Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobcia napisał(a):
Hey Basiu;) Jeszcze pytasz?:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops::oops::oops:
No więc:
Nie poszłam do szkoły, pojechałam do Żywca, do optyka, wybrałam okularki i pojechałam do babci, a po drodze jadąc do babci, w Żywcu przy szpitalu jedzie karetka na sygnale (na skrzyżowaniu) i już skręca a tu nagle dziadek z rowerem wyskakuje na ulice! I wprost przed karetką biegnie na pasach, karetka w ostatniej chwili wyhamowała...:-o
Potem pojechalam do mamy do pracy i przekułam sobie kolejne dziurki w uszach :cool1: Teraz mam 3 w lewym i 1 w prawym :oops: Potem wracając do domu zastała nas taka burza :-o:angryy: grad walił! deszcz, nic nie było widać! :-o no, jakoś dojechalyśmy, bo u nas już było pięknie :loveu:
Noo i weszłam na dogomanie :loveu::evil_lol:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops::oops::oops:
No więc:
Nie poszłam do szkoły, pojechałam do Żywca, do optyka, wybrałam okularki i pojechałam do babci, a po drodze jadąc do babci, w Żywcu przy szpitalu jedzie karetka na sygnale (na skrzyżowaniu) i już skręca a tu nagle dziadek z rowerem wyskakuje na ulice! I wprost przed karetką biegnie na pasach, karetka w ostatniej chwili wyhamowała...:-o
Potem pojechalam do mamy do pracy i przekułam sobie kolejne dziurki w uszach :cool1: Teraz mam 3 w lewym i 1 w prawym :oops: Potem wracając do domu zastała nas taka burza :-o:angryy: grad walił! deszcz, nic nie było widać! :-o no, jakoś dojechalyśmy, bo u nas już było pięknie :loveu:

Wow jaka przygoda:evil_lol: :evil_lol:
Najlepsze zakonczenie :multi: :evil_lol:

Posted

Biedny dziadek... pewno wracał ze szpitala, i tak go strajk lekarzy nastroił, że nie patrzył gdzie idzie:cool1:

Zakończenie jak najbardziej słuszne:cool3:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Wow jaka przygoda:evil_lol: :evil_lol:
Najlepsze zakonczenie :multi: :evil_lol:

:evil_lol: Zakończenie? ha! wiedzialam :evil_lol:
justys95 napisał(a):
No i prawidłowo....:lol: :p

Ja wiedziałam, ze tak będzie :cool1::evil_lol:
Dobcia napisał(a):
Biedny dziadek... pewno wracał ze szpitala, i tak go strajk lekarzy nastroił, że nie patrzył gdzie idzie:cool1:

Zakończenie jak najbardziej słuszne:cool3:

:roflt: haha, Jadzia, masz bujną wyobraźnie :cool3::evil_lol:
Zakończenie słuszne, słuszne :evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops::oops::oops:
No więc:
Witaj B@sieńko !!!:multi: :Rose:
Kłecham Ce dzewuchłe !!! :loveu:
Dbaj o o czka kochana, dbaj...
Tak barwnie opowiadasz Basiu, że mogłabym czytać jeszcze i jeszcze... :evil_lol:
Masz nowe dziurki w lewym uszku ??? :cool3:
Gratuluję odwagi.:multi:
Pozdrawiam i całuję Ciebie i Bonnie. :buzi:
:hand:

Posted

Witam B@s!czk@ i Bonn!czk@:diabloti: ;)

Widzę droga B@s!eńko, że masz ten sam problem co ja, ja również muszę sprawic sobie okularki :oops: Ostatnio miałam -2,5 więc niedługo całkiem oślepnę:placz:
Ale ciągle zapominam o okuliście i optyku:shake:

Pozdrawiam serdecznie-Emi

Posted

[quote name='marzenna79']Witaj B@sieńko !!!:multi: :Rose:
Kłecham Ce dzewuchłe !!! :loveu:
Dbaj o o czka kochana, dbaj...
Tak barwnie opowiadasz Basiu, że mogłabym czytać jeszcze i jeszcze... :evil_lol:
Masz nowe dziurki w lewym uszku ??? :cool3:
Gratuluję odwagi.:multi:
Pozdrawiam i całuję Ciebie i Bonnie. :buzi:
:hand:
Hej:loveu:haha, ale już nie ma co opowiadac :oops:tak, na lewym;) dziękuje :evil_lol: bo to iglą było :roll: ale ze znieczuleniem :loveu:
Ja też Was caluję!

[quote name='anastacia']Witam B@s!czk@ i Bonn!czk@:diabloti: ;)

Widzę droga B@s!eńko, że masz ten sam problem co ja, ja również muszę sprawic sobie okularki :oops: Ostatnio miałam -2,5 więc niedługo całkiem oślepnę:placz:
Ale ciągle zapominam o okuliście i optyku:shake:

Pozdrawiam serdecznie-Emi
Hej ;) No niestety... :-(
Ja też Was pozdrawiam !:loveu:

[quote name='maziak']witaj witaj...... wpadłam na chwilke.... ja tu zagladac zaczęsto niebede bo mam dola...

mizinako dla boni...:)
Dzięki ;)
[quote name='Pinczerek-Jacky']Siemka :multi: :multi: :multi:
hej :multi:

Posted

maziak napisał(a):
witaj witaj...... wpadłam na chwilke.... ja tu zagladac zaczęsto niebede bo mam dola...

mizinako dla boni...:)

Ale chyba nie musisz o tym mówić publicznie co??
Mi sie tak wydaje, a może ty chcesz żeby każdy się nad tobą litował, i wiedział jaka jesteś biedna co?? :mad:

Posted

[quote name='kingilka']Ale chyba nie musisz o tym mówić publicznie co??
Mi sie tak wydaje, a może ty chcesz żeby każdy się nad tobą litował, i wiedział jaka jesteś biedna co?? :mad:

[quote name='kingilka']Tylko proszę bez urazy, Maziaku, ale ja tak twierdzę... :evil_lol:
Ja tego nie skomentuje :evil_lol:

[quote name='bonita']Dzień Doberek B@$!@:loveu::loveu::loveu:
O! Bonitka!! :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Samturia']Oj ja mam w jednym oku -2,5 a na drugim -1,75...

czyli ja też ślepne! :)
Witam w klubie:cool3:
[quote name='Carolcia']hej!!!
Co tam u Was????:loveu: :loveu: Nie przejmuj sie-ja tez jestem slepa(prawie :eviltong: ).Heh nawet nie pamietam ile ja mam minusow :roll:
Hehe! Zaraz napisze co u nas ;) Ha! Ja też nie wiem ile mam tych plusów i minusow :evil_lol:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Siemanko :multi: :multi:
Hej :multi:

A ogólnie to u nas ok ;) Dziś kupiłam brylki :oops: I byliśmy na angielskim i na basenie (goldenka245:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) A... i jeszcze jedno! Dziś nam dali wyniki z testu szóstoklasistów! :multi: Zgadywać ile zdobyłam pkt ! :cool3: