basia bonnie Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Dobcia napisał(a):Hey Basiu;) Jeszcze pytasz?:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops::oops::oops: No więc: Nie poszłam do szkoły, pojechałam do Żywca, do optyka, wybrałam okularki i pojechałam do babci, a po drodze jadąc do babci, w Żywcu przy szpitalu jedzie karetka na sygnale (na skrzyżowaniu) i już skręca a tu nagle dziadek z rowerem wyskakuje na ulice! I wprost przed karetką biegnie na pasach, karetka w ostatniej chwili wyhamowała...:-o Potem pojechalam do mamy do pracy i przekułam sobie kolejne dziurki w uszach :cool1: Teraz mam 3 w lewym i 1 w prawym :oops: Potem wracając do domu zastała nas taka burza :-o:angryy: grad walił! deszcz, nic nie było widać! :-o no, jakoś dojechalyśmy, bo u nas już było pięknie :loveu: Noo i weszłam na dogomanie :loveu::evil_lol: Quote
Kincia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ß@$!@ napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops::oops::oops: No więc: Nie poszłam do szkoły, pojechałam do Żywca, do optyka, wybrałam okularki i pojechałam do babci, a po drodze jadąc do babci, w Żywcu przy szpitalu jedzie karetka na sygnale (na skrzyżowaniu) i już skręca a tu nagle dziadek z rowerem wyskakuje na ulice! I wprost przed karetką biegnie na pasach, karetka w ostatniej chwili wyhamowała...:-o Potem pojechalam do mamy do pracy i przekułam sobie kolejne dziurki w uszach :cool1: Teraz mam 3 w lewym i 1 w prawym :oops: Potem wracając do domu zastała nas taka burza :-o:angryy: grad walił! deszcz, nic nie było widać! :-o no, jakoś dojechalyśmy, bo u nas już było pięknie :loveu: Noo i weszłam na dogomanie :loveu::evil_lol: Wow jaka przygoda:evil_lol: :evil_lol: Najlepsze zakonczenie :multi: :evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 B@$!@ napisał(a): Noo i weszłam na dogomanie :loveu::evil_lol:No i prawidłowo....:lol: :p Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Biedny dziadek... pewno wracał ze szpitala, i tak go strajk lekarzy nastroił, że nie patrzył gdzie idzie:cool1: Zakończenie jak najbardziej słuszne:cool3: Quote
basia bonnie Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Wow jaka przygoda:evil_lol: :evil_lol: Najlepsze zakonczenie :multi: :evil_lol: :evil_lol: Zakończenie? ha! wiedzialam :evil_lol: justys95 napisał(a):No i prawidłowo....:lol: :p Ja wiedziałam, ze tak będzie :cool1::evil_lol: Dobcia napisał(a):Biedny dziadek... pewno wracał ze szpitala, i tak go strajk lekarzy nastroił, że nie patrzył gdzie idzie:cool1: Zakończenie jak najbardziej słuszne:cool3: :roflt: haha, Jadzia, masz bujną wyobraźnie :cool3::evil_lol: Zakończenie słuszne, słuszne :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 justys95 napisał(a):Basia...czemu ci połowe banera zjadło? :roll: ja widze cały :roll: a co? myślisz, że głodizlla dotarła na dogo?! :scared: Quote
Bewarka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 nie żartuj...nie masz połowy banera :eviltong: a nie......masz już czarownic...zko :cool3: Quote
basia bonnie Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 justys95 napisał(a):nie żartuj...nie masz połowy banera :eviltong: a nie......masz już czarownic...zko :cool3: widzisz:razz: Ciebie też mogem zaczarować :cool1: Quote
marzenna79 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='ß@$!@']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops::oops::oops: No więc: Nie poszłam do szkoły, pojechałam do Żywca, do optyka, wybrałam okularki i pojechałam do babci, a po drodze jadąc do babci, w Żywcu przy szpitalu jedzie karetka na sygnale (na skrzyżowaniu) i już skręca a tu nagle dziadek z rowerem wyskakuje na ulice! I wprost przed karetką biegnie na pasach, karetka w ostatniej chwili wyhamowała...:-o Potem pojechalam do mamy do pracy i przekułam sobie kolejne dziurki w uszach :cool1: Teraz mam 3 w lewym i 1 w prawym :oops: Potem wracając do domu zastała nas taka burza :-o:angryy: grad walił! deszcz, nic nie było widać! :-o no, jakoś dojechalyśmy, bo u nas już było pięknie :loveu: Noo i weszłam na dogomanie :loveu::evil_lol: Witaj B@sieńko !!!:multi: :Rose: Kłecham Ce dzewuchłe !!! :loveu: Dbaj o o czka kochana, dbaj... Tak barwnie opowiadasz Basiu, że mogłabym czytać jeszcze i jeszcze... :evil_lol: Masz nowe dziurki w lewym uszku ??? :cool3: Gratuluję odwagi.:multi: Pozdrawiam i całuję Ciebie i Bonnie. :buzi: :hand: Quote
anastacia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witam B@s!czk@ i Bonn!czk@:diabloti: ;) Widzę droga B@s!eńko, że masz ten sam problem co ja, ja również muszę sprawic sobie okularki :oops: Ostatnio miałam -2,5 więc niedługo całkiem oślepnę:placz: Ale ciągle zapominam o okuliście i optyku:shake: Pozdrawiam serdecznie-Emi Quote
Nayantara Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 witaj witaj...... wpadłam na chwilke.... ja tu zagladac zaczęsto niebede bo mam dola... mizinako dla boni...:) Quote
basia bonnie Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='marzenna79']Witaj B@sieńko !!!:multi: :Rose: Kłecham Ce dzewuchłe !!! :loveu: Dbaj o o czka kochana, dbaj... Tak barwnie opowiadasz Basiu, że mogłabym czytać jeszcze i jeszcze... :evil_lol: Masz nowe dziurki w lewym uszku ??? :cool3: Gratuluję odwagi.:multi: Pozdrawiam i całuję Ciebie i Bonnie. :buzi: :hand: Hej:loveu:haha, ale już nie ma co opowiadac :oops:tak, na lewym;) dziękuje :evil_lol: bo to iglą było :roll: ale ze znieczuleniem :loveu: Ja też Was caluję! [quote name='anastacia']Witam B@s!czk@ i Bonn!czk@:diabloti: ;) Widzę droga B@s!eńko, że masz ten sam problem co ja, ja również muszę sprawic sobie okularki :oops: Ostatnio miałam -2,5 więc niedługo całkiem oślepnę:placz: Ale ciągle zapominam o okuliście i optyku:shake: Pozdrawiam serdecznie-Emi Hej ;) No niestety... :-( Ja też Was pozdrawiam !:loveu: [quote name='maziak']witaj witaj...... wpadłam na chwilke.... ja tu zagladac zaczęsto niebede bo mam dola... mizinako dla boni...:) Dzięki ;) [quote name='Pinczerek-Jacky']Siemka :multi: :multi: :multi: hej :multi: Quote
Bewarka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A ja miałam iść dzisiaj...ale mi się upiekło :diabloti: ide w następną środe...:placz: Quote
basia bonnie Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 justys95 napisał(a):A ja miałam iść dzisiaj...ale mi się upiekło :diabloti: ide w następną środe...:placz: Co Ci sie upiekło? Pieczone tylko rogzy są! Quote
kingilka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 maziak napisał(a):witaj witaj...... wpadłam na chwilke.... ja tu zagladac zaczęsto niebede bo mam dola... mizinako dla boni...:) Ale chyba nie musisz o tym mówić publicznie co?? Mi sie tak wydaje, a może ty chcesz żeby każdy się nad tobą litował, i wiedział jaka jesteś biedna co?? :mad: Quote
kingilka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Tylko proszę bez urazy, Maziaku, ale ja tak twierdzę... :evil_lol: Quote
Samturia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Oj ja mam w jednym oku -2,5 a na drugim -1,75... czyli ja też ślepne! :) Quote
Carolcia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 hej!!! Co tam u Was????:loveu: :loveu: Nie przejmuj sie-ja tez jestem slepa(prawie :eviltong: ).Heh nawet nie pamietam ile ja mam minusow :roll: Quote
basia bonnie Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='kingilka']Ale chyba nie musisz o tym mówić publicznie co?? Mi sie tak wydaje, a może ty chcesz żeby każdy się nad tobą litował, i wiedział jaka jesteś biedna co?? :mad: [quote name='kingilka']Tylko proszę bez urazy, Maziaku, ale ja tak twierdzę... :evil_lol: Ja tego nie skomentuje :evil_lol: [quote name='bonita']Dzień Doberek B@$!@:loveu::loveu::loveu: O! Bonitka!! :multi::multi::loveu::loveu::loveu: [quote name='Samturia']Oj ja mam w jednym oku -2,5 a na drugim -1,75... czyli ja też ślepne! :) Witam w klubie:cool3: [quote name='Carolcia']hej!!! Co tam u Was????:loveu: :loveu: Nie przejmuj sie-ja tez jestem slepa(prawie :eviltong: ).Heh nawet nie pamietam ile ja mam minusow :roll: Hehe! Zaraz napisze co u nas ;) Ha! Ja też nie wiem ile mam tych plusów i minusow :evil_lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']Siemanko :multi: :multi: Hej :multi: A ogólnie to u nas ok ;) Dziś kupiłam brylki :oops: I byliśmy na angielskim i na basenie (goldenka245:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) A... i jeszcze jedno! Dziś nam dali wyniki z testu szóstoklasistów! :multi: Zgadywać ile zdobyłam pkt ! :cool3: Quote
Recommended Posts