DiDDlina85 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Hurra jak dobrze, że Bonnie juz zdrowa:) Jest przesłodka:loveu: Quote
basia bonnie Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 maziak napisał(a):sliczna bonka już zdrowa:).. a u mnie fotecki... wpadnijcie koniecznie!!1 Wpadlam, wpadłam :cool1: Samturia napisał(a):ojeju jaka ta fotka superaśnaaa :) Ahh...superaśna bo moja :evil_lol::diabloti: Quote
basia bonnie Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Hurra jak dobrze, że Bonnie juz zdrowa:) Jest przesłodka:loveu: Dziękujemy! :buzi: i witamy pańcię pięknego goldenka! :multi: Quote
anastacia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witaj Bas!eńko, wiaj Bonnie!!!!!!! Ja również się cieszę z waszego powrotu:multi: :multi: I cieszę się, że już przynajmniej częśc Twoich spraw już za Tobą:multi: :multi: :multi: :multi: Słodziutka Bonnie już zdrowa:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super ta focia, czekamy na więcej:loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 anastacia napisał(a):Witaj Bas!eńko, wiaj Bonnie!!!!!!! Ja również się cieszę z waszego powrotu:multi: :multi: I cieszę się, że już przynajmniej częśc Twoich spraw już za Tobą:multi: :multi: :multi: :multi: Słodziutka Bonnie już zdrowa:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super ta focia, czekamy na więcej:loveu: :loveu: :loveu: Witam Kochaną Przyjaciółkę Bonki ! :buzzi::multi: Dziękujemy! :buzi::multi::multi: Noo...część spraw tak ;) Hihi, długi weekend jest, to czas mam, więc Was odwiedzam! :multi:;) :buzi: :wink: Quote
marzenna79 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witaj Basieńko i Bonnie !!!!!!! Cieszę się, że Bonnie biega bez rehabilitacji.:loveu::loveu: Pozdrawiam serdecznie ! :multi: Wszystkiego dobrego życzę. Quote
basia bonnie Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hej:* Sliczne fotki :D:D Hej :buzi: :wink: Dziękujemy :p marzenna79 napisał(a):Witaj Basieńko i Bonnie !!!!!!! Cieszę się, że Bonnie biega bez rehabilitacji.:loveu::loveu: Pozdrawiam serdecznie ! :multi: Wszystkiego dobrego życzę. Hej Kochana! :buzi: My też się bardzo cieszymy i dziękujemy! :multi::loveu: Quote
Dobcia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Hey Basiu;) Chyba posty przestały znikać, to duuużo pisz o Bonni i na fotki także czekamy;) Quote
anastacia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Wiam B@s!ę witam Bonn!e :Rose: Jak tam, zdrówko?? Będą nowe focie??:razz: Quote
basia bonnie Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Dobcia']Hey Basiu;) Chyba posty przestały znikać, to duuużo pisz o Bonni i na fotki także czekamy;) Hey Kochana! :buzi: Tak, posty chyba już nie znikają:multi: fotki...hmm...będzie cięzko... [quote name='anastacia']Wiam B@s!ę witam Bonn!e :Rose: Jak tam, zdrówko?? Będą nowe focie??:razz: Zdrówko? Świetnie i moje i Bonki ;) Nie, nie będzie nowych fot.. [quote name='maziak']forecki fotecki.. miedy bedaz? Fotecki, fotecki , nie wiem kiedy będą:placz: Quote
marzenna79 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Witaj Basieńko i Bonnie ! :multi::loveu: Pozdrawiamy serdecznie.:loveu::loveu: Dobrze, że Bonnie już zdrowa.:multi::loveu: Quote
basia bonnie Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Gdzie foteczki :):):)?? Mówie, że nie ma:eviltong: [quote name='marzenna79']Witaj Basieńko i Bonnie ! :multi::loveu: Pozdrawiamy serdecznie.:loveu::loveu: Dobrze, że Bonnie już zdrowa.:multi::loveu: Hej Hej! :* Ja też się cieszę:razz: [quote name='maziak']witaj witaj:) Hey :buzi: :razz: Quote
Dobcia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hey Basiu:lol: Nie ma fotek, to trudno... ale czekamy cierpliwie na fociastą dostawę;) Quote
basia bonnie Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 maziak napisał(a):z postów wyszedł ci rok:) Noo tak, a teraz rok mojego urodzenia :razz: Quote
basia bonnie Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Dobcia']Hey Basiu:lol: Nie ma fotek, to trudno... ale czekamy cierpliwie na fociastą dostawę;) Oo! Dobcia! :multi: Hey! :buzi: Nie ma fotek...:placz: Ale.. nie wykluczam, że w najbliższym czasie się pojawią ;) tzn. mam kilka starych... takich troszke gorszych...:roll: tylko o 2 lata starsza odemnuie No tak, TYLKO o 2 lata :D Quote
DiDDlina85 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ale macie fajnie..możecie razem chodzic na spacerki:) Quote
Samturia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 o kurde... dogo odmulone... ale super! dawaj te stare focie co tam jak szaleć to szaleć ;) Quote
KarolaBox Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Pokaz jakiekolwiek fotki Bonnie :) Mogą być stare :) Quote
basia bonnie Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Ale macie fajnie..możecie razem chodzic na spacerki:) Dzięki, dzięki, ale.. sorry, nie zrozumiałam :oops: z kim możemy chodzić razem na spacerki?:oops: Samturia napisał(a):o kurde... dogo odmulone... ale super! dawaj te stare focie co tam jak szaleć to szaleć ;) Noo...odmulone... Dać? :cool3: KarolaBox napisał(a):Pokaz jakiekolwiek fotki Bonnie :) Mogą być stare :) Noo! Jeśli tyle osób mnie prosi, to dobra, zaraz będą ;) Quote
Recommended Posts