_ChiQuiTa_ Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Czeeść Basiu :buzi: ale mnie dawno nie było zaległości mam kosmiczne ..... wiesz co musze przyznać że masz talent :) bowskie te przeróbki sa :):iloveyou: Quote
basia bonnie Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Czeeść Basiu :buzi: ale mnie dawno nie było zaległości mam kosmiczne ..... wiesz co musze przyznać że masz talent :) bowskie te przeróbki sa :):iloveyou: Heeej :buzi: dzięki...:oops::multi: Matinka napisał(a):fajne fotki fajne wszystko i git :P :evil_lol::evil_lol: dziękujemy Martynko! :buzi: Quote
basia bonnie Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 :eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Witaj Diddi, witajcie wszyscy! :buzi: :multi:;) Quote
Likaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Witaamy :) Na początku dziękujemy za odwiedziny w naszej galeri :) Bonnie jest bajeczna :) Ah te panienki co jedna to ładniejsza :) Życzymy miłego popołudnia i WESOŁYCH ŚWIĄT :) Quote
basia bonnie Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 :crazyeye: jak nam miło! :multi: :buzi: ;) hiih, dziękujemy :buzi: Quote
Marzenuś Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: jak jej nie kochać? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 :loveu::loveu::loveu: Witaj Basieńko !!! :multi::loveu: Bonnie cudnie na mnie spogląda...:loveu::loveu: Pozdrawiam.:multi: Quote
basia bonnie Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Matinka']Witam witam i o zdrówko pytam ;-) A zdrówko spoko, tylko jak zwykle mnie noga boli :p [quote name='Marzenka18']:loveu: :loveu: :loveu: jak jej nie kochać? :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol::loveu::multi:hihi, nie wiem jak jej można nie kochać:evil_lol::loveu:;) [quote name='marzenna79']:loveu::loveu::loveu: Witaj Basieńko !!! :multi::loveu: Bonnie cudnie na mnie spogląda...:loveu::loveu: Pozdrawiam.:multi: Witaj Marzenko :loveu: Hihi, Bonka specjalnie dla Ciebie się tak popatrzyła:evil_lol: Quote
sugarr Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A ja się wystraszyłam, że Twój opis jest o twojej Bonnie! :( Quote
basia bonnie Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Matinka napisał(a):Witam! Miłego dzionka.. hej, dzięki... :buzi: sugarr napisał(a):A ja się wystraszyłam, że Twój opis jest o twojej Bonnie! :( Nie, nie o mojej... To o Boni koleżanki...:placz: miała raka...:-( [''] Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Witajcie Basieńki i Bonnieczki !:multi::multi::loveu::loveu: Pozdrowionka nocną porą.:loveu::loveu: :smilecol::sleep2::sleep2: Dobranoc !!!!!!! Quote
tusia. Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto wierszyk cały. Basi i Bonnie Zuzak i pańcia Quote
Marzenuś Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wesolutkich świąt z całego serduszka życzę :buzi: Quote
basia bonnie Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='marzenna79']Witajcie Basieńki i Bonnieczki !:multi::multi::loveu::loveu: Pozdrowionka nocną porą.:loveu::loveu: :smilecol::sleep2::sleep2: Dobranoc !!!!!!! jej..jak nam miło:multi:Kochana jesteś, Marzenko [quote name='Matinka']Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto wierszyk cały. Basi i Bonnie Zuzak i pańcia :multi:jakie fajne zyczonka:loveu: bardzo dziękujemy! :buzi: [quote name='Marzenka18']Wesolutkich świąt z całego serduszka życzę :buzi: hehe, ale piękna kartkaa:multi::loveu: serdeczne dzięki! :multi: Quote
marzenna79 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [SIZE=5]Basiu, Wesołych Świąt !!!!!!! Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Quote
basia bonnie Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='marzenna79'][SIZE=5]Basiu, Wesołych Świąt !!!!!!! Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania. Jejku, Marzenka nas ciągle zaskakuje :loveu::multi: Kochana jestes! :buzi: OK... to pa Kochani... :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kto ty jesteś? Jajeczko. Jaki znak twój? Żółteczko. Gdzie ty mieszkasz? W skorupce. W jakim kraju? W kurzej dupce. Wesołego Alleluja :multi: Quote
tamiczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jest na świecie wiele pisanek, są ładne i malowane. Ale ja znam tą jedną przy której wszystkie inne bledną. Życzę ci dużo zdrowia, trochę pieniążków i kawałek nieba, bo piękna już się w tą pisankę więcej upchnąć nie da. Malwina i Pusia Quote
Samturia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 hej Baisa... ja ci życzeń na razie nie składam ;) Quote
Bewarka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A ja zrobiłam przed chwilą kartke...i składam wam kochani życzenia!!! :D Quote
Recommended Posts