basia bonnie Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Luuuudzie! Cud! znalazłam hasło! :crazyeye: zaaaraz Was tu zawale fotami! :diabloti: Quote
Bewarka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ß@$!@ napisał(a):Luuuudzie! Cud! znalazłam hasło! :crazyeye: zaaaraz Was tu zawale fotami! :diabloti: heh...:) no to czekamy...;) Quote
basia bonnie Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: tu se coś wcina:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: nooo...wystarczy?:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 polowa zdjeć juz byla :P a reszta tez super:) Quote
basia bonnie Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 :crazyeye: była? ale ja gapa...:-( no to nie wime....może dam jakieś nowe tzn. takie, których nie było :p Quote
basia bonnie Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Fajna przerobka:loveu:W jakim programie tworzysz?:evil_lol: Hej:buzi: w corelu photobooku DiDDlina85 napisał(a):Dobry wieczór po długiej przerwie:p Dooobry wieczór! pozdrawiamy i zapraszamy :buzi: tamiczek napisał(a):Mnie się bardzo podoba :multi: Powtórze pytanie: W jakim programie (nawet sie zrymowało) dziękuje no, już pisałam Asi, ale co mi szkodzi napisać jesszcze raz? trn prograsm to Corel Photobook Matinka napisał(a):Witam :-). Fotka Bonnie śliczna i przeróbka też :-) Dzięki :buzi: witam, witam anka11 napisał(a):hejcia Basiu ;) sorry ze dawno u was nie bylam..... postaram sie czsciej wpadac :diabloti: sliczne focie i przerobeczka:loveu::loveu: ahh..dzięujemy! :buzi: wpadaj, wpadaj! ale nie wypadaj marzenna79 napisał(a):Super fotki Bonnie.:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Basiu !!! :multi::loveu: Mizianko dla Bonnie.:loveu: [SIZE=7]Dobranoc No...Sukcesowa jak się rozpisze hihi, żaruję dziękujemy Marzenko Kochana! *Ania...Niuf* napisał(a):Cześć Basia :lol: Bonnie jest śliczna...przekaż jej to;) Ahh..przekazałam:evil_lol: Boni..dziękuje Quote
basia bonnie Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ß@$!@ napisał(a): :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: nooo...wystarczy?:evil_lol: Dobry wieczór Basieńko kochana !!! Fotki bardzo ładne. Mała Czarna Bonnie jest urocza.:loveu: Miziamy i pozdrawiamy . Quote
basia bonnie Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 marzenna79 napisał(a):Dobry wieczór Basieńko kochana !!! Fotki bardzo ładne. Mała Czarna Bonnie jest urocza.:loveu: Miziamy i pozdrawiamy . Ah...:loveu:dziękujemy, dziękujemy!:multi: ________________________________________________________ Luuudzie! musze się pochwalić, bo to śliczne jest! To od Samturi! :buzi: To od justyś95 :buzi: Dziewczyny, to jest śliczne! :loveu::loveu: dziękuję Wam w imieniu moim i Bonki:evil_lol::multi::loveu::buzi: Quote
WinterGirl Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Wpadamy powiedzieć naszej małej czarnej siostrze i jej dwu- nożnej bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
basia bonnie Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 :evil_lol::evil_lol:aaale śliczny napisik! :buzi: dzięki!:multi: my również witamy;) Quote
marzenna79 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Luuudzie! musze się pochwalić, bo to śliczne jest! To od Samturi! :buzi: To od justyś95 Śliczne przeróbeczki małej czarnej Bonnie.:loveu::loveu::loveu: CUDNE !!!!!!! :loveu: PIĘKNE !!!!!!! :loveu: Marto i Justynko gratuluję Wam.:loveu::loveu: Świetne z Was dziewczyny.:cool1: :cool1: Quote
Bewarka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: A przeróbka? Ta ode mnie może być...niech będzie...:evil_lol: a Samci jest taka wesoła i piękna!! :multi: Quote
basia bonnie Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 marzenna79 napisał(a):Luuudzie! musze się pochwalić, bo to śliczne jest! To od Samturi! :buzi: To od justyś95 Śliczne przeróbeczki małej czarnej Bonnie.:loveu::loveu::loveu: CUDNE !!!!!!! :loveu: PIĘKNE !!!!!!! :loveu: Marto i Justynko gratuluję Wam.:loveu::loveu: Świetne z Was dziewczyny.:cool1: :cool1: Cudne, cudne:cool3: Dziewczyny są kochane :p DiDDlina85 napisał(a):Cudne przeróbki:) Bonnie Rulez:) :evil_lol::evil_lol:ahh...dziękujemy:buzi: justys95 napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: A przeróbka? Ta ode mnie może być...niech będzie...:evil_lol: a Samci jest taka wesoła i piękna!! :multi: obydwie są wesole i piękne! :loveu: *Ania...Niuf* napisał(a):Cześć Basiu:loveu: ;) Witaj Aniu :multi: P.S. Boni sobie właśnie przyszła ze spacerku (potem znów pójdziemy na dluuuuuuuugi) i teraz Bonka się bawi swoim nowym nabytkiem - piłeczką :) ]:-> Quote
basia bonnie Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Jakie nowe fotki?! :angryy: dopiero co były! :mad::diabloti::eviltong::p:cool1: Quote
basia bonnie Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 No to chciejcie sobie :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 marzenna79 napisał(a): To od justyś95 to jest super:) dwie male czarne:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 :evil_lol:super:evil_lol: Tobek, a może chcesz jedną małą czarną? :cool3: Quote
Bewarka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja już nie chce czarnych...chyba, że podpalonych (:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:) albo podpalanych... Quote
basia bonnie Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 :evil_lol:albo...wypalanych?:cool3::evil_lol: ______________________________________ Kupiłam wczoraj Nuśce piłeczkę, bo ostatnio szalała za piłkami. Normlanie, teraz mi ciągle piszczy tą swoją pilko-jeżykiem...]:-> haha a ja wczoraj byłam na badaniu oczu...no..i mi dawali krople do oczu 2 razy...potem nic nie widzialam... :( nie mogłam patrzeć na słońce, musiałam iść w cieniu... no i w ogóle ... smutno mi.. Quote
Recommended Posts