil_lol::evil_lol: furciaczek napisał(a):to przyspiesz:evil_lol: taa, nitro :evil_lol: Samturia napisał(a):Basia jaka ty zacofana! kurde u ciebie tak sie galera rozwija a u mnie pustki... :( :glaszcze: Samturia napisał(a):ee, juz 00:01, fotki chcemy! :mad: furciaczek napisał(a):wlasnie wlasnie juz jest jutro:diabloti: agaciaaa napisał(a):foootki, dawaj fotki!!!! już, już :) Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 chyba sie przestraszyla i uciekla:evil_lol: albo zdiecia poszla robic:loveu: edit: nio i sie spoznilam.... fajna ta kocina:loveu: Quote
Samturia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Bonnie w ogródku... a masz jeszcze wisieńki :) Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Koniec na dziś :diabloti: :) Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i31290_26.jpg koteczek :loveu: to też Twoje stworzenie? http://tinypic.pl/out.php/i31288_24.jpg Bonnie nie chciała pozować :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 furciaczek napisał(a):chyba sie przestraszyla i uciekla:evil_lol: albo zdiecia poszla robic:loveu: edit: nio i sie spoznilam.... fajna ta kocina:loveu: :):) chcesz kotka? :evil_lol::evil_lol: Samturia napisał(a):Bonnie w ogródku... a masz jeszcze wisieńki :) wisieńki ? aaa chyba już nie :evil_lol: ale mniam były! :) agaciaaa napisał(a):http://tinypic.pl/out.php/i31290_26.jpg koteczek :loveu: to też Twoje stworzenie? http://tinypic.pl/out.php/i31288_24.jpg Bonnie nie chciała pozować :evil_lol: Tak, też moje stworzonko :) Perła ;) modelką to ona nie jest :evil_lol: Quote
Samturia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ß@$!@ napisał(a): wisieńki ? aaa chyba już nie :evil_lol: ale mniam były! :) Noo... ale i tak cippola była the best :lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja też chce kota :placz: Sarunia miałaby kumpla do męczenia :evil_lol: Quote
Samturia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Aga, gdybyś ty widziała co Bonnie wyprawia z Perłą... najpierw ją weźmie zlapie za kark i potacha po całym domu, a potem Perla ują jeszcze umyje, a w nocy razem śpią ;) Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ejjj ten kot jakis niebezpieczny jest:evil_lol: http://tinypic.pl/out.php/i31292_28.jpg Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Samturia napisał(a):Aga, gdybyś ty widziała co Bonnie wyprawia z Perłą... najpierw ją weźmie zlapie za kark i potacha po całym domu, a potem Perla ują jeszcze umyje, a w nocy razem śpią ;) No weź.. teraz jeszcze bardziej chce kota :loveu: :placz: mogłabym godzinami patrzeć na śpiące razem psa i kota :loveu: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Samturia napisał(a):Noo... ale i tak cippola była the best :lol: taaak, mniam :loveu: agaciaaa napisał(a):Ja też chce kota :placz: Sarunia miałaby kumpla do męczenia :evil_lol: To na co czekasz? :) Samturia napisał(a):Aga, gdybyś ty widziała co Bonnie wyprawia z Perłą... najpierw ją weźmie zlapie za kark i potacha po całym domu, a potem Perla ują jeszcze umyje, a w nocy razem śpią ;) :evil_lol::evil_lol: ale jak Boni przesadza i Perła ma dość to Perła ją tak fajnie bije łapką:loveu: furciaczek napisał(a):ejjj ten kot jakis niebezpieczny jest:evil_lol: http://tinypic.pl/out.php/i31292_28.jpg gryzliii :evil_lol: agaciaaa napisał(a):No weź.. teraz jeszcze bardziej chce kota :loveu: :placz: mogłabym godzinami patrzeć na śpiące razem psa i kota :loveu: zrobie kiedyś foto jak będą razem spać ;) bo zazwyczaj razem śpią tylko w dzień, bo w nocy Perła jest poza domem :) Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ß@$!@ napisał(a):To na co czekasz? :) Na to aż bede sama mieszkać i rodzice nie beda mi marudzić :roll: Quote
Recommended Posts