Nayantara Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 protestujemy..!!!! my chcemy foty... my chcemy foty!!! Quote
Dagusia1992 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 maziak napisał(a):protestujemy..!!!! my chcemy foty... my chcemy foty!!! zaraz zrobimy tu rozróbe :mad: :eviltong: Quote
Samturia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a Marzena co to są Opty? :P to samo co fafkulce? Quote
Nayantara Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 nie... pomylio mi sie... foty:0... a fafkulce ma 2 znaczena kto wie jakie? Quote
Kincia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 FOTKI FOTKI FOTKI :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :cool1: Quote
BBeta Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 A tu znowu fotek nie ma.... Nie ładnie tak zaniedbywać galerie i odwiedzających :diabloti: Quote
Dagusia1992 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 no właśnie co to za zaniedbywanie galerii i odwiedzających Quote
basia bonnie Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Witajcie! :diabloti::diabloti::diabloti:Niespodziewanka!:diabloti::diabloti::diabloti: Dzisiejsze foty, przepraszam, że tak mało, ale aparat od razu wysiadł, a ładowarki nie mam....:placz: Dzisiejsze foty, z przed godzinki :loveu: Potem poszłyśmy na podwórko :evil_lol: Krówki i lasek za domem :loveu: Obiecalam Wam kiedys, ze zrobie to foto:loveu: Boni musiala sie wysuszyc :evil_lol: A to moje spodnie i bluza, patrzcie jak sie poświęciłam żeby te foty zrobić, hah! Musiałam wejść w mokre trawy po pas:roll: I tu już przy powrocie I jaśniejsze :loveu: No! To mam spokój na rok z fotami :evil_lol: Quote
Kincia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Hehe co za poswiecenie :D:D:D Jezorek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Super ze tyle foteczek dalas :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Musimy robic wiecej takich protestow :D:D Quote
basia bonnie Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='maziak']co?... na rok.. popieprzylo cie chyba.. :angryy::angryy::angryy: [quote name='Pinczerek-Jacky']Hehe co za poswiecenie :D:D:D Jezorek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Super ze tyle foteczek dalas :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Musimy robic wiecej takich protestow :D:D haha! ale nie zawsze skutkują :roll::evil_lol: Hah! Widzisz Kinguś, pokazala Ci język :evil_lol::eviltong: Quote
Kincia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ß@$!@ napisał(a)::angryy::angryy::angryy: haha! ale nie zawsze skutkują :roll::evil_lol: Hah! Widzisz Kinguś, pokazala Ci język :evil_lol::eviltong: Hihi :D:D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 jaki jęzorek :loveu: Bonisława si z kicia bawi? :) Quote
basia bonnie Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Samturia'] jaki jęzorek :loveu: Bonisława si z kicia bawi? :) Tak, z kicią Perełką :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ale się stęskniłam za tą mordeczką :loveu: Quote
Samturia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 jakiegos mosz nienormalnego psa... jaka pani taki pies Quote
basia bonnie Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ale się stęskniłam za tą mordeczką :loveu: Hihi, wytrzymasz do wakacji ;) [quote name='Samturia']jakiegos mosz nienormalnego psa... jaka pani taki pies Dziękuję :angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hihi, wytrzymasz do wakacji ;) Strzeżcie się! To już niebawem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ładny las masz za domem, w ogóle w Porąbce bardzo mi się podoba;) I w końcu są fotki ślicznej Bonni:loveu: Quote
basia bonnie Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Strzeżcie się! To już niebawem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hehe :evil_lol:No tak, za 2 tyg wakacje sie zaczynaja :loveu: [quote name='Dobcia']Ładny las masz za domem, w ogóle w Porąbce bardzo mi się podoba;) I w końcu są fotki ślicznej Bonni:loveu: Dziękujemy :multi::loveu: A to Ty byłaś u nas, w Porąbce? :crazyeye::multi::oops:;) [quote name='justys95'] Cóż za jezyk....:) Haha, to też dla Ciebie :evil_lol: Quote
Recommended Posts