Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BBeta napisał(a):
Ja mam trzy karty, 2 + 1 + 1 = około 900 fot średniej wielkości 2896x1944, więc chyba wystarczy ;)

Na pewno wystarczy! :multi: Super! :multi::multi: Czyli... 1200 fotek na 4 psy, tak? :cool3: No pewnie, że wystarczy! :multi:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Aaa kochana jesteś Jadzia :loveu:

...jak Bonnie nie będzie się zbytnio ruszać, to coś się da zrobić:lol:

BBeta napisał(a):
Ja mam trzy karty, 2 + 1 + 1 = około 900 fot średniej wielkości 2896x1944, więc chyba wystarczy ;)

Hehehe na pewno!:cool3:
Mam nadzieję, ze psy nie będą się za bardzo sobą wzajemnie rozpraszać i uda się wiele ładnych zdjęć zrobić;)

Posted

Dobcia napisał(a):
Mam nadzieję, ze psy nie będą się za bardzo sobą wzajemnie rozpraszać i uda się wiele ładnych zdjęć zrobić;)

Jak pogoda będzie ładna to na pewno ;)

Posted

Dobcia napisał(a):
...jak Bonnie nie będzie się zbytnio ruszać, to coś się da zrobić:lol:

z tym może być problem :evil_lol:

mam nadzieje, że wszystko ok będzie i że psy się polubią ;) Boni lubi samców , samiczki średnio - tzn. lubi, ale większe od siebie i tolerancyjne... bo ona zawsze jak poznaje jakiegoś psa, to na początku jest agresywna, potem albo chce się bawić, albo go ignoruje :roll: Więc powinno być ok. ;)

Posted

Dobcia napisał(a):
Jak miło, same pozytywne myśli-tak trzymać:lol:

Negri lubi wszystkie psy, z nim nie ma problemu;)

to świetnie;)

bo mój pies jeszcze czasem jak poznaje inne to czasem tak troche kłapie do nich zębami, ale nie ugryzie, tylko tak noo.. jakby to wytłumaczyc? :evil_lol: kłapnie zębami obok psa :evil_lol::oops:

Posted

Szczerze mówiąc to... dobrze:p Bo jak mi pies na Negra zawarczy, to ten przynajmniej się mnie trzyma, a nie gania 50m ode mnie, bo nigdy nie wiadomo, kiedy agresor postanowi go zjeść i woli się przy panci schować:evil_lol: I nie ważne jak duży jest ten agresor:evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
Szczerze mówiąc to... dobrze:p Bo jak mi pies na Negra zawarczy, to ten przynajmniej się mnie trzyma, a nie gania 50m ode mnie, bo nigdy nie wiadomo, kiedy agresor postanowi go zjeść i woli się przy panci schować:evil_lol: I nie ważne jak duży jest ten agresor:evil_lol:

:siara:

Ja dodam, że mam w aparacie pamięć na 900 zdjęć, więc szykujcie się na fotkowe bombardowanie po naszym spacerze :evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']:siara:

Ja dodam, że mam w aparacie pamięć na 900 zdjęć, więc szykujcie się na fotkowe bombardowanie po naszym spacerze :evil_lol:
:mdleje: :mdleje: :mdleje: :evil_lol:

[quote name='despera']Dzień dobry, już jest jutro:diabloti: Czekam na focie:loveu:
Bry, bry :evil_lol: prosz :diabloti:

Posted

Dobcia napisał(a):
Trochę musiałam sie nagimnastykować żeby fotencje obejrzeć/ałććć moja szyja.../, ale było warto-bardzo ładne portreciki czarnuszki:lol:

dzięki:oops:
a co Ci się stało w szyje? :crazyeye:

Posted

[quote name='despera']Nareszcie fotki:multi: Śliczna Bonnie:loveu:
Basiu, śliczny avek:D Czyżby arabek?:loveu:
Doczekałaś się fotek :evil_lol: Wiesz, że one były specjalnie dla Ciebie?:diabloti:

Na mój łeb arab, ale nie wiem ;):loveu:

Posted

despera napisał(a):
Dziękuję i doceniam:loveu: Tylko żebyś nie myślała, że już więcej nie będę jęczeć o Bonieczkę:diabloti:

Będziesz jęczyła do Dobci i BBety, które zdeklarowały się pofocić Bonke:evil_lol:
:diabloti::diabloti::diabloti: