basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a):Bo spałaś:shake::diabloti::cool3: Chooooooo...............................:diabloti::eviltong: ta, spałam dziś w nocy :evil_lol: Nie moge Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Werka napisał(a)::offtopic: gdzie tfottecki??..... :cry: Kilka stron wcześniej:p Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):Poganiam palcatem, ale nie używając go ;) po prostu go trzymam...wołam kłus (bo Draga jest starsza i nie dosłyszy), poganiam nogami i tyle...może nie do końca napisałam, jak go "używam" :) Jak mozesz poganiac palcatem nie uzywajac go? troche nie czaje.. Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Werka napisał(a)::offtopic: gdzie tfottecki??..... :cry: jakie fotecki?! Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a):Jak mozesz poganiac palcatem nie uzywajac go? troche nie czaje.. Może o to, że koń sie go boi i dlatego słucha? xD nie wiem też nie kapuje Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Bo Draga jest inteligentna...powiedzieli, że ona słuch się tylko osób, którzy umieją jezdzić...dali mi palcata i nic więcej...tyle...ale może to też po to, żebym się przyzwyczaiła do jego trzymania... Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):Poganiam palcatem, ale nie używając go ;) po prostu go trzymam...wołam kłus (bo Draga jest starsza i nie dosłyszy), poganiam nogami i tyle...może nie do końca napisałam, jak go "używam" :) jasne. Cos mieszasz aby wyjsc z tego calo;). Jak poganiasz palcatem nie uzywajac go? Po co wolasz do konia skoro on nie doslyszy? Nie lepiej dawac jasniejsze sygnaly nogami? Moja rada: wyrzuc palcat 'w pole' i UCZ SIE az do skutku kierowac konia samym dosiadem i lydkami. Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):Bo Draga jest inteligentna...powiedzieli, że ona słuch się tylko osób, którzy umieją jezdzić...dali mi palcata i nic więcej...tyle...ale może to też po to, żebym się przyzwyczaiła do jego trzymania... Dziwnie...Sama nie wiesz po co palcat dostałaś:eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a):Może o to, że koń sie go boi i dlatego słucha? xD nie wiem też nie kapuje też nie czaje :evil_lol: justys95 napisał(a): Bo Draga jest inteligentna...powiedzieli, że ona słuch się tylko osób, którzy umieją jezdzić...dali mi palcata i nic więcej...tyle...ale może to też po to, żebym się przyzwyczaiła do jego trzymania... Ok, ale jak ją poganiasz nie klepiąc jej? :evil_lol: bo ja serio nic z tego nie rozumiem :evil_lol: Quote
Akadna Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a):też nie czaje :evil_lol: Ok, ale jak ją poganiasz nie klepiąc jej? :evil_lol: bo ja serio nic z tego nie rozumiem :evil_lol: ni rozumna, ni bolączkowa- jaka jesce? :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):Bo Draga jest inteligentna...powiedzieli, że ona słuch się tylko osób, którzy umieją jezdzić...dali mi palcata i nic więcej...tyle...ale może to też po to, żebym się przyzwyczaiła do jego trzymania... kazdy kon jest intelugenty. kazdy kon znajdzie sposob niesluchania ciebie jesli nie umiesz jezdzic. Po co masz sie przyzwyczaic do jego trzymania jesli pozniej bedzie ci on niepotrzebny. Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Werka napisał(a):ni rozumna, ni bolączkowa- jaka jesce? :evil_lol: Ja Ci dam ni rozumna :x Quote
Akadna Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :evil_lol: czy polecacie/znacie jakas dobra szkole jazdy konnej w okolicach katowic? :) Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Werka napisał(a)::evil_lol: czy polecacie/znacie jakas dobra szkole jazdy konnej w okolicach katowic? :) Napisz może w kąciku koniarzy ;) Albo na jakimś jeździeckim forum ;) Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 D:D:D llalalalal:diabloti: Dont bi afrajd tu tacz:diabloti::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a):D:D:D llalalalal:diabloti: Dont bi afrajd tu tacz:diabloti::evil_lol: tylko spokojnie :evil_lol: wdech i wydech:diabloti: Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a):tylko spokojnie :evil_lol: wdech i wydech:diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: Basia, dont bi afrajd tu tacz mi:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grins: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No właśnie sama nie wiem poco mi go dali :niewiem: a w pole nie wyrzucę, bo żem nie bogata i mi kasy szkoda i czasu szkoda go szukać...:roll: można po prostu odmówić...:) Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: Basia, dont bi afrajd tu tacz mi:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grins: :grin: nie zapominaj - wdech i wydech :grin: Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):No właśnie sama nie wiem poco mi go dali :niewiem: a w pole nie wyrzucę, bo żem nie bogata i mi kasy szkoda i czasu szkoda go szukać...:roll: można po prostu odmówić...:) to bylo w cudzyslowiu:p Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a)::grin: nie zapominaj - wdech i wydech :grin: :placz: Szuje sie dyszkrymynowana:placz: Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 *luthien* napisał(a): to bylo w cudzyslowiu:p Hahahahahaha ona to na serio:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a)::placz: Szuje sie dyszkrymynowana:placz: :glaszcze: Quote
Akadna Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a)::glaszcze: ni rozumna, ni bolączkowa pocieszalka Basia :D Quote
Recommended Posts