Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A oni (chyba po to, żebym nie traciła w siebie wiary :eviltong:) to ciągle wymyślali coś, że strzemiona są nierówne, że siodło źle założone, że much za dużo...:evil_lol: ale ja się tym nie martwiłam...martwiłam się tym, że co chwile musialam schodzić, żeby cos poprawić :D

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też, ale po godzinie jazdy to potem chodzić nie mogę, więc próbuje zsiadać...lecz nie zawsze mi sie na to pozwala :cool3: :D z chodzę i iść nie mgę-tak było ostatnio :D

Posted

No ja właściwie wtedy jeździłam prawie bez przerwy kłusem więc ma prawo mnie...coś...:eviltong: boleć...ale było fajnie...kłus, kłus, step, kłus, i tak w kółko :D "na zielonym" :D

Posted

OOO foteczki jak widac chyba made by Karolina's Motorola v3 :evil_lol:

super jezdzisz... a ja jak bylam dzisiaj pasozytowi (czyt.moj kuzyn) pomagas roznosic gazety widzialam 3 konikiiii! jeden bialy (siwek no nie?) jeden taki czarno brazowy (nie wiem jak sie zwie) i jeden bulanek :cool3:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
ale na początku stępem , a potem dopiero kłusem? ;)

Tak...to jest tak, że wychodzi się "na zielone" idziesz stepem, potem kłusujesz, kłusujesz, potem musisz przstopować, bo jest deskowy płot oddzielający padok, idziesz wzdłuż tej deski, a potem znów przyśpieszasz do kłusa :)

Posted

justys95 napisał(a):
Tak...to jest tak, że wychodzi się "na zielone" idziesz stepem, potem kłusujesz, kłusujesz, potem musisz przstopować, bo jest deska oddzielająca padok, idziesz wzdłuż tej deski, a potem znów przyśpieszasz do kłusa :)

Aha :) :evil_lol::evil_lol: a od kłusu przyśpieszasz łydką czy bacikiem? :)

Posted

Samturia napisał(a):
ni
kolor taki pomiedzy czarnym a brazowym... taki b.ciemny braz :P

Hmm..skarogniady? :lol: Luthien, dobrze mówie? :oops:

*luthien* napisał(a):
"wolnosc" to chodzi wam o jazde w terenie?:lol:

Nie w terenie, na ujeżdżalnii, ale bez lonży ;) przynajmniej mi o to chodzi :evil_lol:

Posted

A mi chodzi o to znane wam "zielone"...to za padokiem jest...i tam jest trawa zielonkawa ;) i tam właśnie ostatnio jeździłam :) koło pastwiska...

A poganiam konia najczęściej palcatem, bo wygodnie, ale łydkami też umiem, bo na początku nie dali mi...;)

Posted

justys95 napisał(a):
...

A poganiam konia najczęściej palcatem, bo wygodnie, ale łydkami też umiem, bo na początku nie dali mi...;)

jezuu co to za stajnia:shake: eh... powinni nie dawac ci palcata przez 2 miesiace az nauczysz sie super jezdzic i panowac nad koniem. kuuuuuurde... bijesz konia bo tak ci wygodniej omg

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Tylko jak? :cool3:
Wystarczy, że mam na spodniach, bluzce i rękach:evil_lol: i całe auto w końskim zapachu :loveu:

No jak to jak? Nazbieraj potu:diabloti::evil_lol:

ß@$!@ napisał(a):
szkoda, szkoda :placz: nie wiem, coś się chyba przestawiło w telefonie :-(

To się w motoroli nazywa ZOOM:shake::cool1:

ß@$!@ napisał(a):
a ja od początku z bacikiem jeżdżę ;)

Basia ma bacik!:loveu::diabloti::evil_lol: