basia bonnie Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 *luthien* napisał(a):hej gaduły:cool1: Hej gaduła :cool1: Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hej gaduła :cool1: wypraszam sobie:eviltong: nie jestem gadułą:cool1: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 *luthien* napisał(a):wypraszam sobie:eviltong: nie jestem gadułą:cool1: Jesteś gaduą :cool1: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Dzien dobry!;) Hej! :buzi: Asie tu przywlekło! :evil_lol::loveu::multi: Quote
Mi. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ß@$!@ napisał(a):Jesteś gaduą :cool1: gaduą może i tak ale gadułą nie :lol: Quote
Kincia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Siemka jeszcze tu mnie nie bylo :evil_lol: :evil_lol: :multi: Quote
Carolcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 hello :cool1: a mi sie nie pojawiaja ostatnie foteczki :-( -tylko dwie widze :-( :-( Moze jeszcze cos wkleisz???? :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witam Basiu:multi: widze że zmieniłaś sobie podpis w nagłówQ:cool3: Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Hey Basia;) Skromne te foteczki, ale widze że Bonni to tak całuśna przytulanka:loveu: Quote
basia bonnie Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 *luthien* napisał(a):gaduą może i tak ale gadułą nie :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):Siemka jeszcze tu mnie nie bylo :evil_lol: :evil_lol: :multi: no, już byłaś :evil_lol: Carolcia napisał(a):hello :cool1: a mi sie nie pojawiaja ostatnie foteczki :-( -tylko dwie widze :-( :-( Moze jeszcze cos wkleisz???? :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Oj...szkoda:-(:-( Niestety zapasy się wyczerpały :evil_lol::placz: Paulina_mickey napisał(a):Witam Basiu:multi: widze że zmieniłaś sobie podpis w nagłówQ:cool3: hej :buzi: Noo! Odkrywcza jesteś :evil_lol: Dobcia napisał(a):Hey Basia;) Skromne te foteczki, ale widze że Bonni to tak całuśna przytulanka:loveu: Hej :buzi: PRzytulanka, przytulanka :loveu: haha, mięciutka poduszeczka :roflt::loveu: Quote
BBeta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 ß@$!@ napisał(a):Noo! Odkrywcza jesteś :evil_lol: Ja też dopiero nie dawno zauważyłam :cool1: :cool3: Quote
basia bonnie Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 BBeta napisał(a):Ja też dopiero nie dawno zauważyłam :cool1: :cool3: Nie dawno, ale jednak :cool1::cool3: Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Phi:cool1: ja to widziałam od razu, to się nazywa spostrzegawczość:evil_lol: Basiu, wybierasz się kiedyś do schroniska? Ja będę na pewno 3 czerwca;) Quote
basia bonnie Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Dobcia napisał(a):Phi:cool1: ja to widziałam od razu, to się nazywa spostrzegawczość:evil_lol: Basiu, wybierasz się kiedyś do schroniska? Ja będę na pewno 3 czerwca;) :evil_lol::evil_lol: Wybieram, wybieram, ale kiedy - nie mam pojęcia, bo od mamy jestem zależna:roll: Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Mój przyjazd zależy tylko od moich mięśni, bo na rowerze jadę, tylko za tydzień nie mogę... Ale jakbyś dała radę w czerwcu, byłoby bardzo fajnie;) Quote
basia bonnie Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Dobcia napisał(a):Mój przyjazd zależy tylko od moich mięśni, bo na rowerze jadę, tylko za tydzień nie mogę... Ale jakbyś dała radę w czerwcu, byłoby bardzo fajnie;) :crazyeye:To masz kondyche :cool3: Może, może :cool3: Nigdy nic nie wiadomo :evil_lol::cool3: Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Nie mam zbytnio wyboru, bo ode mnie przed 8 nic w niedziele do Żywca nie jedzie:diabloti: W dół to sama przyjemność zjechać, ale jak wyjeżdżam do góry, to nie wyglądam na osobę z kondycją, zapewniam:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Dobcia napisał(a):Nie mam zbytnio wyboru, bo ode mnie przed 8 nic w niedziele do Żywca nie jedzie:diabloti: W dół to sama przyjemność zjechać, ale jak wyjeżdżam do góry, to nie wyglądam na osobę z kondycją, zapewniam:evil_lol: Haha! Chciałabym to zobaczyć :evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Proszę się nie śmiać!:eviltong: Ostatnio zgubiłam pedał, udana jestem, no nie? Zresztą co to by była za wyprawa bez przygód?:cool3: Quote
basia bonnie Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Dobcia napisał(a):Proszę się nie śmiać!:eviltong: Ostatnio zgubiłam pedał, udana jestem, no nie? Zresztą co to by była za wyprawa bez przygód?:cool3: ja sie nie śmieje :evil_lol: hah! :-o I co? Dojechalaś bez pedała? :evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dobcia napisał(a):Proszę się nie śmiać!:eviltong: Ostatnio zgubiłam pedał, udana jestem, no nie? Zresztą co to by była za wyprawa bez przygód?:cool3: Ja tak kiedyś miałam...na środku ulicy :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 justys95 napisał(a):Ja tak kiedyś miałam...na środku ulicy :evil_lol: :roflt: :roflt: -----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----* D[SIZE=6]obranoc!!![SIZE=7]![SIZE=3] Quote
Kincia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ß@$!@ napisał(a)::roflt: :roflt: -----*-----*-----*-----*-----*-----*-----*-----* D[SIZE=6]obranoc!!![SIZE=7]! Siemka:multi: :multi: Quote
basia bonnie Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Hej :buzi: Właśnie do domu wróciłam...dzień pełen wrażeń, opowiedzieć? :cool3: Quote
Recommended Posts