basia bonnie Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='justys95']Na koniu sie przejedz to ci przejdzie :evil_lol: mi pomogło...przestało mi sie chcieć siku :roflt: ale to już kiedyś było ;) Na takim na biegunach? :roflt: [quote name='Dobcia']Hey Basia:multi: Jak sie tylko poczujesz lepiej, to pamiętaj, że my tu cierpliwie /lub mniej cierpliwie/ czekamy na zdjecia:lol: Hej :) Ok,ok :lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
BBeta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://images27.fotosik.pl/50/56aa979233c258fd.jpg Kto się tak czarną zakrywa ?? :diabloti: Śliczna Bonnie :loveu::loveu: Już prawie zapomniałam jak wygląda :diabloti: Quote
Dobcia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Nareszcie fotki ślicznotki:loveu: I nawet kawałki panci widać:lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://images27.fotosik.pl/50/56aa979233c258fd.jpg A pancia czemu się schowała? :mad: Widzę, że Bonnie jeszcze pamięta lekcje kopania z bielskiego spaceru z Gizmo :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Werka'] Ty ją kiedyś udusisz :evil_lol: No co Ty :evil_lol: [quote name='BBeta']http://images27.fotosik.pl/50/56aa979233c258fd.jpg Kto się tak czarną zakrywa ?? :diabloti: Śliczna Bonnie :loveu::loveu: Już prawie zapomniałam jak wygląda :diabloti: A to ja chyba :evil_lol: Dzięki:oops: Haha :evil_lol: [quote name='Dobcia']Nareszcie fotki ślicznotki:loveu: I nawet kawałki panci widać:lol::evil_lol: taa włosów pańci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images27.fotosik.pl/50/56aa979233c258fd.jpg A pancia czemu się schowała? :mad: Widzę, że Bonnie jeszcze pamięta lekcje kopania z bielskiego spaceru z Gizmo :evil_lol: A jakoś tak :diabloti: nie fotogeniczna jestem:) Ale zrobie sobie foto z koniem i tu wkleje ;)(czy ja naprawde to powiedzialam?:evil_lol:) Pamięta, pamięta i prawie na każdym spacerze ją wykorzystuje :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ß@$!@ napisał(a): A jakoś tak :diabloti: nie fotogeniczna jestem:) Ale zrobie sobie foto z koniem i tu wkleje ;)(czy ja naprawde to powiedzialam?:evil_lol:) Pamięta, pamięta i prawie na każdym spacerze ją wykorzystuje :evil_lol: Trzymam za słowo - już się nie wymigasz od zdjęcia ;) Gdzie jeździsz? Nie powiedziałaś - napisałaś :diabloti: Ale ja dalej trzymam się zdania, że mimo wszystko, Bonnie powinna sobie jeszcze raz przypomnieć jak to się robi - w Bielsku, na Dogomaniackim spacerze ;) Quote
basia bonnie Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Trzymam za słowo - już się nie wymigasz od zdjęcia ;) Gdzie jeździsz? Nie powiedziałaś - napisałaś :diabloti: Ale ja dalej trzymam się zdania, że mimo wszystko, Bonnie powinna sobie jeszcze raz przypomnieć jak to się robi - w Bielsku, na Dogomaniackim spacerze ;) Jeżdżę w Kętach na podlesiu, kojarzysz? :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ß@$!@ napisał(a):Jeżdżę w Kętach na podlesiu, kojarzysz? :lol: Zupełnie... nie kojarzę :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zupełnie... nie kojarzę :evil_lol: to już kojarzysz :evil_lol::evil_lol: Quote
BBeta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 justys95 napisał(a):Ale fajnie...:D psa byś udusiła :) Fajnie, że by psa udusiła ?? :hmmmm: Quote
Bewarka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Tak mi sie jakoś powiedziało :eviltong: ale to nie znaczy, że jakby ona B. udusiła to ja bym B. nie udusiła ze zemsty :diabloti: :lol: Quote
despera Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 http://images27.fotosik.pl/50/56aa979233c258fd.jpg oo pyszczek Bonnie:loveu: już dawno jej nie widziałam z tej strony:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witam:multi: Śliczna psica:loveu:Więcej fotek!:cool3: Quote
basia bonnie Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='justys95']Ale fajnie...:D psa byś udusiła :) Co fajnie? :evil_lol: [quote name='BBeta']Fajnie, że by psa udusiła ?? :hmmmm: Właśnie też sie zastanawiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='justys95']Tak mi sie jakoś powiedziało :eviltong: ale to nie znaczy, że jakby ona B. udusiła to ja bym B. nie udusiła ze zemsty :diabloti: :lol: Hahahhah :evil_lol: [quote name='despera']http://images27.fotosik.pl/50/56aa979233c258fd.jpg oo pyszczek Bonnie:loveu: już dawno jej nie widziałam z tej strony:evil_lol: Haha:evil_lol: Trudno jest ufocić stojącego psa w dodatku z lekką nadpobudliwością :evil_lol: [quote name='Rybka_39']Witam:multi: Śliczna psica:loveu:Więcej fotek!:cool3: Hej :multi: w końcu dotarłaś :) Dzięki:oops: E tam, mi wystarczy tyle fotek :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Baska! Tobie może wystarczy, ale mnie nie:mad::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Rybka_39 napisał(a):Baska! Tobie może wystarczy, ale mnie nie:mad::evil_lol: To przegrzeb sobie 240 stron galerii, to znajdziesz dużo fot :evil_lol::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dobra pobawie się w gornika i ide kopać, ale i tak czekam na nowe:cool3: Quote
basia bonnie Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Rybka_39 napisał(a):Dobra pobawie się w gornika i ide kopać, ale i tak czekam na nowe:cool3: Haha! Miłego kopania :evil_lol: Nowe będą..hmm.. nie wiem, albo Boni, albo ja na koniu :diabloti: Quote
Samturia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Basia ja cie prosze... ILE TY TYCH FOT JESZCZE MASZ? :evil_lol: kobieto... tobie tego do nastepnego roku starczy :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Werka']Hej dusicielko :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Samturia']Basia ja cie prosze... ILE TY TYCH FOT JESZCZE MASZ? :evil_lol: kobieto... tobie tego do nastepnego roku starczy :evil_lol: YYy, mało :-(:diabloti: Quote
Kitka20 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witam przyszłam z Rewizytą psinka śliczna proszę o wymizianie Quote
Samturia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 TAA! dwa tygodnie temu tez bylo malo xD :evil_lol: Quote
Recommended Posts