basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Kitka20 napisał(a):Witam przyszłam z Rewizytą psinka śliczna proszę o wymizianie Witaj :lol: dzięki ;) Samturia napisał(a):TAA! dwa tygodnie temu tez bylo malo xD :evil_lol: no, bo ciągle jest mało :diabloti: Quote
Bewarka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ß@$!@ napisał(a): albo Boni, albo ja na koniu :diabloti: Na koniu daj, na qniu...:loveu: :mdleje: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 justys95 napisał(a):Na koniu daj, na qniu...:loveu: :mdleje: :diabloti: dobra, dobra, ale najpierw trza zrobić :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Rybka_39 napisał(a):To zrób:cool3: zobacze:diabloti: Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Basiu! Nie daj się prosić!:cool3: My tu wszyscy na głodzie fotkowym...:cool3::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Dobcia']Basiu! Nie daj się prosić!:cool3: My tu wszyscy na głodzie fotkowym...:cool3::evil_lol: Ok, ok, to na pocieszenie macie 3 nie boniowe fotki :diabloti: Końskie najwcześniej w niedziele będą :eviltong: smyczka:grins: urok wsi :grin: prawie jak nad morzem :evil_lol: Quote
despera Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Fotki piękne... Tylko dlaczego ani nie boniowe, ani koniowe?:mad: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 despera napisał(a):Fotki piękne... Tylko dlaczego ani nie boniowe, ani koniowe?:mad: Bo boniowych jest duzo :evil_lol: a na konie dopiero w sobote jade, wiec wczesniej nie da rady ;) Quote
despera Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Gdzie ty widzisz dużo boniowych fot??:diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 despera napisał(a):Gdzie ty widzisz dużo boniowych fot??:diabloti: Na 243 stronach galerii:evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Morze świetne:loveu: Mówiłam już, że Porąbka to ładne miejsce?;) Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Dobcia napisał(a):Morze świetne:loveu: Mówiłam już, że Porąbka to ładne miejsce?;) Hmm... chyba nie :evil_lol: tzn. już tak :evil_lol: A byłaś u nas? ;) Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No pewno że byłam!:cool3: Poza tym za każdym razem, jak jadę do Krakowa to właśnie przez Porąbkę:lol: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Dobcia napisał(a):No pewno że byłam!:cool3: Poza tym za każdym razem, jak jadę do Krakowa to właśnie przez Porąbkę:lol: Oooo, a jeździsz autobusem?:cool3: To Ty pewnie mój dom mijasz :evil_lol: a na kawe to już nie wstąpisz :grin: Quote
despera Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Basia, a ty myślisz że mi się chce całą galerie przekopywać? Ja wolę być na bieżąco:evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 ß@$!@ napisał(a):Oooo, a jeździsz autobusem?:cool3: To Ty pewnie mój dom mijasz :evil_lol: a na kawe to już nie wstąpisz :grin: Nooo busikiem:cool3: Jak miałam wpaść? A zaprosiłaś mnie?:evil_lol: Quote
BBeta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dobcia napisał(a):My tu wszyscy na głodzie fotkowym...:cool3::evil_lol: Widze, że musimy przejąć sprawe w swoje ręce :diabloti: Same sobie z Jadzią natrzaskamy dużo fot :diabloti: :eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='despera']Basia, a ty myślisz że mi się chce całą galerie przekopywać? Ja wolę być na bieżąco:evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='despera']Basia, a ty myślisz że mi się chce całą galerie przekopywać? Ja wolę być na bieżąco:evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Dobcia']Nooo busikiem:cool3: Jak miałam wpaść? A zaprosiłaś mnie?:evil_lol: Jesteś zaproszona bez zaproszenia :evil_lol::evil_lol: [quote name='BBeta']Widze, że musimy przejąć sprawe w swoje ręce :diabloti: Same sobie z Jadzią natrzaskamy dużo fot :diabloti: :eviltong: A mi kto natrzaska ? :placz::placz: Quote
despera Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 http://images28.fotosik.pl/53/7c7c9e81645b0b77.jpg słodziak:loveu::loveu::loveu: no dobra, narazie masz spokój, ale jutro ma być nowa dostawa:diabloti: Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 BBeta napisał(a):Widze, że musimy przejąć sprawe w swoje ręce :diabloti: Same sobie z Jadzią natrzaskamy dużo fot :diabloti: :eviltong: Właśnie!!! Mam pamięć na 300 fot, ze 150 mogę na Bonnie przeznaczyć:p I będziemy sobie wklejać po 5 dziennie....:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='despera']http://images28.fotosik.pl/53/7c7c9e81645b0b77.jpg słodziak:loveu::loveu::loveu: no dobra, narazie masz spokój, ale jutro ma być nowa dostawa:diabloti: Dobrze, obiecuje na jutro nową dostawe :cool3: Quote
basia bonnie Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Dobcia napisał(a):Właśnie!!! Mam pamięć na 300 fot, ze 150 mogę na Bonnie przeznaczyć:p I będziemy sobie wklejać po 5 dziennie....:evil_lol: Aaa kochana jesteś Jadzia :loveu: Quote
BBeta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dobcia napisał(a):Właśnie!!! Mam pamięć na 300 fot, ze 150 mogę na Bonnie przeznaczyć:p I będziemy sobie wklejać po 5 dziennie....:evil_lol: Ja mam trzy karty, 2 + 1 + 1 = około 900 fot średniej wielkości 2896x1944, więc chyba wystarczy ;) Quote
Recommended Posts