Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Basia-dawno tutaj nie była i od razu widzę powyżej miałaś kwaśną przygodę z jaką gówniarą na polu i jej burkiem:mad: noś zawsze coś przy sobie-jeśli nie zdąrzysz czegoś chwycic to po prostu agresora atakujacego Twoje maleństwo chwyc za jadra-tak moja znajoma rozdzieliła 2 Owczarki Niemieckie-walczące i gryzące się na śmierc i życie-puścił od razu-uratowały się obydwa-jeden na smyczy a ten drugi bez...a własciciel płakał obok bo nie wiedział co robic:mad: .
Przesyłam buziaki od mojej ferajny.

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj SIS! :loveu:

Boshe... Naprawdę nieprzyjemna przygoda z tą małą odpicowaną lalunią! :angryy::angryy::angryy:Ja bym jej tak nagadała, że szkoda gadać :angryy::angryy::angryy:

P.S.No chyba wczoraj wykrakałam ci, bo neta dzisiaj ni mom ponieważ przez to idiotyczne wyłączanie prądu ruter od sieci diabli wzięli :diabloti: ... No a tera pisze z laptopa :)

Pozdro ludziska :kiss_2:

Posted

Dzieńdobyry :D :D :D :D
Taa... niezła idiotka z niej była i pies jej wogóle nie słuchał, a jak jej powiedzialam co by zrobiła gyby ugryzł a ona zrobiłą swoje "pff..." odeszła cała czerwona i psa nie złapała, bo przed nią tak uciekał, że szok:shake:
To są właśnie odpowiedzialni właściciele:roll:

Posted

dokładnie! Ja jestem (prawie) w jej wieku (12 lat) ale za psa jestem odpowiedzialna i nie spuszczam go jak wiem że mnie nie posłucha! To musiała być naprawde goopia dziewczyna... Pewnie jak pies by ugryzl to tesh by powiedziała "pfff"... Coś mi sie robi widząc takie dzieciaki:angryy::angryy::angryy:
:angryy::angryy::angryy:

Posted

Witaj Basia-dawno tutaj nie była i od razu widzę powyżej miałaś kwaśną przygodę z jaką gówniarą na polu i jej burkiem:mad: noś zawsze coś przy sobie-jeśli nie zdąrzysz czegoś chwycic to po prostu agresora atakujacego Twoje maleństwo chwyc za jadra-tak moja znajoma rozdzieliła 2 Owczarki Niemieckie-walczące i gryzące się na śmierc i życie-puścił od razu-uratowały się obydwa-jeden na smyczy a ten drugi bez...a własciciel płakał obok bo nie wiedział co robic:mad: .
Przesyłam buziaki od mojej ferajny.

Witaj, dziękujemy za buziaki i również je przesyłamy :loveu:
Grr... wole sobie już nie myśleć o tej gówniarze i jej .. Puszku...

[quote name='Pinczerek-Jacky']Witam :)
Miłego dnia życzymy :loveu:
Hej, dziękuje

[quote name='Werka']Witaj SIS! :loveu:

Boshe... Naprawdę nieprzyjemna przygoda z tą małą odpicowaną lalunią! Ja bym jej tak nagadała, że szkoda gadać :angryy:

P.S.No chyba wczoraj wykrakałam ci, bo neta dzisiaj ni mom ponieważ przez to idiotyczne wyłączanie prądu ruter od sieci diabli wzięli ... No a tera pisze z laptopa

Pozdro ludziska :kiss_2:
Hej Sisterka :cool3::loveu::loveu::multi:
..:angryy:..

[quote name='goldenka245']Dzieńdobyry :D
Taa... niezła idiotka z niej była i pies jej wogóle nie słuchał, a jak jej powiedzialam co by zrobiła gyby ugryzł a ona zrobiłą swoje "pff..." odeszła cała czerwona i psa nie złapała, bo przed nią tak uciekał, że szok
To są właśnie odpowiedzialni właściciele
A...weź.. :angryy: następnym razem jak ją spotkamy to jej nagadamy tak, że ... :cool1:

[quote name='Werka']dokładnie! Ja jestem (prawie) w jej wieku (12 lat) ale za psa jestem odpowiedzialna i nie spuszczam go jak wiem że mnie nie posłucha! To musiała być naprawde goopia dziewczyna... Pewnie jak pies by ugryzl to tesh by powiedziała "pfff"... Coś mi sie robi widząc takie dzieciaki:angryy:
:angryy:

[quote name='Dobcia']:shake:Biedny psiak... w takich rękach...:shake:

Hey Basiu:)
Hej:loveu:

[quote name='Werka']Hej Sis! Witam z rana:)
Witam z wieczora :evil_lol:

[quote name='justys95']Jak tam u was (nie licząc tej sytuacji :eviltong:)
U nas.. aaaa spoko :evil_lol: wczoraj wrocilam przed drugą z festynu,bo nudno było troche
[quote name='Pinczerek-Jacky']Hejo :)......
Hej !

Noo! W końcu galeria odżyła :multi::loveu:

Pozdrawiamy

P.S. Sorry, musiałam emoty pokasować niektóre..grr..

Posted

taaa... a to ja mialam ostatnio taką sytuację... ide z Kingą, jej Maksem i Łapą za naszym blokiem po chodniku... Maks to bokser... izie rodzinka z Yorkiem, Maks jeszcze młody więc chce się bawić... Kinga do niego mówi "nie będzie zabawy". Babka od yorka (po cichu) chyba gryzienia.....
Zaraz potem to małe coś rzuciło się na Łape z zębami! :o

Posted

Samturia napisał(a):
taaa... a to ja mialam ostatnio taką sytuację... ide z Kingą, jej Maksem i Łapą za naszym blokiem po chodniku... Maks to bokser... izie rodzinka z Yorkiem, Maks jeszcze młody więc chce się bawić... Kinga do niego mówi "nie będzie zabawy". Babka od yorka (po cichu) chyba gryzienia.....
Zaraz potem to małe coś rzuciło się na Łape z zębami! :o

Ooo! to też nieźle :angryy:
"to małe coś" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
U nas.. aaaa spoko :evil_lol: wczoraj wrocilam przed drugą z festynu,bo nudno było troche
Ale w nocy? :diabloti: Czy o 14:00 :lol:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
w nocy,w nocy ;)

Nie przesadzaj...to długo byłaś...ja ledwo do północy zostaje, bo nudno zawsze jest...:eviltong: i natykam się na setki upitych piwem osób :PP

Posted

[quote name='justys95']Nie przesadzaj...to długo byłaś...ja ledwo do północy zostaje, bo nudno zawsze jest...:eviltong: i natykam się na setki upitych piwem osób :PP
E tam długo :eviltong: najdłużej byłam do 4, przecież to krótko! ;)

[quote name='Pinczerek-Jacky']Przepraszam kiedy beda nowe fotki??:mad:
U nas juz jest pelno :loveu:
Teraz będą :evil_lol: jak sie uda, bo mam jakiegoś wirusa i nie mam pulpitu :-? cudem udało mi sie na gg i neta wejść :-?

Sorry, że tylko tyle... :roll:

Posted

[quote name='ß@$!@']w nocy,w nocy ;)
Tak, w nocy! Oto dowód::diabloti: :diabloti:

B@$!@ (14-07-2007 14:53)
a ja już lece.. bo na festyn sie wybieram... ;)

Tak napisala mi na gie gie :diabloti:

Posted

[quote name='despera']Jaka śliczna mordeczka:loveu: http://images28.fotosik.pl/28/a087b01be2ed470d.jpg A to było "pancia daj mi coś" czy raczej "idziemy dalej"?:evil_lol:
Dzięki :buzi: Hmm..idziemy dalej :evil_lol: Bo ona fanatyczką biegania jest :evil_lol:

[quote name='Carolcia']http://images28.fotosik.pl/28/a087b01be2ed470d.jpg

sorki ze tak dlugo mnie tu nie bylo :oops:
Ale Bonnie na szczescie nic sie nie zmienila i nadal jest sliczniasta :cool3: :loveu: :loveu:
U Was też mnie długo nie było :oops:
Haha, no patrz, a mówią, że ... psy się zmieniają :evil_lol:

[quote name='Werka']Hej, hej! Na trzecim zdjęciu Bonnie wyszła śliczne;]

pozdro ludzie :kiss_2:
Hej :buzi: Dzięki :loveu:

[quote name='Werka']Tak, w nocy! Oto dowód::diabloti: :diabloti:

B@$!@ (14-07-2007 14:53)
a ja już lece.. bo na festyn sie wybieram... ;)

Tak napisala mi na gie gie :diabloti:
Haha :evil_lol::evil_lol::oops:

Posted

ß@$!@ napisał(a):

U Was też mnie długo nie było :oops:
Haha, no patrz, a mówią, że ... psy się zmieniają :evil_lol:

hmmmm... a ja nie zauwazylam, zeby Bonnie zmienila sie :hmmmm:. No chyba, ze z charakterku :diabloti: , ale ja tego stwierdzic nie moge :razz:

Posted

Carolcia napisał(a):
hmmmm... a ja nie zauwazylam, zeby Bonnie zmienila sie :hmmmm:. No chyba, ze z charakterku :diabloti: , ale ja tego stwierdzic nie moge :razz:

Haha, no to ja musze przyznać, że stwierdzenie, że psy się zmieniają :evil_lol: jest fałszywe :cool3:

Dobcia napisał(a):
Cześć:lol:
Śliczny uśmiech nam czarnuszka zaprezentowała na 3 fotce:loveu:

Hej ;)
Haha, myślała, że to paszportowe zdjęcie :evil_lol:

ja nie dawno znad wody wróciłam :lol: nakarmiłam psa, dałam pić :) a potem bawiłyśmy się zabawką, którą Boni dostała od Samturii ;)