basia bonnie Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 EDIT: Sory, ale juz imageshack nawala ;( Dam Wam więcej, jak on znów będzie dzialał ;) Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ooo fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cuz wiecej mowic:lol: :lol: Pozdrawiamy :) Quote
Dobcia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Hey Basiu;) [quote name='ß@$!@'] To jest bardzo ładne:) Widać, gdzie Bonni najwygodniej:loveu: Quote
basia bonnie Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ooo fotki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cuz wiecej mowic:lol: :lol: Pozdrawiamy :) Hej, hej :cool3::multi: Dzięki wielkie! My również pozdrawiamy! ;) Dobcia napisał(a):Hey Basiu;) To jest bardzo ładne:) Widać, gdzie Bonni najwygodniej:loveu: Hey! :buzi: Hahah, oczywiście na moim łożku:mad::loveu: Quote
Samturia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 o kuirde.. Baśka z postów maż rok końca świata... łaaa! :) Quote
basia bonnie Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Fotki cz.2:p Miejsce spacerkowe, nie wiem czy było:oops: Grrrr.... no i teraz nie działa fotosik :angryy: więc mam jeszcze w zapasie 5 fot, to dam potem :p PASI?:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Samturia napisał(a):o kuirde.. Baśka z postów maż rok końca świata... łaaa! :) Coś Ty?! Wtedy jest Euro w Polsce:cool1: Znawca sie znalazl:diabloti: maziak napisał(a):o foty:)... wkoncu bo myslalam ze cie zatluke nooo foty, foty :cool1: zatluczesz? :crazyeye: czym? wałkiem?:evil_lol: Quote
marzenna79 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Witaj Basiu !!! :multi::loveu: Śliczne foteczki małej czarnej Bonnieczki.:loveu::loveu: Pozdrawiam od Sukcesika.:multi: Quote
marzenna79 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='maziak']mizianko dla Sukcesika i Bonki:) Dziękuję MARZENKO !!!!!!! :multi::loveu: Quote
basia bonnie Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='maziak']mozliwe... albo zelazkiem żelazkiem...żelazkiem kobito to Ci dupe przysmaże [quote name='marzenna79'] Witaj Basiu !!! :multi::loveu: Śliczne foteczki małej czarnej Bonnieczki.:loveu::loveu: Pozdrawiam od Sukcesika.:multi: Dziękujemy! Też pozdrawiamy! [quote name='maziak']mizianko dla Sukcesika i Bonki:) Dzięki:cool3: [quote name='marzenna79']Dziękuję MARZENKO !!!!!!! :multi::loveu: Dzięki w imieniu Marzeny :evil_lol: Quote
Nayantara Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ß@$!@ napisał(a):żelazkiem...żelazkiem kobito to Ci dupe przysmaże Dziękujemy! Też pozdrawiamy! Dzięki:cool3: Dzięki w imieniu Marzeny :evil_lol: ja robisz to ze pare edycji w jednym tekscie? a tak poztym ja ci pierwsza przypale:) Quote
basia bonnie Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 maziak napisał(a):ja robisz to ze pare edycji w jednym tekscie? a tak poztym ja ci pierwsza przypale:) używam funkcji "Wielokrotne cytowanie" :eviltong: NIE, to ja Ci pierwsza przysmaże dupsko! :diabloti: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ooo :):) Nastepna porcja fotek :):multi: No wkoncu:cool3: :cool3: Slodko spi:loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 A no i oczywiscie mizianko dla Nergusi :):):loveu: Quote
basia bonnie Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='maziak']zobaczymy... wezme 2 zelazka i bede pierwsza nie, bo ja wezme 3:diabloti: [quote name='Pinczerek-Jacky'] Ooo :):) Nastepna porcja fotek :):multi: No wkoncu:cool3: :cool3: Slodko spi:loveu: :loveu: Hehe, no tak:cool3: Nie wiem czy wiesz, ale ona udaje, że śpi:evil_lol: [quote name='maziak']mizianko dla Jackiego Dzięki w imieniu Jackiego:cool1: [quote name='Pinczerek-Jacky']Zaraz wymiziam;) Już? :cool3: [quote name='Pinczerek-Jacky']A no i oczywiscie mizianko dla Nergusi :):):loveu: Ja dziękuję w imieniu Negrulki:cool1::evil_lol: [quote name='maziak']dzieki:)... szkoda ze samci nima:( Samcia jest, ale nie na dogo :cool3: tylko sie obija w domu pewnie :mad: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 maziak napisał(a):dzieki:)... szkoda ze samci nima:( No szkoda ... :-( Jack wymiziany :lol: Quote
Nayantara Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 standart... napewno ma kompa wlonczonego tylko sie jej na dogo wejsc niechce... a przed chwila slyszalam kore od kingi:) Quote
Recommended Posts