Samturia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 eria napisał(a):ale piękny rogzik :loveu::loveu::loveu: ale wolę osobiście wzorek w kosteczki, jak ma Foksik:loveu: Łapa ma smyczkę z kosteczek... ;) Super piórnik! ja ma krówkę z Nici... ;)) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ...albo chodzisz na Dogomaniackie spacery :evil_lol: Czeeeść :loveu: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ooo przejść wasza galerie to nie lada wyczyn jestem na 23 stronie i muszę na spacer z psem , ale jak wrócę to zasiądę i dalej sie będę wgłębiała w wasz temacik:cool3::cool3: ps. widze ze robisz banerki... cudne:loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Samturia']Łapa ma smyczkę z kosteczek... ;) Super piórnik! ja ma krówkę z Nici... ;)) Śliczna jest :loveu: Oo, krówkę z Nici :evil_lol: a ja myślałam, że ze sznurków:diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']...albo chodzisz na Dogomaniackie spacery :evil_lol: Czeeeść :loveu: Hej:loveu: Taaak, to uwielbiam :loveu: [quote name='Iwona1984']ooo przejść wasza galerie to nie lada wyczyn jestem na 23 stronie i muszę na spacer z psem , ale jak wrócę to zasiądę i dalej sie będę wgłębiała w wasz temacik:cool3::cool3: ps. widze ze robisz banerki... cudne:loveu::loveu: No tylko 287 stron :evil_lol::) Miłego spacerku :) masz na myśli bannerki z pierwszej strony? :) te akurat zrobiły mi dziewczyny z dogo za co bardzo im dziękuje:loveu: Ja w swojej karierze (evil_lol) to zrobiłam dopiero dwa takie już normalne:evil_lol: Przed chwilą jeszcze poszłam na podwórko z psem, zobaczyć czy zimno :evil_lol: brrr... i przy okazji Perła się załapała na wejście do domu :) Przypominam Perłę :evil_lol: I Bonnie jej oczywiście zrobiła bardzo czułe przywitanie :evil_lol: No to ja zaczęłam bawić się z Perłą, żeby Bonnie jej dała spokój to Percia zaczęła się do mnie tulić i łasić i tak przez 5 min :mdleje: i potem przyszła Boni, oczywiscie zazdrosna, więc musiałam kucać i na jednej nodze Boni na drugiej Perła i miziać je :mdleje: :evil_lol: :loveu: Quote
Madzik93 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i24826_PEra.jpg O Perełecka :loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i24826_PEra.jpg jaka fajna kicia :loveu: Quote
basia bonnie Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Madzik13 napisał(a):http://tinypic.pl/out.php/i24826_PEra.jpg O Perełecka :loveu: Perełecka :evil_lol: Werka napisał(a):Hek siostra:) Hej:multi: Helga_psiaki napisał(a):http://tinypic.pl/out.php/i24826_PEra.jpg jaka fajna kicia :loveu: Dzięki :buzi: :oops: Witam wszystkich:multi: wieczorem będą fotki, bo rogz doszedł ;) Quote
basia bonnie Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Helga_psiaki napisał(a):czemu dopiero wieczorem:(:( Ok, może mi się uda popołudniu:evil_lol: bo teraz nie mam jak zrobić ;) zrobię na popołudniowym spacerku :) Quote
cuciola Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 sliczna galeria :) czekam na zdjecia spacerkowe :) Quote
basia bonnie Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 cuciola napisał(a):sliczna galeria :) czekam na zdjecia spacerkowe :) Dziękujemy :loveu: Helga_psiaki napisał(a):suuuuuper :):) :):):) Patrzcie jakie ogłoszenie właśnie znalazłam:angryy::angryy: w mojej miejscowości:angryy::angryy::angryy: "MIESZAŃCE (labrador + wyżeł) - szczenięta, zaszczepione, odrobaczone, cena 100 zł, Porąbka, tel. (033)******" Quote
eria Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 aż się nóż w kieszeni otwiera :shake::shake::angryy::angryy: znajduję mnóstwo podobnych ogłoszeń każdego dnia :shake: Quote
Bewarka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 To miłego wybierania przyszłej szkoły ;) ja to nie mam żadnego pojęcia gdzie pójdę...sie zobaczy :D Quote
Pimpek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Foteczki dawaj,byle były jakieś :loveu: Co u Bonnie ??:loveu: Quote
Samturia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ß@$!@ napisał(a): Patrzcie jakie ogłoszenie właśnie znalazłam:angryy::angryy: w mojej miejscowości:angryy::angryy::angryy: "MIESZAŃCE (labrador + wyżeł) - szczenięta, zaszczepione, odrobaczone, cena 100 zł, Porąbka, tel. (033)******" Krew zalewa:angryy: Quote
olifka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ß@$!@ napisał(a): Patrzcie jakie ogłoszenie właśnie znalazłam:angryy::angryy: w mojej miejscowości:angryy::angryy::angryy: "MIESZAŃCE (labrador + wyżeł) - szczenięta, zaszczepione, odrobaczone, cena 100 zł, Porąbka, tel. (033)******" Bosh:shake::angryy: Hej Basiu:multi: Czekamy na fotencje:diabloti: Quote
leemonca Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 cześć!!! czy pamiętasz mnie jeszcze... :cool3: Quote
basia bonnie Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 eria napisał(a):aż się nóż w kieszeni otwiera :shake::shake::angryy::angryy: znajduję mnóstwo podobnych ogłoszeń każdego dnia :shake: dokładnie...:angryy: Dzaga napisał(a):Fotki ;) Fotki ;) Fotki ;) zaraz napisze odnośnie fotek :) justys95 napisał(a):To miłego wybierania przyszłej szkoły ;) ja to nie mam żadnego pojęcia gdzie pójdę...sie zobaczy :D heh :) no, jeszcze czas masz :) Pimpek napisał(a):Foteczki dawaj,byle były jakieś :loveu: Co u Bonnie ??:loveu: Bonnie dziś szła w nowej obroży :cool3: Bonnie+obroża+normalne "iście":evil_lol:=szok! Samturia napisał(a):Krew zalewa:angryy: dokładnie:angryy: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Bosh:shake::angryy: Hej Basiu:multi: Czekamy na fotencje:diabloti: Hej:multi: leemonca napisał(a):cześć!!! czy pamiętasz mnie jeszcze... :cool3: Hej:multi: jasne, że Cię pamietam:multi:Miło Was znów widziec :multi: A jak chodzi o fotki.. to będą jutro, dziś naprawdę nie zdążyłam... przepraszam:placz: Quote
Samturia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ß@$!@ napisał(a): A jak chodzi o fotki.. to będą jutro, dziś naprawdę nie zdążyłam... przepraszam:placz: wybaczam :P:diabloti: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 acha!!! Tu Cie mam:diabloti: Sliczne suczydlo masz:loveu: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Samturia napisał(a):wybaczam :P:diabloti: :multi: furciaczek napisał(a):acha!!! Tu Cie mam:diabloti: Sliczne suczydlo masz:loveu: :) Dziękuje Ci bardzo :oops::loveu::loveu: Aaa tak się teraz zorientowałam, że fotki będą już dziś :) chyba, że cały dzień prześpię :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Nio to wpadne jeszcze dzisiaj:loveu: Quote
Recommended Posts