Nayantara Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 włąsnie czekamy na foty czeamy a tu nima ja jestem szybsza:P:P Quote
basia bonnie Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Jestem :diabloti: Psieplasiam,ale ci od internetu mieli jakieś problemy techniczne, więc nie dało się wejść :angryy: Ale za to dam Wam fotki ;-) jutro albo pojutrze dam fotki pieska babci:diabloti: Sznaucera :loveu: Quote
Samturia Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ooo fooootkiii :multi: czy ja ich gdzies wczesniej nie widzialam :cool3: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ci od internetu? Chodzi Ci o TYCH? 0X Myślałam, że już opuścili DGM :p Piękne zdjęcia, portreciki pięknej Bonnie :loveu: Quote
basia bonnie Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ci od internetu? Chodzi Ci o TYCH? 0X Myślałam, że już opuścili DGM :p Piękne zdjęcia, portreciki pięknej Bonnie :loveu: Chodzi mi o panów, którzy mają firmę i-net, czyli ci, od których mam internet:evil_lol: justys95 napisał(a):Śliczna...:loveu: tylko miziać! :) Dzieki:oops: Dobcia napisał(a):Profile Bonnieczki bardzo ładne:loveu: Dziękuje:oops: Quote
despera Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Śliczna Bonnie:loveu: Niecierpliwie czekam na fotki sznaucerka:loveu: Pozdrawiamy:multi: Quote
basia bonnie Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='despera']Śliczna Bonnie:loveu: Niecierpliwie czekam na fotki sznaucerka:loveu: Pozdrawiamy:multi: Sznaucerek będzie chyba dziś ;) Ale nie wiem , bo o 16 na konie :diabloti: Quote
despera Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Hej, czy tych fotek już przypadkiem nie było?:mad: Quote
basia bonnie Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 despera napisał(a):Hej, czy tych fotek już przypadkiem nie było?:mad: nie, tych nie :P były podobne, też z serii biegnąca boni, wiem, bo specjalnie dawałam do innego folderu te, co były ;-) Quote
basia bonnie Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 despera napisał(a):Ok, to przepraszam:) Jak było u koni? Fajnie i źle.. jakoś dziś zły dzień mam i mi się źle jeździło... :roll: nie mogłam się połapać w kłusie bez lonży:-( na lonży wszystko ok, bez już nie ... Quote
despera Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Bez musisz się jeszcze skupiać na prowadzeniu konia;) Ale praktyka czyni mistrza itp.:D Quote
basia bonnie Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 despera napisał(a):Bez musisz się jeszcze skupiać na prowadzeniu konia;) Ale praktyka czyni mistrza itp.:D Wiem, wiem... bo dziś pierwszy raz jechałam kłusem bez lonży... jak się skupiłam żeby się trzymać kolanami to np. zapominałam o piętach albo łydkach.. jak się skupiłam na piętach to sie puszczałam kolanami i trochę mi się źle anglezowało... ale mam nadzieje, ze na następnej lekcji będzie już lepiej ;-) Quote
Dobcia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Nic z tego nie rozumiem, bo nie jeżdżę konno, ale na pewno sobie poradzisz;) Despera ma rację, poćwiczysz więcej i na pewno zaczniesz sobie świetnie radzić:cool3: Quote
Bewarka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 No to może przygotuj się do kłusowania już minutę wcześniej? ;) pięty, łydki, palce, ręce, tyłek, postawa...-wszystko dobrze? Kłusuj...:D Quote
goldenka245 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Cześć :D Basiu :D Jak Ci smakują czipsy?:loveu: Dobre nie? :D Widać, że my je kupowałyśmy:loveu::evil_lol::diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Dobcia napisał(a):Nic z tego nie rozumiem, bo nie jeżdżę konno, ale na pewno sobie poradzisz;) Despera ma rację, poćwiczysz więcej i na pewno zaczniesz sobie świetnie radzić:cool3: Miejmy nadzieje ;) justys95 napisał(a):No to może przygotuj się do kłusowania już minutę wcześniej? ;) pięty, łydki, palce, ręce, tyłek, postawa...-wszystko dobrze? Kłusuj...:D A myślisz że sie nie przygotowywałam? postawe mam dobra, bo nie umiem sie garbic na koniu, a jakbym miała złą to instruktorka by mi powiedziała:cool1: Reszte też, choć czasem pięty mi w góre idę :eviltong: łydki raczej dobrze, palce dobrze, rece czasem za bardzo do tyłu mi idą :diabloti: goldenka245 napisał(a):Cześć :D Basiu :D Jak Ci smakują czipsy?:loveu: Dobre nie? :D Widać, że my je kupowałyśmy:loveu::evil_lol::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 pojezdzisz to wszystko sobie zapamietasz i nauczysz. Nie zniechecaj sie tylko :) Quote
Rybka_39 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Witam w południe, w te piekna pogodę:loveu: Quote
Bewarka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [quote name='*luthien*']pojezdzisz to wszystko sobie zapamietasz i nauczysz. Nie zniechecaj sie tylko :) Myślę, że jeśli jazda konna sprawia jej radość, to nic nią nie niechęci :D Quote
Nayantara Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 jakm można sie zniechecac jazda konno? przecież to najlepsze cio może być sama bym se pojeździła ale z lonżą:) Jakja ci baska zazdroszcze Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Cześć Wariaty :loveu: Maziak - pewnie, że można. Wszystko zależy od instruktora. Quote
Recommended Posts