basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a): zapraszam zapraszam:cool1: Dzięki, że zaprosiłaś mnie Twoim zaproszeniem, które zrobiłam ja jako Ty i dla mnie :evil_lol::roflt: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):Dzięki, że zaprosiłaś mnie Twoim zaproszeniem, które zrobiłam ja jako Ty i dla mnie :evil_lol::roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pomysłowość nas ce****e, no nie? :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):pomysłowość nas ce****e, no nie? :evil_lol: a co to za cenzura?:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):a co to za cenzura?:evil_lol: ona sie sama robi ! Spróbuj napisac wyraz ce****e :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):ona sie sama robi ! Spróbuj napisac wyraz ce****e :evil_lol: ce****e wyma****e tru****e ****e m****e piesz****e :roflt: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):ce****e wyma****e tru****e ****e m****e piesz****e :roflt: omg! co to za nowe wyrazy poznałas? :crazyeye: szalejesz! Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):omg! co to za nowe wyrazy poznałas? :crazyeye: szalejesz! bo jestem madzejsz ad ciebie w tych sprawach:eviltong: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a): bo jestem madzejsz ad ciebie w tych sprawach:eviltong: taaaaa, bo cie brad syskiego uczy! :diabloti: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):taaaaa, bo cie brad syskiego uczy! :diabloti: oj zebys wiedziala:cool1: czemu u ciebie sie godzina pokazuje 12:46 kiedy u mnie na zegarku jest 12:45?:crazyeye: MAGIA Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):oj zebys wiedziala:cool1: czemu u ciebie sie godzina pokazuje 12:46 kiedy u mnie na zegarku jest 12:45?:crazyeye: MAGIA TO nie magia! To zjawiska nadprzyrodzone! Ja sie boooooooojeeeeeeeee:scared: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Siema !!!:evil_lol: :multi: :multi: a u mnie sie nie przywitala:placz: zdrada!:roflt: Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Wiem ze jest taki cud a może cód (:hmmmm:) swiata...nawet 6 albo nawet 7...:hmmmm: a ja jestem tym dziesiątym...:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Siema !!!:evil_lol: :multi: :multi: *luthien* napisał(a):a u mnie sie nie przywitala:placz: zdrada!:roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Tak to skomentuje :roflt::roflt::roflt::roflt: justys95 napisał(a):Wiem ze jest taki cud a może cód (:hmmmm:) swiata...nawet 6 albo nawet 7...:hmmmm: a ja jestem tym dziesiątym...:evil_lol: taaak, jesteś tym dziesiątym od tyłu :diabloti: Quote
BBeta Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Widze, że tu jakaś dyskusja się rozwija, tylko narazie nie wiem o co biega :eviltong: :siara: :diabloti: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Tak to skomentuje :roflt::roflt::roflt::roflt: taaak, jesteś tym dziesiątym od tyłu :diabloti: buhahahaha!!! Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a)::roflt:[...]:roflt: Tak to skomentuje :roflt::roflt::roflt::roflt:Rozmowna jesteś...:eviltong:ß@$!@ napisał(a): taaak, jesteś tym dziesiątym od tyłu :diabloti:10 od tyłu...czyli? :hmmmm: BBeta napisał(a):Widze, że tu jakaś dyskusja się rozwija, tylko narazie nie wiem o co biega :eviltong: :siara: :diabloti:Jak nie rozumiesz to przeczytaj topiki "Zbieramy na rogzy" i "Zieramy na yorki" :diabloti: Quote
BBeta Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 justys95 napisał(a):Jak nie rozumiesz to przeczytaj topiki "Zbieramy na rogzy" i "Zieramy na yorki" :diabloti: Taaa... Bo mi się chce :p Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 justys95 napisał(a):Rozmowna jesteś...:eviltong:10 od tyłu...czyli? :hmmmm: Jak nie rozumiesz to przeczytaj topiki "Zbieramy na rogzy" i "Zieramy na yorki" :diabloti: czyli 1!!!!:multi: :multi: :multi: i "zbierajmy na...." :evil_lol: nowy:cool3: Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 tego ostatniego lepiej niech nie czyta :cool3: PS:A dlaczego napisałaś Ce****e i nic? EDIT:A to tak...obrazki sie daje...ja ci dam cehować () :diabloti: Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 BBeta napisał(a):Kto kombinuje ten żyje... :diabloti: Czyli ja jestem....martwa? :( :placz: Quote
BBeta Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 justys95 napisał(a):Czyli ja jestem....martwa? :( :placz: Nie :p A możesz jeszcze za życia wkleić linki do tych tematów, jak będę mieć chwile to przejrze, bo też chce być na bieżąco :placz: :diabloti: Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Zbieramy na rogz-y zbieramy na yorki zbieramy na... Quote
Recommended Posts