basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 BBeta napisał(a):Ja mam trzy karty, 2 + 1 + 1 = około 900 fot średniej wielkości 2896x1944, więc chyba wystarczy ;) Na pewno wystarczy! :multi: Super! :multi::multi: Czyli... 1200 fotek na 4 psy, tak? :cool3: No pewnie, że wystarczy! :multi: Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ß@$!@ napisał(a):Aaa kochana jesteś Jadzia :loveu: ...jak Bonnie nie będzie się zbytnio ruszać, to coś się da zrobić:lol: BBeta napisał(a):Ja mam trzy karty, 2 + 1 + 1 = około 900 fot średniej wielkości 2896x1944, więc chyba wystarczy ;) Hehehe na pewno!:cool3: Mam nadzieję, ze psy nie będą się za bardzo sobą wzajemnie rozpraszać i uda się wiele ładnych zdjęć zrobić;) Quote
BBeta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dobcia napisał(a):Mam nadzieję, ze psy nie będą się za bardzo sobą wzajemnie rozpraszać i uda się wiele ładnych zdjęć zrobić;) Jak pogoda będzie ładna to na pewno ;) Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Dobcia napisał(a):...jak Bonnie nie będzie się zbytnio ruszać, to coś się da zrobić:lol: z tym może być problem :evil_lol: mam nadzieje, że wszystko ok będzie i że psy się polubią ;) Boni lubi samców , samiczki średnio - tzn. lubi, ale większe od siebie i tolerancyjne... bo ona zawsze jak poznaje jakiegoś psa, to na początku jest agresywna, potem albo chce się bawić, albo go ignoruje :roll: Więc powinno być ok. ;) Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Jak miło, same pozytywne myśli-tak trzymać:lol: Negri lubi wszystkie psy, z nim nie ma problemu;) Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Dobcia napisał(a):Jak miło, same pozytywne myśli-tak trzymać:lol: Negri lubi wszystkie psy, z nim nie ma problemu;) to świetnie;) bo mój pies jeszcze czasem jak poznaje inne to czasem tak troche kłapie do nich zębami, ale nie ugryzie, tylko tak noo.. jakby to wytłumaczyc? :evil_lol: kłapnie zębami obok psa :evil_lol::oops: Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Szczerze mówiąc to... dobrze:p Bo jak mi pies na Negra zawarczy, to ten przynajmniej się mnie trzyma, a nie gania 50m ode mnie, bo nigdy nie wiadomo, kiedy agresor postanowi go zjeść i woli się przy panci schować:evil_lol: I nie ważne jak duży jest ten agresor:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to fajnie :multi: Ale ogólnie Boni jest tolerancyjna, lubi wszystkie psy, oprócz pewnego shih-tzu :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dobcia napisał(a):Szczerze mówiąc to... dobrze:p Bo jak mi pies na Negra zawarczy, to ten przynajmniej się mnie trzyma, a nie gania 50m ode mnie, bo nigdy nie wiadomo, kiedy agresor postanowi go zjeść i woli się przy panci schować:evil_lol: I nie ważne jak duży jest ten agresor:evil_lol: :siara: Ja dodam, że mam w aparacie pamięć na 900 zdjęć, więc szykujcie się na fotkowe bombardowanie po naszym spacerze :evil_lol: Quote
despera Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dzień dobry, już jest jutro:diabloti: Czekam na focie:loveu: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']:siara: Ja dodam, że mam w aparacie pamięć na 900 zdjęć, więc szykujcie się na fotkowe bombardowanie po naszym spacerze :evil_lol: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :evil_lol: [quote name='despera']Dzień dobry, już jest jutro:diabloti: Czekam na focie:loveu: Bry, bry :evil_lol: prosz :diabloti: Quote
Dobcia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Trochę musiałam sie nagimnastykować żeby fotencje obejrzeć/ałććć moja szyja.../, ale było warto-bardzo ładne portreciki czarnuszki:lol: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dobcia napisał(a):Trochę musiałam sie nagimnastykować żeby fotencje obejrzeć/ałććć moja szyja.../, ale było warto-bardzo ładne portreciki czarnuszki:lol: dzięki:oops: a co Ci się stało w szyje? :crazyeye: Quote
Dobcia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):a co Ci się stało w szyje? :crazyeye: Musiałam ja powyginać, żeby zdjęcia obejrzeć:eviltong::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dobcia napisał(a):Musiałam ja powyginać, żeby zdjęcia obejrzeć:eviltong::evil_lol: Aha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://images26.fotosik.pl/53/f9e19b2ad4e48e7d.jpg śliczna dziewczynka , rzeczywiście jak mały flat :loveu: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='eria']http://images26.fotosik.pl/53/f9e19b2ad4e48e7d.jpg śliczna dziewczynka , rzeczywiście jak mały flat :loveu: Dzięki :oops: Ciekawe czy charakterem też :evil_lol: Quote
despera Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Nareszcie fotki:multi: Śliczna Bonnie:loveu: Basiu, śliczny avek:D Czyżby arabek?:loveu: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='despera']Nareszcie fotki:multi: Śliczna Bonnie:loveu: Basiu, śliczny avek:D Czyżby arabek?:loveu: Doczekałaś się fotek :evil_lol: Wiesz, że one były specjalnie dla Ciebie?:diabloti: Na mój łeb arab, ale nie wiem ;):loveu: Quote
despera Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dziękuję i doceniam:loveu: Tylko żebyś nie myślała, że już więcej nie będę jęczeć o Bonieczkę:diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 despera napisał(a):Dziękuję i doceniam:loveu: Tylko żebyś nie myślała, że już więcej nie będę jęczeć o Bonieczkę:diabloti: Będziesz jęczyła do Dobci i BBety, które zdeklarowały się pofocić Bonke:evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
despera Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Nie wiem, jak z BBetą, ale Dobci nie trzeba jęczeć:eviltong: Ale do spotkania chyba wstawisz jeszcze jakieś focie, ciooo?:cool3: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Jak ładnie poprosisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ale fajowa Bonnie jest :cool3: a co ona robi? W Chinach jest? :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 justys95 napisał(a):Ale fajowa Bonnie jest :cool3: a co ona robi? W Chinach jest? :evil_lol: co gdzie? w jakich Chinach ?:evil_lol: Quote
Recommended Posts