basia bonnie Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Carolcia napisał(a):ojej a tu kazdy chce sie nawzajem potopic :shake: :evil_lol: ja chce foto :P Werka napisał(a):taaaaaaaaaaaaak;] kcemy :) zobaczymy spalonego kotleta :P Dobcia napisał(a):Hey Basia!:multi: a pewno, że chcemy zobaczyć:cool3: na co dzień murzynków nie widuje:lol: Cholera, nie moge znaleźć tej foty :placz: ale obiecuje, będzie :) jak nie dziś to jutro;) Quote
Carolcia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 hmmm... minely juz dwa dni, a fotek BRAAAAK :mad: :mad: :mad: Quote
Akadna Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 nom :lmaa: lepiej poszukaj, bo nie damy ci spokoju! A dla was na uspokojenie fajna piosenecza Rihhany :) http://pl.youtube.com/watch?v=Dk8NQB_T1ws pozdro ludzie, koffam Was :loveu: :kiss_2: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Przepraszam...przepraszam, przepraszam... Fotke dam jutro/pojutrze :roll: Bo przed chwilą odeszła moja kochana rybka :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ...:placz::placz: Quote
Dobcia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Przykro mi...:calus: A jaka to była rybka? Ja byłam bardzo zżyta ze swoimi pierwszymi rybkami, bardzo przeżywałam ich odejście...:shake: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Dobcia']Przykro mi...:calus: A jaka to była rybka? Ja byłam bardzo zżyta ze swoimi pierwszymi rybkami, bardzo przeżywałam ich odejście...:shake: Mieczyk..bez imienia :roll: ja z nią byłam tylko troche zżyta.. ale bardzo lubiłam wieczorami siadać i ją obserwować :loveu::-( Cholera, przegrzebałam cały folder! Nie ma fotki spalonego nosa :placz: przepraszam,na pocieszenie Bonka :roll: Quote
Akadna Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Bonnie tysh może być ale ona nie ma przepieczonego nochala :evil_lol: Quote
despera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Współczuję straty rybki:( A Bonnie śliczna, tylko za mało fotek;) Quote
Dobcia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Bonnieczka nie ma pieczonego nosa, tylko spalony na węgiel:lol: Mieczyki nie zyją długo, niestety... Quote
Kincia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Dla rybci [*] :( Sliczne fotki tylko zeczywiscie malo nie to co u mnie :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Werka']Bonnie tysh może być ale ona nie ma przepieczonego nochala :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: [quote name='despera']Współczuję straty rybki:( A Bonnie śliczna, tylko za mało fotek;) Oo, Despera :multi::loveu: Będzie więcej :) [quote name='Dobcia']Bonnieczka nie ma pieczonego nosa, tylko spalony na węgiel:lol: Mieczyki nie zyją długo, niestety... Dobcia! :multi: Moja przeżyła 2 lata.. [quote name='Pinczerek-Jacky']Dla rybci :( Sliczne fotki tylko zeczywiscie malo nie to co u mnie :eviltong: Hej :) Będzie więcej, tylko nie teraz, bo się strasznie zdenerwowałam po przeczytaniu czegoś :angryy::angryy: Fotki obiecuje na jutro;) Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote=ß@$!@;6397950 Hej :) Będzie więcej, tylko nie teraz, bo się strasznie zdenerwowałam po przeczytaniu czegoś :angryy::angryy: Fotki obiecuje na jutro;) Hmm ? Mozna wiedziec czego??:mad: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hmm ? Mozna wiedziec czego??:mad: można, można, tego ... Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='ß@$!@']można, można, tego ... O boze !!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy: Takich ludzi to tylko powystrzelac !!!!:mad::mad: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):O boze !!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy: Takich ludzi to tylko powystrzelac !!!!:mad::mad: Jakbym sie dowiedziała kto to... :angryy: poszłabym ii :2gunfire: Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 ß@$!@ napisał(a):Jakbym sie dowiedziała kto to... :angryy: poszłabym ii :2gunfire: Ja tak samo :angryy::angryy: Quote
Dobcia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Jak można robić cos takiego :angryy: Dla dobra zwierząt lepiej, żeby tego "kogos" szybko złapano...:shake: Quote
basia bonnie Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Ja tak samo :angryy::angryy: [quote name='Dobcia']Jak można robić cos takiego :angryy: Dla dobra zwierząt lepiej, żeby tego "kogos" szybko złapano...:shake: [quote name='Werka']durnie... :| no comment :/ :S :angryy:Jakby go złapali, to by nie żył, bo bym tam wkroczyła:angryy: [quote name='Dobcia']Hey Basienko!!!!:multi: Hej :multi: Fotkiii: I tak to jest ufocić psa, co jak jest na spacerze to ADHD dostaje :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Carolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 oooo Bonnie sie zjawila :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: sliczna mordeczka :loveu: :loveu: Quote
despera Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jak...można...tak krzywdzić zwierzaki :angryy::angryy::angryy: Można się domyślić, jakie te konie były spokojne, że dały sobie zrobić krzywdę!! Jakby ktoś chciał coś zrobić mojej Dalii czy Desperze, to raczej jemu by się stała krzywda, te dwie jędze są samowystarczalne... SADYŚCI:angryy::angryy::angryy: Wybaczcie, trochu się wnerwiłam. Śliczna Bonnie, jak zwykle zresztą:loveu::loveu: Quote
despera Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jak...można...tak krzywdzić zwierzaki :angryy::angryy::angryy: Można się domyślić, jakie te konie były spokojne, że dały sobie zrobić krzywdę!! Jakby ktoś chciał coś zrobić mojej Dalii czy Desperze, to raczej jemu by się stała krzywda, te dwie jędze są samowystarczalne... SADYŚCI:angryy::angryy::angryy: Wybaczcie, trochu się wnerwiłam. Śliczna Bonnie, jak zwykle zresztą:loveu::loveu: Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Sweet :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 HellO zaglądamy przywitać się z małą, czarną strzałą.. [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Recommended Posts