olifka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Może uciekła z listonoszem:shake::evil_lol: Quote
anetta Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :crazyeye: [SIZE="1"]Puściła się z listonoszem?!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
BBeta Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Może uciekła z listonoszem:shake::evil_lol: :roflt: .... Quote
Samturia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Basia ma jakąś małą awareie... narazie żyje... ;) nie ma się co o nią martwić... ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Na poczcie awaria? :evil_lol: Quote
anetta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nieee, listonosz ma awarie :evil_lol: :oops: Quote
BBeta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 anetta napisał(a):Nieee, listonosz ma awarie :evil_lol: :oops: Sprzętu ?? :hmmmm: :diabloti: Quote
anetta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tak :diabloti: No cos Ty, nie wiedziałas???:o Quote
BBeta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 anetta napisał(a):Tak :diabloti: No cos Ty, nie wiedziałas???:o Masz na myśli... torbe ?? :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 anetta napisał(a):Może być i torba :evil_lol::evil_lol: Zbereźniaki :diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Jestem! :) Baaardzo mi miło, że tyle osób mnie odwiedziło :multi: Miło jest czytać te wszystkie miłe słowa ;) Wszystkim ogromnie dziękujemy za miłe wpisy :loveu: I witamy nowych gości w naszej skromnej galerii! :multi::multi: :roflt: z tym listonoszem to się tak śmiałam ! z resztą do teraz chce mi się śmiać:evil_lol: Rodzice zapłacili okup i listonosz mnie zwrócił :diabloti: Fotki dam, ale nie dziś, bo nie mam ich na kompie, ma je koleżanka, która właśnie dziś wyjeżdża na Chorwację, więc dam jak wróci ;) Pracowite 2 tyg. miałam :diabloti: Np. w piątek chodziłam po domu i szukałam końskich rzeczy :grins: Znalazłam 3 obrazy, 5 podków i wędzidło :) Dam jutro foty, chyba, że brat usunął. Quote
despera Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witaj Basiu:multi: A skąd ty masz 5 podków w domu:crazyeye: Czyżby kobylaste kiedyś u ciebie rządziły?:cool3: Pozdrawiamy:loveu: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 despera napisał(a):Witaj Basiu:multi: A skąd ty masz 5 podków w domu:crazyeye: Czyżby kobylaste kiedyś u ciebie rządziły?:cool3: Pozdrawiamy:loveu: Witaj :multi: No więc: 1. podkowa z mojej miejscowości z drewna:evil_lol: 2. podkowa z Książa czy jakoś:evil_lol: - prezent :) 3.Podkowa na szczęście - prezent 4 i 5. Podkowy znalezione gdzieś w polu przez mamę :) A wędzidło jest z arabka z Michałowa :loveu: Quote
despera Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ß@$!@ napisał(a):Witaj :multi: No więc: 1. podkowa z mojej miejscowości z drewna:evil_lol: 2. podkowa z Książa czy jakoś:evil_lol: - prezent :) 3.Podkowa na szczęście - prezent 4 i 5. Podkowy znalezione gdzieś w polu przez mamę :) A wędzidło jest z arabka z Michałowa :loveu: No proszę, co za kolekcja:cool3: A ja mam 3 kobyły i tylko jedną podkowę, i to taką, która konia nie widziała:evil_lol: Pozdrawiamy i czekamy na fotki Bonieczki:loveu: Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Basiu:lol: Musiało być fajnie być porwaną, bo widać, że humorek dopisuje:cool3: Niezła kolekcja podków! Czekamy na zdjęcia małej;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witaj Basiu! Nareszcie! :multi: A przystojny ten listonosz był? :razz: [quote name='"B@$!@"']Jestem! :smile: Baaardzo mi miło, że tyle osób mnie odwiedziło :multi: Miło jest czytać te wszystkie miłe słowa ;-) Wszystkim ogromnie dziękujemy za miłe wpisy :loveu: Ale się zamiliłaś :loveu: :evil_lol: Quote
BBeta Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zbereźniaki :diabloti: My ?? To Ty masz dziwne skojarzenia... :diabloti: Quote
anetta Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dobcia napisał(a):Musiało być fajnie być porwaną, bo widać, że humorek dopisuje No słuchaj, listonosz dobrze się nią zajął to i ma dobry humorek :evil_lol: Pinczerka napisał(a):Żeleźniaki Że co? :evil_lol::roflt: :evil_lol: :roflt: :evil_lol::roflt::evil_lol: Och ja biedna stara niedowidząca :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olifka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Czeeeść:multi: Basia zostawiła listonosza i wróciła do nas:multi::multi: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='despera']No proszę, co za kolekcja A ja mam 3 kobyły i tylko jedną podkowę, i to taką, która konia nie widziała Pozdrawiamy i czekamy na fotki Bonieczki ;) Fotki Boni będą, ale w swoim czasie :diabloti: [quote name='Dobcia']Cześć Basiu:lol: Musiało być fajnie być porwaną, bo widać, że humorek dopisuje Niezła kolekcja podków! Czekamy na zdjęcia małej Hej! Ale jeszcze lepiej być wolną :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Basiu! Nareszcie! A przystojny ten listonosz był? :razz: Ale się zamiliłaś :loveu: :evil_lol: Taa, przystojny, prawie jak Brad Pitt :cool3: tak mi się zamiliło:evil_lol: [quote name='BBeta']My ?? To Ty masz dziwne skojarzenia... :diabloti: :evil_lol: [quote name='Pimpek']Hello :cool3: Hej:multi: [quote name='*luthien*']heeeeeeeeelllooooooooowwwwwww Heloł :multi: [quote name='anetta']No słuchaj, listonosz dobrze się nią zajął to i ma dobry humorek :evil_lol: Taa, miałam wręcz szpitalną opiekę:evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Czeeeść:multi: Basia zostawiła listonosza i wróciła do nas:multi: Hej! A jak :evil_lol: c.d. za chwile ;) Quote
basia bonnie Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Mój nowy nabytek, toczek ;) Zbytnio nie widać, tu jest wyryty koń :) wędzidło z arabka:loveu: c.d.n czyli obraz i katalogi jutro, bo dziś już nie dam rady zrzucic fot;) Quote
Recommended Posts