basia bonnie Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ahh:loveu::multi: super, dziękuje! :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='ß@$!@'] :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: tu se coś wcina:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: nooo...wystarczy?:evil_lol: YO!!! Sliczna czarnulka:loveu: Quote
basia bonnie Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 ahh:loveu:dziekujemy Paulinko :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ß@$!@ napisał(a):ahh:loveu:dziekujemy Paulinko :buzi: nie ma za co:buzi: stwierdzam fakty:diabloti: Quote
LeCoyotte Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Basik ktory post na str. 123 masz na mysli ? :D Quote
marzenna79 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='tamiczek']:iloveyou: Na pocieszenie:iloveyou: Basiu,ale Malwinka zrobiła piękny napis dla Bonnie. CUDO !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::cool2: Pozdrawiam.:multi::loveu: "Zazdraszczam" Tobie.:oops: Quote
Samturia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Basia nie narzekaj, ja miałam kiedys kropione przez tydzień, a wtedy lezał śnieg... i goowno widziałam :( Quote
basia bonnie Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='marzenna79']Basiu,ale Malwinka zrobiła piękny napis dla Bonnie. CUDO !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::cool2: Pozdrawiam.:multi::loveu: "Zazdraszczam" Tobie.:oops: Dziękujemy :buzi: [quote name='Samturia']Basia nie narzekaj, ja miałam kiedys kropione przez tydzień, a wtedy lezał śnieg... i goowno widziałam :( ehh...:-( ja kiedys też, ale to było inaczej, dostawałam co dzień krople... [quote name='*Ania...Niuf*']Dobry wieczór Basiu:loveu: Cześć Aneczko kochana:evil_lol: :buzI: Quote
Bewarka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 nie martw się Basia...ja niedawno też musiałam sobie kropić...przez chyba 2 tyg...:roll: ale gorsza była maść...:( krople to w porównaniu z maścią nic...a co jak trzeba obydwa naraz? Na szczęście od 3 dni nie musze...;) Quote
basia bonnie Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 :oops::oops::oops:ja na szczęście mam tabletki na oczy... o kurde dziś zapomniałam zjeść, musze potem zjeść:evil_lol::oops: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Cześć Basiu:lol: my wpadamy się tylko przywitać i życzyć miłego popołudnia:loveu: Quote
basia bonnie Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Ah..cześć Aniu:cool3: dziękujemy :buzi: hehe :D ja właśnie wróciłam z boiska... od 15 tam byłam :eviltong: :evil_lol: ale fajnie było :p Quote
Bewarka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 ja też chce!!Tylko oczywiście wszysycy na zawody jakieś polecieli...:( Quote
basia bonnie Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 :evil_lol:to przyjeżdżaj do mnie! :eviltong::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='asiunia']Hej! Dzień dobry bardzo:evil_lol: Hej Asieńko! :multi::buzi: [quote name='tamiczek']Dzień Doberek Boni :multi: Dzień Doberek :p [quote name='Samturia']a ja tak poranie wpadłam was pobudzić ;) Aaaaa...nie udało Ci się :diabloti::evil_lol: Witajcie Kochani! U nas dziś piękna pogoda, za chwile wybieramy się na spacerek ;) może dam jakieś foty... :cool3: Tu sobie szła do drzwi:p A tu na reklamówce z ciuchami śpi! :evil_lol: EDIT: Tylko 2 foty, bo imageshack nawala :-( Quote
marzenna79 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witaj Basieńko i Bonnie !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: [SIZE=4]Ale czarnulce świecą się oczka pięknie.:cool3: Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia.:loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='marzenna79'] Witaj Basieńko i Bonnie !!!!!!! :multi::multi::loveu::loveu: [SIZE=4]Ale czarnulce świecą się oczka pięknie.:cool3: Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia.:loveu::loveu: Ahhh....dziękujemy! :multi::loveu: :buzi: Marzenka nas odwiedziła hura! i sukces! :multi::multi::multi: Quote
Dobcia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='ß@$!@'] Hey Basiu:lol: Dawno mnie u was nie było z powodu kłopotów z netem, ale juz jestem:multi: Śliczna Bonitka:loveu: Quote
Samturia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 hej Basia! mój komputer juz żyje i ma sie dobrze! :) Quote
Bewarka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 hehe...to dobre sobie miejsce znalazła...:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Dobcia']Hey Basiu:lol: Dawno mnie u was nie było z powodu kłopotów z netem, ale juz jestem:multi: Śliczna Bonitka:loveu: Hej Dobciu! :buzi: :evil_lol::evil_lol: hih, Bonitka też może być :evil_lol: [quote name='Samturia']hej Basia! mój komputer juz żyje i ma sie dobrze! :) Ah to świetnie, bo teraz możemy sobie pogadać o wiesz czym:multi: [quote name='justys95']hehe...to dobre sobie miejsce znalazła...:evil_lol: no..świetne :evil_lol: :buzi: Quote
Recommended Posts