Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Carolcia napisał(a):
ojej a tu kazdy chce sie nawzajem potopic :shake: :evil_lol:

ja chce foto :P

Werka napisał(a):
taaaaaaaaaaaaak;] kcemy :) zobaczymy spalonego kotleta :P

Dobcia napisał(a):
Hey Basia!:multi:
a pewno, że chcemy zobaczyć:cool3: na co dzień murzynków nie widuje:lol:

Cholera, nie moge znaleźć tej foty :placz: ale obiecuje, będzie :) jak nie dziś to jutro;)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dobcia']Przykro mi...:calus:
A jaka to była rybka?
Ja byłam bardzo zżyta ze swoimi pierwszymi rybkami, bardzo przeżywałam ich odejście...:shake:
Mieczyk..bez imienia :roll:
ja z nią byłam tylko troche zżyta.. ale bardzo lubiłam wieczorami siadać i ją obserwować :loveu::-(

Cholera, przegrzebałam cały folder! Nie ma fotki spalonego nosa :placz: przepraszam,na pocieszenie Bonka :roll:

Posted

[quote name='Werka']Bonnie tysh może być ale ona nie ma przepieczonego nochala :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol:

[quote name='despera']Współczuję straty rybki:( A Bonnie śliczna, tylko za mało fotek;)
Oo, Despera :multi::loveu: Będzie więcej :)

[quote name='Dobcia']Bonnieczka nie ma pieczonego nosa, tylko spalony na węgiel:lol:

Mieczyki nie zyją długo, niestety...
Dobcia! :multi:
Moja przeżyła 2 lata..

[quote name='Pinczerek-Jacky']Dla rybci

• :(
    Sliczne fotki tylko zeczywiscie malo nie to co u mnie :eviltong:

• Hej :)
    Będzie więcej, tylko nie teraz, bo się strasznie zdenerwowałam po przeczytaniu czegoś :angryy::angryy:
    Fotki obiecuje na jutro;)

Posted

[quote=ß@$!@;6397950

Hej :)
    Będzie więcej, tylko nie teraz, bo się strasznie zdenerwowałam po przeczytaniu czegoś :angryy::angryy:
    Fotki obiecuje na jutro;)

Hmm ? Mozna wiedziec czego??:mad:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Ja tak samo :angryy::angryy:

[quote name='Dobcia']Jak można robić cos takiego :angryy:
    Dla dobra zwierząt lepiej, żeby tego "kogos" szybko złapano...:shake:

[quote name='Werka']durnie... :|

no comment :/ :S

:angryy:Jakby go złapali, to by nie żył, bo bym tam wkroczyła:angryy:

[quote name='Dobcia']Hey Basienko!!!!:multi:
    Hej :multi:

Fotkiii:

I tak to jest ufocić psa, co jak jest na spacerze to ADHD dostaje :evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

Jak...można...tak krzywdzić zwierzaki :angryy::angryy::angryy: Można się domyślić, jakie te konie były spokojne, że dały sobie zrobić krzywdę!! Jakby ktoś chciał coś zrobić mojej Dalii czy Desperze, to raczej jemu by się stała krzywda, te dwie jędze są samowystarczalne... SADYŚCI:angryy::angryy::angryy:
    Wybaczcie, trochu się wnerwiłam. Śliczna Bonnie, jak zwykle zresztą:loveu::loveu:

Posted

Jak...można...tak krzywdzić zwierzaki :angryy::angryy::angryy: Można się domyślić, jakie te konie były spokojne, że dały sobie zrobić krzywdę!! Jakby ktoś chciał coś zrobić mojej Dalii czy Desperze, to raczej jemu by się stała krzywda, te dwie jędze są samowystarczalne... SADYŚCI:angryy::angryy::angryy:
    Wybaczcie, trochu się wnerwiłam. Śliczna Bonnie, jak zwykle zresztą:loveu::loveu:

Posted

HellO

zaglądamy przywitać się z małą, czarną strzałą..

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD