Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem :diabloti: Psieplasiam,ale ci od internetu mieli jakieś problemy techniczne, więc nie dało się wejść :angryy: Ale za to dam Wam fotki ;-) jutro albo pojutrze dam fotki pieska babci:diabloti: Sznaucera :loveu:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ci od internetu? Chodzi Ci o TYCH? 0X Myślałam, że już opuścili DGM :p

Piękne zdjęcia, portreciki pięknej Bonnie :loveu:

Chodzi mi o panów, którzy mają firmę i-net, czyli ci, od których mam internet:evil_lol:

justys95 napisał(a):
Śliczna...:loveu: tylko miziać! :)

Dzieki:oops:

Dobcia napisał(a):
Profile Bonnieczki bardzo ładne:loveu:

Dziękuje:oops:

Posted

despera napisał(a):
Ok, to przepraszam:) Jak było u koni?

Fajnie i źle.. jakoś dziś zły dzień mam i mi się źle jeździło... :roll: nie mogłam się połapać w kłusie bez lonży:-( na lonży wszystko ok, bez już nie ...

Posted

despera napisał(a):
Bez musisz się jeszcze skupiać na prowadzeniu konia;) Ale praktyka czyni mistrza itp.:D

Wiem, wiem... bo dziś pierwszy raz jechałam kłusem bez lonży... jak się skupiłam żeby się trzymać kolanami to np. zapominałam o piętach albo łydkach.. jak się skupiłam na piętach to sie puszczałam kolanami i trochę mi się źle anglezowało... ale mam nadzieje, ze na następnej lekcji będzie już lepiej ;-)

Posted

Nic z tego nie rozumiem, bo nie jeżdżę konno, ale na pewno sobie poradzisz;) Despera ma rację, poćwiczysz więcej i na pewno zaczniesz sobie świetnie radzić:cool3:

Posted

No to może przygotuj się do kłusowania już minutę wcześniej? ;) pięty, łydki, palce, ręce, tyłek, postawa...-wszystko dobrze? Kłusuj...:D

Posted

Dobcia napisał(a):
Nic z tego nie rozumiem, bo nie jeżdżę konno, ale na pewno sobie poradzisz;) Despera ma rację, poćwiczysz więcej i na pewno zaczniesz sobie świetnie radzić:cool3:

Miejmy nadzieje ;)

justys95 napisał(a):
No to może przygotuj się do kłusowania już minutę wcześniej? ;) pięty, łydki, palce, ręce, tyłek, postawa...-wszystko dobrze? Kłusuj...:D

A myślisz że sie nie przygotowywałam? postawe mam dobra, bo nie umiem sie garbic na koniu, a jakbym miała złą to instruktorka by mi powiedziała:cool1:
Reszte też, choć czasem pięty mi w góre idę :eviltong: łydki raczej dobrze, palce dobrze, rece czasem za bardzo do tyłu mi idą :diabloti:
goldenka245 napisał(a):
Cześć :D
Basiu :D
Jak Ci smakują czipsy?:loveu:
Dobre nie? :D
Widać, że my je kupowałyśmy:loveu::evil_lol::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='*luthien*']pojezdzisz to wszystko sobie zapamietasz i nauczysz. Nie zniechecaj sie tylko :)
Myślę, że jeśli jazda konna sprawia jej radość, to nic nią nie niechęci :D