basia bonnie Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Dobcia napisał(a):Jaki twórczy bałagan, zaraz robi się przytulnie, no zupełnie jak u mnie w pokoju:evil_lol: Hey Basiu:) Witaj :multi: Hihi, czyli nie tylko ja tak mam rano :evil_lol: P.s. tak sobie myśle, czy by się jakieś fotki nie zdały? :evil_lol::cool3: Quote
Dobcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ß@$!@ napisał(a):Witaj :multi: Hihi, czyli nie tylko ja tak mam rano :evil_lol: P.s. tak sobie myśle, czy by się jakieś fotki nie zdały? :evil_lol::cool3: Ooo na pewno nie tylko ty:cool3: Spróbuje coś wykombinować jutro rano, jak nie zapomnę:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Dobcia napisał(a):Ooo na pewno nie tylko ty:cool3: Spróbuje coś wykombinować jutro rano, jak nie zapomnę:evil_lol: I jak? zapomniałaś? :cool3: Jako, że są tu tłumy :roll: zaraz będą foty, tylko najpierw pójdziemy je zrobić :diabloti: Quote
kingilka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Czy mógłby ktoś mnie ''zatentegować'' do tematu?? :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Basiu? I gdzie te foty?:cool3: Nie, nie zapomniałam... tylko się nie wystrasz:evil_lol: http://img238.imageshack.us/my.php?image=317se8.jpg Kingilka temat krąży w okolicy porannego stanu pokoju:razz: Quote
basia bonnie Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Dobcia']Basiu? I gdzie te foty?:cool3: Nie, nie zapomniałam... tylko się nie wystrasz:evil_lol: http://img238.imageshack.us/my.php?image=317se8.jpg Kingilka temat krąży w okolicy porannego stanu pokoju:razz: No, rzeczywiście mogło być gorzej :evil_lol: Aa.. co do fot - nie dam :roll: Nie było mnie prawie tydzień, a nie zapomnieli o mnie tylko Dobcia :loveu: i Samturia. Miałam dać foty, opowiedzieć coś, noo, ale trudno... No, dobra, to dam chociaż filmik... http://www.wrzuta.pl/film/sR4YaxPp00/bonnie Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Hejo mnie tu az chyba 2 tyg nie bylo ^^Pzdr :* Quote
Bewarka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ja już tyle razy czytałam te ostatnie posty i zawsze nie wiem o co chodzi :evil_lol: fajna Bonnie na filmiku ;) Quote
Dobcia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Basiu! Nie daj się prosić, wrzuć fotki:cool3: Bonnie ładnie w czerwonych szelkach;) Quote
basia bonnie Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hejo mnie tu az chyba 2 tyg nie bylo ^^Pzdr :* Hej :) 2 tyg? a nie wiecej ? :evil_lol: justys95 napisał(a):Ja już tyle razy czytałam te ostatnie posty i zawsze nie wiem o co chodzi :evil_lol: fajna Bonnie na filmiku ;) a umiesz czytać ze zrozumieniem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzieki :) Dobcia napisał(a):Basiu! Nie daj się prosić, wrzuć fotki:cool3: Bonnie ładnie w czerwonych szelkach;) Dam, dam ;) tylko photobucket coś nawala :-( Dziękuje :) *luthien* napisał(a):Baaasiuuuuuuhaaaa (wiesz co) :evil_lol: ....... Sandruuuuniuuuu... (wiem co)... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Miałam gdzieś taką książkę do uczenia się czytania ze zrozumieniem, ale zaraz po przeczytaniu tytułu nie wiedziałam o co im chodzi :lol: Quote
basia bonnie Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Znowu o mnie zapomnieliście to dam foty :shake::roll: Quote
Akadna Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Bonnie jest śliczna!!! Pozdro, Wasza Werka :errrr: Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 No fotki :multi::multi::multi::loveu::loveu: Ided zobaczyc czy mi wkoncu skomentowalas bloga :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 despera napisał(a):Wooow Bonnie:loveu: ;):loveu: Werka napisał(a):Bonnie jest śliczna!!! Pozdro, Wasza Werka :errrr: Dzięki:oops: Hej Werka! :multi: Angel34 napisał(a):Śliczna:) To nie ulega watpliwości:) Witaj:multi: Dziękujemy baaardzo i zapraszamy ponownie ;):loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):No fotki :multi::multi::multi::loveu::loveu: Ided zobaczyc czy mi wkoncu skomentowalas bloga :eviltong: Fotki, fotki :evil_lol: Skomentowalam:cool1: --*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--*--* Quote
basia bonnie Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Samturia napisał(a):dopiero teraz te fotki wrzuciłaś? :O No :cool1: oszczedzać musze :cool1::p Quote
Dobcia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Cześć Basiu:multi: Śliczne fotki czarnuleczki:loveu: I smyczka takze bardzo fajna, łany psi wzorek;) Quote
despera Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Co mam dużo gadać... Podpisuję się pod Dobcią;) Quote
basia bonnie Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Fajna smycz :D:D Z Rogza:cool3:?:angryy: Nie, nie z rogza :cool3: Z bociana :p Dobcia napisał(a):Cześć Basiu:multi: Śliczne fotki czarnuleczki:loveu: I smyczka takze bardzo fajna, łany psi wzorek;) Hej:multi: Dziękuje bardzo:loveu::oops: despera napisał(a):Co mam dużo gadać... Podpisuję się pod Dobcią;) Hehe, naprawdę bardzo Wam dziękuje:oops::loveu:;) A tak to teraz wróciłam z ponad godzinnego spaceru z goldnenką i jak szłyśmy drogą to podbiegł do nas i rzucił sie na Bonnie, więc (Wiem, nie powinnam, ale przeciez nie moglam pozwolic, zeby sie gryzły) szybko ją wzielam na ręce, na szczęście psy się nie gryzły, ale ten pies skakał dalej..:angryy::angryy::angryy: i w końcu przyszło po tego psa jakieś 10 może 11 letnie dziecko w oczo..*** różowej bluzce, miniówie, i w klapkach ze smyczą w ręku... i niby idzie po psa, no i goldenka jej mówi, że psa sie pilnuje, to ta tylko podniosła ramiona i powiedziała .. "pff..":angryy: no to pies jej uciekl dalej, a ona nie idzie za nim :angryy::angryy::angryy: no to goldenka jej mówi, że co by zrobiła jakby jej pies ugryzł mojego no to ona znów swoje "pff.." :angryy::angryy::angryy: Normalnie...bardziej niż sie wkurzyłam:angryy:... Quote
Recommended Posts