basia bonnie Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Cześć Basia cieszę sie że Bonka ma sie leppiej życzę jej dużo zdrówka. Ja nienawidzę maści, odkąd Tina zachorowała i musiałam ja smarować 3 razy dziennie... i do tego wycinać sierść... ech.... hehe, a ja tylko 1 raz dziennie ahh...już duużo lepiej [quote name='Ewa&kumpel']Nie zaszkodził Ci ten obiad??? Bo nie było Cię ... na forum. hmmm...chyba nie :evil_lol: [quote name='marzenna79'] [SIZE=5]Witaj Basieńko i Bonnie !!!!!!! Szkoda, że nie pamiętasz nazwy... tego specyfiku, co się stosuje po kleszczach... Pozdrawiam Was i uciekam do ogródka z Sukcesikiem sadzić moje pnącza ogrodowe. Miłego dnia. Może mi się uda jakoś załtwić nazwę ;) hihi :buzi: [quote name='Marzenka18']Dla kochanej Bonnie Żeby lepiej się poczuła i smacznie spędziłą czas ahhh...chyba jej to pomoglo! :loveu: :buzi: [quote name='Samturia']hej Barbarka! :) tak na chwilke wpadłam ledwo bo ledwo ale cóż.. :shake: :( nowego monitora dalej nie mam ;( :) heh, musisz ''se'' załatwić :evil_lol: __________________________________________________________ Maaam fotki, dzięki uprzejmośći goldenki245 a raczej jej telefonu i usb :evil_lol: Więc.. z Bonką lepiej, łapka się ślicznie goi :loveu: nawet Boncia czasem na nią stanie! :crazyeye::loveu::multi: jest super! Obdrapań już praktycznie nie ma! :multi: Ok.. to fotki: Tu jest jeszcze w bandażu: a ty obdrapania na brzuszku: A tu fotka z wczoraj, z największą ranką... bonka już bez bandaży P.S. Sorki, ale musiałam usunąć emotki :angryy: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 UU ... fakt , nie za ciekawie to wygląda :shake: . Ale bardzo dobrze , że wszystko się goi :multi: . Słoneczne pozdrowienia :loveu: ^ Quote
Samturia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Biedna Bonka ;( wyobrażam sobie jak musi cierpieć... ale nie martw się! Łapa tez miała podobne rany ale jej się szybko zaoiło! :) Quote
goldenka245 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Oooo fotki ;D ja też u siebie daje.... ale mi sie nie chce podpisywać :P Quote
basia bonnie Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Kamcia_14'] UU ... fakt , nie za ciekawie to wygląda :shake: . Ale bardzo dobrze , że wszystko się goi :multi: . Słoneczne pozdrowienia :loveu: ^ Ooo! Słoneczne?! :crazyeye: ooo! to u Ciebie słońce o 9 wieczór jest? :evil_lol: [quote name='Samturia']Biedna Bonka ;( wyobrażam sobie jak musi cierpieć... ale nie martw się! Łapa tez miała podobne rany ale jej się szybko zaoiło! :) Nooo...już tak nie cierpi :p wszystko się piknie goi, a Bonka nawet na łapkę staje! :multi: P.S. Ty mi tu pakuj walizki i przyjeżdzoj we wakacje:evil_lol::mad: [quote name='goldenka245']Oooo fotki ;D ja też u siebie daje.... ale mi sie nie chce podpisywać :P Nooo! fotki :evil_lol: ciekawe skąd...:evil_lol: łaaa...nei chce Ci sieee :crazyeye::mdleje: chcesz tabuletkę na chcica? :wink: Quote
Dobcia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ojejciu... nie fajnie to wyglądało:shake: Hey Basiu! Dobrze, ze już ma się sunieczka lepiej;) Na pewno wszystko się zagoi, i znów będzie mogła śmigać do woli;) Mizianko dla Bonni:loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 a tu obdrapania na brzuszku: A tu fotka z wczoraj, z największą ranką... bonka już bez bandaży Hej. Wyglądało rzeczywiście brzydko, ale jak się goi to superaśno... Pozdrowionka od Kumplisia. I ode mnie również... Zdrówka życzymy Bonieczce, i Tobie Basiu także... Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hej sliczny psiak zapraszamy do nas:loveu: A co mu sie stalo bo zabardzo w temacie nie jestem !!!!:-( Quote
basia bonnie Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Dobcia']Ojejciu... nie fajnie to wyglądało:shake: Hey Basiu! Dobrze, ze już ma się sunieczka lepiej;) Na pewno wszystko się zagoi, i znów będzie mogła śmigać do woli;) Mizianko dla Bonni:loveu: Ahh, witaj Jadziu:multi::loveu::buzi: Ja również mam taką nadzieję:multi::loveu: Bardzoo dziękujemy i pozdrawiamy :buzi: [quote name='Ewa&kumpel']a tu obdrapania na brzuszku: A tu fotka z wczoraj, z największą ranką... bonka już bez bandaży Hej. Wyglądało rzeczywiście brzydko, ale jak się goi to superaśno... Pozdrowionka od Kumplisia. I ode mnie również... Zdrówka życzymy Bonieczce, i Tobie Basiu także... Witam :buzi: :multi: nooo...goi się pięknie:multi::loveu: My również pozdrawiamy i miziamy! :buzi::loveu::multi: [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej sliczny psiak zapraszamy do nas:loveu: A co mu sie stalo bo zabardzo w temacie nie jestem !!!!:-( [quote name='Pinczerek-Jacky']I bedziemy to wpadac :) Witaj, fajnie, że bedziecie do nas wpadać :loveu::multi: :buzi: Aaa... co się stało psiaczkowi? Wybacz,ale wszystko opisane jest kilka stron wcześniej... nie mam zamiaru się powtarzać..:roll::mdleje: Pozdrawiamy Basia&Bonnie :buzi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ojej biedna łapeczka :( Witaj moja spacerowa kompanko :) Quote
basia bonnie Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Spoko spoko cofne sobie jutro :) Dobra! :multi: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ojej biedna łapeczka :( Witaj moja spacerowa kompanko :) Łaał! Moja Kochana Justyśka i Gizmunio! :multi::loveu::loveu: hura! :buzi: hih, pozdrawiamy spacerową kampankę :evil_lol::multi::loveu: :buzi: Quote
marzenna79 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 tu obdrapania na brzuszku: A tu fotka z wczoraj, z największą ranką... bonka już bez bandaży Witaj Basiu i Bonnieczko !!!:multi::loveu: Ojejku, jakie rany ma Bonnie...:shake: :roll: :-( Bidulka mała...:glaszcze::bigcry: Pozdrawiam i życzę zdrówka.:loveu::multi: Quote
basia bonnie Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='marzenna79']tu obdrapania na brzuszku: A tu fotka z wczoraj, z największą ranką... bonka już bez bandaży Witaj Basiu i Bonnieczko !!!:multi::loveu: Ojejku, jakie rany ma Bonnie...:shake: :roll: :-( Bidulka mała...:glaszcze::bigcry: Pozdrawiam i życzę zdrówka.:loveu::multi: Witam Kochana! :buzi: No... w sumie to ma tylko tą rankę co widać na fotce, bo reszta to obdrapania jakieś były czy coś ;) Obdrapania na szczęście już zeszły;) Hihi, a Bonka sobie teraz obok mnie na łóżku leży:loveu::multi::evil_lol: Quote
BBeta Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hej :), bardzo dziekujemy za odwiedziny w naszej galerii i oczywiście zapraszamy częściej ;) Widze, że z naszych okolic jesteście :cool3: Jak będę mieć wieczorem troche więcej czasu to postaram się dokładniej przejrzeć Waszą galerie :) Pozdrawiamy :calus: Quote
Kincia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hejka i co tam u was?? :) Przeczytalam wczesniejsze posty :( Quote
basia bonnie Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 BBeta napisał(a):Hej :), bardzo dziekujemy za odwiedziny w naszej galerii i oczywiście zapraszamy częściej ;) Widze, że z naszych okolic jesteście :cool3: Jak będę mieć wieczorem troche więcej czasu to postaram się dokładniej przejrzeć Waszą galerie :) Pozdrawiamy :calus: Taaak! z Waszych okolic :cool3::multi:a Wy skąd dokładniej jak mogę wiedzieć?:multi: Jasne ;) będziemy stałymi goścmi u Was! :evil_lol::multi::loveu: Pozdrawiamy! :buzi: :wink: Pinczerek-Jacky napisał(a):Hejka i co tam u was?? :) Przeczytalam wczesniejsze posty :( Hej :buzi: nom, dużo lepiej ;) Wczoraj jak się popatrzyłam na ranę, to widać było, że jest prawie o połowe mniejsza! :crazyeye::multi: Quote
Samturia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Heeeej! superaśnie że Bonka już siem lepiej czuje... aby do wakacji! :) Quote
basia bonnie Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Samturia']Heeeej! superaśnie że Bonka już siem lepiej czuje... aby do wakacji! :) Do wakacji! :multi::evil_lol::loveu: P.S. Koniecznie zajrzyjcie na 1 str. galerii! Quote
BBeta Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ß@$!@ napisał(a):Taaak! z Waszych okolic :cool3::multi:a Wy skąd dokładniej jak mogę wiedzieć?:multi: Czechowice-Dziedzice ;) Quote
basia bonnie Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 BBeta napisał(a):Czechowice-Dziedzice ;) :crazyeye:To nie tak bardzo daleko! :crazyeye:;):loveu: Quote
BBeta Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ß@$!@ napisał(a)::crazyeye:To nie tak bardzo daleko! :crazyeye:;):loveu: No tak, całkiem nie daleko z tego co się orientuje ;) Quote
marzenna79 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='ß@$!@']Witam Kochana! :buzi: No... w sumie to ma tylko tą rankę co widać na fotce, bo reszta to obdrapania jakieś były czy coś ;) Obdrapania na szczęście już zeszły;) Hihi, a Bonka sobie teraz obok mnie na łóżku leży:loveu::multi::evil_lol: Witaj Basieńko i Bonnieczko kochana !!! :multi::loveu: :buzi: Cieszę sie, że Bonnie ma się lepiej, że wszystko się goi.:loveu: Biedna Bonnieczka...:loveu::loveu::loveu: miała szczęście w sumie, że tylko tak się to skończyło. :cool3: :roll: Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia.:multi::loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Czesc Wam. Świetnie, że moja sunieczka czarna ma się lepiej... :lol: Quote
Recommended Posts