basia bonnie Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Sorry za jakość, okropne wyszły :-( przepraszam... Jak widać to mój pies w ogrodzie jest ;):evil_lol: Quote
Szarik Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witaj Basiu! :loveu: Nie zwalaj na USB... My wszystko wiemy ;) Quote
Szarik Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 O, zdjęcia! Bonnie wygląda tak granatowo :loveu: A za takie 'sorry.', to wybaczamy oczywiście :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ale co ja widzę... promienie słońca na zdjęciach :loveu: Quote
Samturia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ooo... Bonisława... czyli ci się już mojo-twoje foty skończyły? :( Quote
basia bonnie Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Szarik napisał(a):Witaj Basiu! :loveu: Nie zwalaj na USB... My wszystko wiemy ;) Hej:multi: Ale to USB na prawdę czasem nie łączy:roll: Szarik napisał(a):O, zdjęcia! Bonnie wygląda tak granatowo :loveu: A za takie 'sorry.', to wybaczamy oczywiście :loveu: No tak ją przefarbowało :evil_lol::evil_lol: Cieszę się:multi: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale co ja widzę... promienie słońca na zdjęciach :loveu: Dlatego zdjęcia są z ogrodu;):loveu: Samturia napisał(a):Ooo... Bonisława... czyli ci się już mojo-twoje foty skończyły? :( Już dawno ;) Quote
Samturia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Baśka ty niedobra!! ;) po co mi tytuł tej piosenki wysłałaś? teraz zaczne śpiewać! :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Samturia napisał(a):Baśka ty niedobra!! ;) po co mi tytuł tej piosenki wysłałaś? teraz zaczne śpiewać! :evil_lol: Bo mi się straaasznie podoba :diabloti: i ją śpiewam:evil_lol: yash napisał(a):ależ ona ma oczki :loveu: Cieszę się, że Cię zauroczyły :) Quote
Dorkaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 A propo tych katalogów znasz Elzę z Albigowej? Byłaś kiedys na pokazie w Janowie? Ile kosztuje taka ,,wejściówka"? Chciałam sie wybrać ale brak informacji :( Quote
basia bonnie Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Dorkaa napisał(a):A propo tych katalogów znasz Elzę z Albigowej? Byłaś kiedys na pokazie w Janowie? Ile kosztuje taka ,,wejściówka"? Chciałam sie wybrać ale brak informacji :( Nie znam Elzy :roll: Nie, w Janowie nie byłam, ale wybieram się wraz z mamą do Michałowa na pokaz, tylko nie wiem kiedy będzie i czy mi będzie wtedy pasowało... O wejściówkach nie mam pojęcia, ale myślę, że nie drogo :) Quote
basia bonnie Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Dzień Dobry :evil_lol: Tak wpadłam na chwilę :) Zaraz spadam się uczyć :( A teraz zajadam się właśnie cukierkami odpustowymi :evil_lol: Przed chwilą pożegnałam gości i dowiedziałam się kilku rzeczy o szkole średniej, do której chcę iść :) Mam jeszcze 3 lata, a ja już się martwię czy się dostane :roll: :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wszyscy się uczą :shake: :cool3: Quote
Pimpek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i29048_bonniee.jpg Nie wyraźne ale ważne że są :loveu: Czekam na następne - wyraźniejsze - jak na banerku :loveu: Quote
basia bonnie Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wszyscy się uczą :shake: :cool3: Człowiek uczy się całe życie. Człowiek uczy się na błędach :cool3::evil_lol:;) [quote name='Pimpek']http://tinypic.pl/out.php/i29048_bonniee.jpg Nie wyraźne ale ważne że są :loveu: Czekam na następne - wyraźniejsze - jak na banerku :loveu: Ciesze się, że się podobują :) Wyraźniejsze będą za jakiś tydz. albo troszke dłużej:roll: Quote
Dobcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć pilna Basiu:cool3: A można wiedzieć, do jakiej szkoły się wybierasz? Quote
basia bonnie Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Dobcia']Cześć pilna Basiu:cool3: A można wiedzieć, do jakiej szkoły się wybierasz? taa, pilna :grin: wręcz przeciwnie :evil_lol: :) do technikum (niestety nie ma liceum :/) hodowli koni w Moszczanicy:oops: Quote
eria Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ojej ale sobie super szkołe wybrałaś!! :loveu: :loveu: hodowla koni:loveu: Quote
Helga&Ares Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i29048_bonniee.jpg :loveu: Ona mi Markiesje przypomina Quote
betty_labrador Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 witaj Basiu. masz bardzo fajna galerie :) Quote
Dobcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Do Moszczanicy jeździliśmy z PO na strzelnicę:evil_lol: To była zabawa!!!!! Ale w sumie opinie o tej szkole są różne;) nie żebym Cię straszyła.. Dasz radę!:cool3: Quote
basia bonnie Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='eria']ojej ale sobie super szkołe wybrałaś!! :loveu: :loveu: hodowla koni:loveu: Obym się tylko dostała:loveu: Musze sie uczyć biologii i chemii... aa :mdleje: [quote name='Helga_psiaki']http://tinypic.pl/out.php/i29048_bonniee.jpg :loveu: Ona mi Markiesje przypomina Mi troszkę też, ale jest za mała na markiesje ;) Witamy:multi: [quote name='betty_labrador']witaj Basiu. masz bardzo fajna galerie :) Witaj Betty:multi::) Dziękuje Ci bardzo:loveu: [quote name='Dobcia']Do Moszczanicy jeździliśmy z PO na strzelnicę:evil_lol: To była zabawa!!!!! Ale w sumie opinie o tej szkole są różne;) nie żebym Cię straszyła.. Dasz radę!:cool3: No, nieźle musiało być :evil_lol: No, ja słyszałam, np. od pierwszego dnia dziewczyny się tam biją :mdleje: mogę nie wyjść stamtąd cało :evil_lol: Quote
despera Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Cześć:multi: Ja też chciałam iść do THK, ale po 1., rodzice się zbuntowali, po 2., koleżanka, która tam była, mi odradziła:shake: Ale każda szkoła jest inna, może będzie dobrze:D Pozdrawiamy:loveu: Quote
basia bonnie Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobry :multi: Hej:multi: despera napisał(a):Cześć:multi: Ja też chciałam iść do THK, ale po 1., rodzice się zbuntowali, po 2., koleżanka, która tam była, mi odradziła:shake: Ale każda szkoła jest inna, może będzie dobrze:D Pozdrawiamy:loveu: Witaj:multi: Też jestem tej myśli :) popytam się tam, dowiem sie co i jak z tą szkoła, czy fajnie itp.:evil_lol: ;) Bonnie sobie wypoczywa :) A się przeziębiłam:-( Quote
Recommended Posts