despera Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Dzień dobry:loveu: Co tam słychać u Bonnieczki? I czy pancia pamiętała o pewnym nagraniu?:razz: Pozdrawiamy!:multi: Quote
basia bonnie Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='BBeta']Dzień dobry ;) Przyszłyśmy się przywitać i życzyć miłego dnia ;) Heej :loveu: Dziękuje :) dzień był miły ;) [quote name='Werka']ja też przyszłam się przywitać;) PS> luthien, masz cudowny avek! :loveu: Hej;) [quote name='despera']Dzień dobry:loveu: Co tam słychać u Bonnieczki? I czy pancia pamiętała o pewnym nagraniu?:razz: Pozdrawiamy!:multi: [quote name='Dobcia']Nareszcie jesteś!:lol: Co słychać u was?;) Hej Wam! ;) Więc u mnie ok, chociaż sie trochę przeziębiłam..:lol: O nagraniu pamiętam, spokojnie :) a Boni jest jakaś dziwna :roll: Cieczkę miała w czerwcu, a teraz znów ma!! :crazyeye: Stała się trochę agresywna..nie wiem co z nią :sad::niewiem: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ja tez się zgłaszam w wakacyjnej galerii! :loveu: A o fotkach jakiś pamiętasz... ? ;) Nie masz może jakiegoś zdjęcia z Luthienową Erią, najpiękniejszym weimarkiem na DGM? :loveu: Quote
basia bonnie Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja tez się zgłaszam w wakacyjnej galerii! :loveu: A o fotkach jakiś pamiętasz... ? ;) Nie masz może jakiegoś zdjęcia z Luthienową Erią, najpiękniejszym weimarkiem na DGM? :loveu: Fotki Boni mogem dać, ale nie dużo, bo szczerze mówiąc nie mam siły wgrywać :roll:(oszczędzam siły na dziś, na jazde:loveu::evil_lol:) z tego co pamiętam, to Luthien robiła mi jakies fotki jak Erga mnie całuje :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Nie wiem jak Ty, ale ja widzę tylko małą czarną rozpędzoną kulkę, która coraz bardziej zbliża się do obiektywu... :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie wiem jak Ty, ale ja widzę tylko małą czarną rozpędzoną kulkę, która coraz bardziej zbliża się do obiektywu... :evil_lol: Dobrze widzisz :loveu: a właśnie, co z tym naszym bielskim spacerem ? :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 ß@$!@ napisał(a):Dobrze widzisz :loveu: a właśnie, co z tym naszym bielskim spacerem ? :cool3: Hm... na razie konspiracja się namawia :cool3: A tak na poważnie, to ciągle ktoś wyjeżdżał, czekamy aż wszyscy free będą ;) Quote
despera Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Hej Basiu:multi: Mała czarna kulka ma fajne tereny do spacerowania;)Jeśli mogę spytać-jaka jazdę? Czyżby konną:razz: Fajny avek:loveu: Quote
Akadna Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 witanko! zapraszam do mojej galerii! (link w bannerku;)) Quote
basia bonnie Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hm... na razie konspiracja się namawia :cool3: A tak na poważnie, to ciągle ktoś wyjeżdżał, czekamy aż wszyscy free będą ;) Ok,ok;) [quote name='despera']Hej Basiu:multi: Mała czarna kulka ma fajne tereny do spacerowania;)Jeśli mogę spytać-jaka jazdę? Czyżby konną:razz: Fajny avek:loveu: Hej :loveu: No, nasze góry :loveu: Konną ;):multi: [quote name='Werka']witanko! zapraszam do mojej galerii! (link w bannerku;)) Juz weszlam :) Quote
Akadna Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 hej sis:) a cóż to za nowy, przepiękny avatar! robimy to samo;) i ja i ty mamy nowe avki i bannerki:loveu:, no bo w końcu jesteśmy siostrami!:D Quote
Dobcia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ciekawe te trzy ujęcia:cool3: Zbliża się kuleczka, zbliża... hehe jaka akcja:lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 [quote name='Werka']hej sis:) a cóż to za nowy, przepiękny avatar! robimy to samo;) i ja i ty mamy nowe avki i bannerki:loveu:, no bo w końcu jesteśmy siostrami!:D hej :) hehe :evil_lol: [quote name='Dobcia']Ciekawe te trzy ujęcia:cool3: Zbliża się kuleczka, zbliża... hehe jaka akcja:lol::evil_lol: Hej! dziękuje :oops: Autorką tych zdjęć jest Samturia, żeby nie było ;) Quote
despera Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dzień dobry:multi: Basiu skoro jeździsz konno, to liczę na jakieś konikowe foteczki-w przerwie pomiędzy fotkami Bonnie oczywiście:evil_lol: Pozdrawiamy:multi: Quote
Kincia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jak zwykle same gadaniny zero fotek :shake::shake: Pzdr:diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Samturia napisał(a):no co zeby nie bylo... xD pozdro xD :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: despera napisał(a):Dzień dobry:multi: Basiu skoro jeździsz konno, to liczę na jakieś konikowe foteczki-w przerwie pomiędzy fotkami Bonnie oczywiście:evil_lol: Pozdrawiamy:multi: Hej :multi: Ok, postaram się ;) Powiem mamie żeby mi robiła sesje jak będę jeździć (spadać) :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jak zwykle same gadaniny zero fotek :shake::shake: Pzdr:diabloti: Jakie 0 fotek?! Przeciez dopiero co ruchowa sesja była :x:evil_lol: Quote
Kincia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ß@$!@ napisał(a):Jakie 0 fotek?! Przeciez dopiero co ruchowa sesja była :x:evil_lol: Łooo te starocie to juz widziałam ja chce nowosci :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Łooo te starocie to juz widziałam ja chce nowosci :evil_lol: :diabloti:Dam potem, teraz się strasznie źle czuje i jest mi słabo :roll::mdleje: [quote name='Werka']Hejo moja SIS Bańkowa;) Hej ;) Quote
Bewarka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Na koniu sie przejedz to ci przejdzie :evil_lol: mi pomogło...przestało mi sie chcieć siku :roflt: ale to już kiedyś było ;) Quote
Dobcia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hey Basia:multi: Jak sie tylko poczujesz lepiej, to pamiętaj, że my tu cierpliwie /lub mniej cierpliwie/ czekamy na zdjecia:lol: Quote
Recommended Posts