Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol::evil_lol:

jeszcze raz chciałam bardzo Wam dziewczyny podziękować za wspaniały spacerek. Bonnie bardzo się podobało, mogła się wybiegać do woli, że aż się na koniec zmęczyła :evil_lol: Bonka przed chwilą wstała z łożka, więc mogę wywnioskować, że już odpoczęła :evil_lol: Mnie tylko troszkę bolą nogi :) w końcu tyle kilometrów zrobiłyśmy! Jeszcze raz bardzo dziękuje za psacerek i za fotki! ;) Już się nie mogę doczekać kolejnego :cool3::evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
Odrzutowiec miniaturowy:loveu: W małym ciele wielki duch:cool3:

Mnie nogi bolą tak, że ledwo mogę chodzić, ale było warto:loveu:

:evil_lol::evil_lol:

Mnie też, choć już troszkę mniej, bo odpoczęły ;) Pewnie, że warto było!! :loveu:

Posted

[quote name='eria']http://images27.fotosik.pl/66/8da369b65aed6f46.jpg
jaki cudowny olbrzym !!!!! to ą najbardziej przytulaśne psy na świecie,tylko miziać:loveu: :loveu: :loveu: ale dotyczy to w większości przypadków tylko 'swoich' ludzi ;)

szkoda tylko że wygląda jak wygląda, można by przepięknego psa z tego kudłacza wyczarować!
:loveu::loveu:

No, niestety troszkę zarośnięty jest, ale kołtunów na szczęście nie ma (chyba, że jakieś malutkie może ) :)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Mi wysiadło kolano, od powrotu smaruję i łykam tabletki przeciwbólowe :p Ale opłacało się!
Mi jak już wróciłyśmy to głowa trochę mnie rozbolała, ale powoli przechodzi :).

Posted

[quote name='despera']Cześć:multi: U Dobci widziałam już fajne foteczki, ale tutaj pusto, oj pusto:shake:
Bo ja nie robiłam :P

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Basiu, kopiuj do siebie - żeby i u Was Bonnie spacerową podziwiali :loveu:
Ok:)

[quote name='despera']Basiu, słuchaj Pinczerki a dobrze na tym wyjdziesz:D:evil_lol:
:evil_lol:

Ok, więc kopiuje z galerii Jadzi i Justyny :)
Moje ulubione zdjęcie, Dobcia, cudne je zrobiłaś :loveu:

[quote name='Rybka_39']Cześż Basiu:multi:
Hej! :multi:

Posted

[quote name='BBeta']http://images23.fotosik.pl/67/4ffcfc33633d4d4c.jpg

To zdjęcie komentowałam już u Dobci, ale napisze jeszcze raz, zazdroszcze tak wiernego psa :loveu: :cool3:
Hihi:evil_lol:
Wierny pies jak biegał dziś po ogrodzie to chyba jakoś hmm.. zadrapała sobie tzn. tak między przednimi łapkami i ma tak troszkę obdarte... ale polałam jej to wodą utlenioną ale ją szczypało :diabloti: ale poczekam jeszcze na mamę, zobaczymy co powie :eviltong:;) na szczęście nie jest to nic poważne i na 99% wizyta u weta nie będzie potrzebna :)

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Hej Kopytko:evil_lol:

Śliczna sunia:loveu::loveu: Już się nią zachwycałam w galery Negra chyba:evil_lol:
Hej :multi: Witamy w naszej galerii! :multi:

[quote name='Szarik']Oj tak, ja też...

Mój jest jak dorostająca natolatka, nie lubi gdy się go głaska, przy kolegach, tozto przecież obciach :)
a jak :evil_lol::evil_lol:

[quote name='despera']http://images23.fotosik.pl/67/4ffcfc33633d4d4c.jpg czary normalnie:mdleje: Ja się cieszę, jak Nes zostaje w zasięgu wzroku:shake:
Śliczna Bonnie, nareszcie można ją obejrzeć w całości:loveu:
Zaczarowałam ją :cool3:
Zawsze można też na żywo :evil_lol: zapraszamy do nas :cool3: w góry :loveu:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Piękna Bonnie :loveu:

Dzisiaj mój tata oglądał spacerowe fotki - stwierdził, że Bonnie ma bardzo przyjazny pyszczek :loveu:

Miło mi (a właściwie Boni:evil_lol:) czytać takie komplementy ;):oops:

Dobcia napisał(a):
Bonni wydawała mi się większa, a to tak śliczna kruszyna:loveu:

7 kg (nie)szczęścia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images26.fotosik.pl/65/ad073fc49495d98f.jpg

Bonnie jak zwykle piękna :loveu: Ale czemu Samturia zamazana? :mad:

Bo wyszła jak skończony debil:eviltong:

[quote name='ß@$!@']:evil_lol::evil_lol:

jeszcze raz chciałam bardzo Wam dziewczyny podziękować za wspaniały spacerek. Bonnie bardzo się podobało, mogła się wybiegać do woli, że aż się na koniec zmęczyła :evil_lol: Bonka przed chwilą wstała z łożka, więc mogę wywnioskować, że już odpoczęła :evil_lol: Mnie tylko troszkę bolą nogi :) w końcu tyle kilometrów zrobiłyśmy! Jeszcze raz bardzo dziękuje za psacerek i za fotki! ;) Już się nie mogę doczekać kolejnego :cool3::evil_lol:

BONNIE SIE MĘCZY?!:crazyeye:

:evil_lol:

[quote name='ß@$!@']

7 kg (nie)szczęścia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

7 kg kochanego (nie)szczęścia...:loveu:

P.S. Basia kiedy sie do mnie wybierasz?:diabloti: bo mu sie nudzi w hacie xD :evil_lol::lol: