Nayantara Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 spoko :evil_lol: tylko czy ja wiem czy tak łatwo odpuszce :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 no :cool1: Cześc wszystkim w ogole! :multi: Quote
Bewarka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cicho bądz i zbieraj na tego yor...rogza :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 justys95 napisał(a):Cicho bądz i zbieraj na tego yor...rogza :evil_lol: Haha ty tez :angryy: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Haha ty tez :angryy: :evil_lol: :evil_lol: mądra sie znalazła...:P:P:P :D Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 justys95 napisał(a):mądra sie znalazła...:P:P:P :D No widzisz haha :evil_lol: :evil_lol: Zaparaszam do nas do galeri trwa tam imprezka haha :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 justys95 napisał(a):Cicho bądz i zbieraj na tego yor...rogza :evil_lol: Zbieram zbieram :cool1: Pinczerek-Jacky napisał(a):Haha ty tez :angryy: :evil_lol: :evil_lol: Wszyscy zbierają :evil_lol: maziak napisał(a):ja lece.. papa ludziki papa justys95 napisał(a):mądra sie znalazła...:P:P:P :D głupia sie znalazła :evil_lol: Pinczerek-Jacky napisał(a):No widzisz haha :evil_lol: :evil_lol: Zaparaszam do nas do galeri trwa tam imprezka haha :evil_lol: :evil_lol: Ok :cool1: Już idem :cool1: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 maziak napisał(a):to spoko:) omg:lol:nie kapuje nic:evil_lol: justys95 napisał(a):mądra sie znalazła...:P:P:P :D łaaa:tard: 8 cud swiata:multi: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 omg:lol:nie kapuje nic:evil_lol: Witaj w klubie :evil_lol: łaaa:tard: 8 cud swiata:multi: 8?? :-o:-o coo Ty?! Justa nie wie nawet, że 1 istnieje :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):Witaj w klubie :evil_lol: 8?? :-o:-o coo Ty?! Justa nie wie nawet, że 1 istnieje :evil_lol: przeciez wszyscy wiedza ze istnieje:crazyeye:tylko jak wyglada gdzie jest i czy na pewno jednak istnieje?:oops: :oops: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):przeciez wszyscy wiedza ze istnieje:crazyeye:tylko jak wyglada gdzie jest i czy na pewno jednak istnieje?:oops: :oops: masz racje, ale justynowa nie nalezy do wszystkich :diabloti::evil_lol: jak wyglada? hmmm... WIEM to przeciez nasze rogzy for yorkzy :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):masz racje, ale justynowa nie nalezy do wszystkich :diabloti::evil_lol: jak wyglada? hmmm... WIEM to przeciez nasze rogzy for yorkzy :evil_lol: a'la sik-suk:roflt: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):a'la sik-suk:roflt: sik-suk / sik-sa :roflt: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):sik-suk / sik-sa :roflt: buahahah:evil_lol:siku siku saaaaak:evil_lol: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Samturia napisał(a):nie sik-suk tylko shit-sruk :P :evil_lol: shit!!!! pomylka:placz: :evil_lol: Quote
Samturia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):shit!!!! pomylka:placz: :evil_lol: powiedzmuy że ci narazie wybacze! ale żeby mi to było ostatni raz!!! bo poteeeem... :mad: :angryy: :mad: :evil_lol: Quote
Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Samturia napisał(a):powiedzmuy że ci narazie wybacze! ale żeby mi to było ostatni raz!!! bo poteeeem... :mad: :angryy: :mad: :evil_lol: :huh: :scared: :help1: Quote
Samturia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ty uciekaaaj! ty uciekaaaaj!!! żewby cie Erga zjadła ty obślintańcu xD trza być twardym a nie miętkim a ty co? uciekasz? osz ty niedobra... ty sik-suku jeden :P Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 *luthien* napisał(a):buahahah:evil_lol:siku siku saaaaak:evil_lol: Samturia napisał(a):nie sik-suk tylko shit-sruk :P :evil_lol: *luthien* napisał(a):shit!!!! pomylka:placz: :evil_lol: Samturia napisał(a):powiedzmuy że ci narazie wybacze! ale żeby mi to było ostatni raz!!! bo poteeeem... :mad: :angryy: :mad: :evil_lol: *luthien* napisał(a)::huh: :scared: :help1: Samturia napisał(a):ty uciekaaaj! ty uciekaaaaj!!! żewby cie Erga zjadła ty obślintańcu xD trza być twardym a nie miętkim a ty co? uciekasz? osz ty niedobra... ty sik-suku jeden :P *luthien* napisał(a):ze jak?:grab: Chwile mnie nie było! a tu już :mad::-o laski, bo monitor poplułam! :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Samturia napisał(a):to se wytrzyj,.... :evil_lol: to mi wytrzyj sprzataczko :cool1: Quote
Recommended Posts